![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στην Πόλη είπα ότι ΔΕΝ θα πάω γιατί ήξερα πολύ καλά ότι θα γίνουν φασαρίες. Και επειδή δεν είμαι από αυτούς που θα κρύψω τα κασκόλ κλπ, αλλά και δεν γουστάρω καθόλου στα 41 μου να παίζω κρυφτό και σφαλιάρες με την αστυνομία, ιδιαίτερα σε έναν προορισμό που γουστάρω να πηγαίνω συχνά, προτίμησα να μη πάω καθόλου. Το ΣΕΦ γιατί το αναφέρεις? Δεν μπορώ να καταλάβω την ειρωνεία σου περί φιλοσοφίας, αλλά οκ, ότι πεις. Εγώ, παρ' όλα τα ανάποδα που έχω ως άνθρωπος, γενικά μιλάω καθαρά και λέω καθαρά αυτό που έχω στο μυαλό μου. Αν είναι απλά ένα αστείο που δεν κατάλαβα, σου ζητώ εκ' των προτέρων συγνώμη για το ύφος μου.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Μη μου πεις ότι είσαι γαύρος και μου κάνεις καζούρα για τα τσαγάκια που μας κεράσατε, και εγώ γράφω π@π@ριές τζάμπα... ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Πλάκα σου έκανα ρε φίλε ...
Για τους ίδιους λόγους δεν πήγα ούτε εγω στην Πόλη παρόλο που το ήθελα και σας είχα "προειδοποιήσει" εγκαίρως για τον Θρυλο μέσω ενός σχετικου θέματος που είχε ανεβάσει ο CPretenteris για εκδρομή στην Πόλη με τις μηχανές ... Βέβαια εγω ήθελα να έρθω απο Βουκουρεστι αλλα ας όψεται η Μεταλλιστ ... ![]() Οι σκέψεις σου ήταν ορθές και η προτροπή μου προς όλους ήταν σε αυτήν την κατεύθυνση ... Μεγάλα παιδιά είμαστε, ας είμαστε και αρκετά ώριμοι και ψύχραιμοι (και ευγενικοί) για να μπορούμε να επικοινωνούμε καλοπροαιρετα για οποιοδήποτε θέμα ακόμα κι όταν ανεβαίνουν οι τόνοι ... κάνοντας πάντα και την σχετική πλάκα για να μην τρελαθούμε τελείως με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Και να συμπληρώσω, δεν ήταν κρίμα που τα κάθε μορφής και χρώματος "επιδοτούμενα" ανθρωπομορφα χουλιγκαναρια απέτρεψαν εμάς και πολλούς άλλους να πανε στην Πόλη και να ζήσουν απο κοντά ένα ωραίο αθλητικό γεγονός σε μια πανέμορφη και ιστορική Πόλη ?...
Στην ίδια λογική είναι στο χέρι μας να αποτρέπουμε κάθε μορφή βίας απο το να μας στερεί την επικοινωνία και την παρέα μέσω του φόρουμ. Προφανώς δεν υπάρχουν ιδεατες πραγματικές ή ιντερνετικες κοινωνίες αλλα μπορούμε να διατηρήσουμε αυτήν εδώ λειτουργική και όχι "δυσλειτουργικη" ... Καλή διάθεση και στοιχειώδης ευγένεια και αλληλοσεβασμος χρειάζονται και όλα γίνονται ... Διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος ... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Δυστηχώς τον τελευταίο καιρό όλοι είναι ιδιαίτερα φορτισμένοι, προβληματισμένοι και νευρικοί.. Δεν είναι λίγες οι φορές που σε διάφορα forum τον τελευταίο καιρό βλέπω σαστισμένος κάποια καυτά threads να κλειδώνουν από τους διαχειριστές επειδή τα μέλη παρεκτρέπονται.. Η αιτία ίσως τώρα περισσότερο από ποτέ άλλοτε ότι όλοι είναι σε μια αμυντική στάση κοινωνικά, οικονομικά ακόμα και πολιτισμικά, η εικόνα των Ελλήνων στο εξωτερικό φλερτάρει πλέον υπερβολικά πολύ με αυτή που είχαν οι ΄Τούρκοι στην Ευρώπη την προηγούμενη δεκαετία.. Όσοι έχουν ζήσει έξω πιθανότατα καταλαβαίνουν τι εννοώ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Χτύπα κι' άλλο, χτυπά κι' άλλο...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ποσο δικιο εχεις Λακη μου
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
200 φιλε... εχει καταντησει κουραστικο πραγματικα η τοση φαγωμαρα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Απλά ο άτιμος ο γραπτός λόγος είναι κάπως…. Τον ερμηνεύεις όπως θέλεις, αν λέγαμε τα ίδια πράματα από κοντά δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα. Όσες φάτσες και να βάλεις σαν το τετ τα τετ δεν είναι. |
![]() |
|
|