GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Παλιό 09-06-2012, 01:14
ceraf Ο/Η ceraf βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2010
Περιοχή: n. psixiko
Μoto: bmw 1200 gs
Μηνύματα: 46
Προεπιλογή ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ«Πρώτη με χτύπησε η Λ. Κανέλλη, θα της κάνω μήνυση»

Στην αντεπίθεση πέρασε ήδη ο βουλευτής και εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγή, Ηλίας Κασιδιάρης, όπου δηλώνει ότι "Η Λιάνα Καννέλη χτύπησε τον Ηλία Κασιδιάρη και εκείνος αμύνθηκε"... Ο ίδιος δηλώνει ότι θα καταθέσει μήνυση εις βάρος της. Ο βουλευτής και εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής σήμερα ζωντάνά στην πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 πέταξε ένα ποτήρι νερό σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δουρου και χτύπησε στο πρόσωπο τη Λιάνα Κανέλη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ρένα Δουρου από τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον Ηλία Κασιδιάρη για τη δίκη που εκκρεμεί εις βάρος του και είπε ότι η Χρυσή Αυγή θα πάει τη χώρα 500 χρόνια πίσω. Τότε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής πέταξε ένα ποτήρι με νερό στο πρόσωπο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία διατήρησε την ψυχραιμία της!

Η προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ραΐκου ζήτησε την σύλληψη του κ. Κασιδιάρη με την διαδικασία του αυτωφόρου εντός 48 ωρών.

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών διευκρινίζεται ότι η εντολή για σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη αφορά την επίθεση του σε βάρος της Λιάνας Κανέλη.
iNews: Ειδησεις Σημερα
Reply With Quote
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:17.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!