![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑ!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εφτασα κι εγω,,
μπαινω στο πλυντηριο μαζι με τον εξοπλισμο,, Πτωμα απο την κουραση, και με ενα μεγαλο χαμογελο ζωγραφισμενο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
επιστρεψαμε και εμεις πισω στην βαση μας!!! ενα μεγαλο μπραβο σε ολους μας γιατι καταφεραμε να περασουμε ενα ομορφο σαββατοκυριακο, ξεφευγοντας εστω και για λιγο απο την καθημερηνοτητα...παντα τετοια να εχουμε παιδια. καλη δυναμη σε ολους!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή επιστροφή στα παιδιά που βρίσκονται στον δρόμο,
καλή ξεκούραση σε όσους έχουν επιστρέψει στις βάσεις τους και ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ από καρδιάς για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε. Να ήμαστε όλοι καλά παιδιά !!!! ΥΓ : Υπάρχει αρκετό φωτογραφικό υλικό ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
επιστροφή και εγώ στη βάση μου..........ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μπράβο σε όλους μας που καταφέραμε να γεμίσουμε άλλο ένα σαββατοκύριακο με χαρά και χαμόγελα και μας έκανε να ξεχαστούμε.
καλό δρόμο στα παιδιά που ταξιδεύουν και καλή ξεκούραση σε όσουν έφτασαν |
|
|||
|
|||
![]() Μια πρώτη γεύση...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ο Βολος ειναι στου σπιτ....και αβρεχτοι πραγμα ασυνηθηστο αφου ηταν και Τσιτσος μαζι μας ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βλέποντας τις ψησταριές ... να μην ρωτήσω καλύτερα τι απέγιναν εκείνα τα καημένα ανυποψίαστα κατσικάκια που επισκέφθηκαν την κατασκήνωσή σας ...
![]() Μπράβο σε όλους τους ταξιδιώτες και ιδίως τους διοργανωτές για το όμορφο διήμερο ... Πάντα τέτοια ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quiz : Ποιός είναι ο "Μόλις κατέφθασα από την Χαβάϊ" εντουράς ?
![]() |
![]() |
|
|