GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 09-06-2012, 10:51
LakisGS Ο/Η LakisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10
Προεπιλογή Απάντηση: Σκέψεις...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mck Εμφάνιση μηνυμάτων
Προς LakiGS: Εσυ μου φαίνεται ότι μετα την Πόλη και το ΣΕΦ το γυρισες στην φιλοσοφία ...
Προς κάθε ενδιαφερόμενο: Είναι κυριολεκτικά στο χέρι μας να μην επιτρέψουμε στις κραυγές και ιδίως τις προσβολές να καλύψουν την φωνή της λογικής, της συνεσης, της ευγένειας και του σεβασμού για οποιο θέμα μπορεί να μας αφορά και να μας ενδιαφέρει ως μοτοσικλετιστές αλλα και ως σκεπτόμενους ανθρώπους και πολίτες ...
Στην Πόλη είπα ότι ΔΕΝ θα πάω γιατί ήξερα πολύ καλά ότι θα γίνουν φασαρίες. Και επειδή δεν είμαι από αυτούς που θα κρύψω τα κασκόλ κλπ, αλλά και δεν γουστάρω καθόλου στα 41 μου να παίζω κρυφτό και σφαλιάρες με την αστυνομία, ιδιαίτερα σε έναν προορισμό που γουστάρω να πηγαίνω συχνά, προτίμησα να μη πάω καθόλου. Το ΣΕΦ γιατί το αναφέρεις? Δεν μπορώ να καταλάβω την ειρωνεία σου περί φιλοσοφίας, αλλά οκ, ότι πεις. Εγώ, παρ' όλα τα ανάποδα που έχω ως άνθρωπος, γενικά μιλάω καθαρά και λέω καθαρά αυτό που έχω στο μυαλό μου. Αν είναι απλά ένα αστείο που δεν κατάλαβα, σου ζητώ εκ' των προτέρων συγνώμη για το ύφος μου.
Reply With Quote
Παλιό 09-06-2012, 11:01
Moderator

Μη μου πεις ότι είσαι γαύρος και μου κάνεις καζούρα για τα τσαγάκια που μας κεράσατε, και εγώ γράφω π@π@ριές τζάμπα...
Reply With Quote
Παλιό 09-06-2012, 15:09
mck Ο/Η mck βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Χολαργός - Παπάγου
Μoto: R1200GS SE (2009)

Πλάκα σου έκανα ρε φίλε ... Για τους ίδιους λόγους δεν πήγα ούτε εγω στην Πόλη παρόλο που το ήθελα και σας είχα "προειδοποιήσει" εγκαίρως για τον Θρυλο μέσω ενός σχετικου θέματος που είχε ανεβάσει ο CPretenteris για εκδρομή στην Πόλη με τις μηχανές ... Βέβαια εγω ήθελα να έρθω απο Βουκουρεστι αλλα ας όψεται η Μεταλλιστ ...
Οι σκέψεις σου ήταν ορθές και η προτροπή μου προς όλους ήταν σε αυτήν την κατεύθυνση ... Μεγάλα παιδιά είμαστε, ας είμαστε και αρκετά ώριμοι και ψύχραιμοι (και ευγενικοί) για να μπορούμε να επικοινωνούμε καλοπροαιρετα για οποιοδήποτε θέμα ακόμα κι όταν ανεβαίνουν οι τόνοι ... κάνοντας πάντα και την σχετική πλάκα για να μην τρελαθούμε τελείως με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας ...
Reply With Quote
Παλιό 09-06-2012, 15:35
Senior Member

Και να συμπληρώσω, δεν ήταν κρίμα που τα κάθε μορφής και χρώματος "επιδοτούμενα" ανθρωπομορφα χουλιγκαναρια απέτρεψαν εμάς και πολλούς άλλους να πανε στην Πόλη και να ζήσουν απο κοντά ένα ωραίο αθλητικό γεγονός σε μια πανέμορφη και ιστορική Πόλη ?...

Στην ίδια λογική είναι στο χέρι μας να αποτρέπουμε κάθε μορφή βίας απο το να μας στερεί την επικοινωνία και την παρέα μέσω του φόρουμ. Προφανώς δεν υπάρχουν ιδεατες πραγματικές ή ιντερνετικες κοινωνίες αλλα μπορούμε να διατηρήσουμε αυτήν εδώ λειτουργική και όχι "δυσλειτουργικη" ... Καλή διάθεση και στοιχειώδης ευγένεια και αλληλοσεβασμος χρειάζονται και όλα γίνονται ... Διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος ...
Reply With Quote
Παλιό 09-06-2012, 15:47
Senior Member

Απόσπασμα:
Και να συμπληρώσω, δεν ήταν κρίμα που τα κάθε μορφής και χρώματος "επιδοτούμενα" ανθρωπομορφα χουλιγκαναρια απέτρεψαν εμάς και πολλούς άλλους να πανε στην Πόλη και να ζήσουν απο κοντά ένα ωραίο αθλητικό γεγονός σε μια πανέμορφη και ιστορική Πόλη ?...

...
Βέβαια τώρα που το ξανασκεφτομαι εσύ Λακη μάλλον την "γλύτωσες" που δεν πηγές τελικά στην Πόλη ...
Reply With Quote
Παλιό 09-06-2012, 15:50
sapelas Ο/Η sapelas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2012
Περιοχή: ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Μoto: CBF600S10

Δυστηχώς τον τελευταίο καιρό όλοι είναι ιδιαίτερα φορτισμένοι, προβληματισμένοι και νευρικοί.. Δεν είναι λίγες οι φορές που σε διάφορα forum τον τελευταίο καιρό βλέπω σαστισμένος κάποια καυτά threads να κλειδώνουν από τους διαχειριστές επειδή τα μέλη παρεκτρέπονται.. Η αιτία ίσως τώρα περισσότερο από ποτέ άλλοτε ότι όλοι είναι σε μια αμυντική στάση κοινωνικά, οικονομικά ακόμα και πολιτισμικά, η εικόνα των Ελλήνων στο εξωτερικό φλερτάρει πλέον υπερβολικά πολύ με αυτή που είχαν οι ΄Τούρκοι στην Ευρώπη την προηγούμενη δεκαετία.. Όσοι έχουν ζήσει έξω πιθανότατα καταλαβαίνουν τι εννοώ.
Reply With Quote
Παλιό 09-06-2012, 21:05
Moderator

Απόσπασμα:
Βέβαια τώρα που το ξανασκεφτομαι εσύ Λακη μάλλον την "γλύτωσες" που δεν πηγές τελικά στην Πόλη ...
Χτύπα κι' άλλο, χτυπά κι' άλλο...
Reply With Quote
Παλιό 09-06-2012, 21:13
tolhs Ο/Η tolhs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2011
Περιοχή: volos
Μoto: gs 1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS Εμφάνιση μηνυμάτων
Είμαστε λοιπόν τόσο ανώριμοι, ώστε να μη μπορούμε συζητάμε και να διαφωνούμε πολιτισμένα?? Πρέπει να κόψουμε όλες τις συζητήσεις στο forum, στις οποίες ίσως να έχουμε διαφορετικές απόψεις μόνο και μόνο με τον φόβο του τσακωμού?? Να συζητάμε με άτομα ίδιας ιδεολογίας και μόνο,είναι επικοδομητικό και υγειές?? Αναρωτιέμαι από χθες... Ακόμα και οι τόνοι να ανεβούν (φυσικό-φυσικότατο), πρέπει να φτάνουμε στα άκρα και να αποχωρούμε από το forum?? Πρέπει να φοβόμαστε για αυτά που γράφουμε και να μην έχουμε το θάρος της γνώμης μας?? Μου έχει τύχει αρκετές φορές αυτό και δεν με κάνει να νιώθω άνετα. Ο κολλητός μου είναι γαύρος, αλλά είναι κολλητός μου. Ο γαμπρός μου είναι ΚΚΕ αλλά τον αγαπάω και κάνουμε τρομερή παρέα όταν βρισκόμαστε... Πρέπει να φαγωθούμε ντε και καλά??

Απλά ήθελα να γράψω τις σκέψεις μου...
Ποσο δικιο εχεις Λακη μου
Reply With Quote
Παλιό 09-06-2012, 21:39
jmar Ο/Η jmar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200 GS '09

Απόσπασμα:
Είμαστε λοιπόν τόσο ανώριμοι, ώστε να μη μπορούμε συζητάμε και να διαφωνούμε πολιτισμένα?? Πρέπει να κόψουμε όλες τις συζητήσεις στο forum, στις οποίες ίσως να έχουμε διαφορετικές απόψεις μόνο και μόνο με τον φόβο του τσακωμού?? Να συζητάμε με άτομα ίδιας ιδεολογίας και μόνο,είναι επικοδομητικό και υγειές?? Αναρωτιέμαι από χθες... Ακόμα και οι τόνοι να ανεβούν (φυσικό-φυσικότατο), πρέπει να φτάνουμε στα άκρα και να αποχωρούμε από το forum?? Πρέπει να φοβόμαστε για αυτά που γράφουμε και να μην έχουμε το θάρος της γνώμης μας?? Μου έχει τύχει αρκετές φορές αυτό και δεν με κάνει να νιώθω άνετα. Ο κολλητός μου είναι γαύρος, αλλά είναι κολλητός μου. Ο γαμπρός μου είναι ΚΚΕ αλλά τον αγαπάω και κάνουμε τρομερή παρέα όταν βρισκόμαστε... Πρέπει να φαγωθούμε ντε και καλά??

200 φιλε... εχει καταντησει κουραστικο πραγματικα η τοση φαγωμαρα...
Reply With Quote
Παλιό 10-06-2012, 01:02
KRASOPATERAS Ο/Η KRASOPATERAS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: Σχηματάρι
Μoto: GS 1200 08

Απόσπασμα:

Σωστός!

Απλά ο άτιμος ο γραπτός λόγος είναι κάπως….
Τον ερμηνεύεις όπως θέλεις, αν λέγαμε τα ίδια πράματα από κοντά δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα.
Όσες φάτσες και να βάλεις σαν το τετ τα τετ δεν είναι.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης