![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Grs1 & Natali οκ στην εδρα μας. Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολη την οργανωτικη επιτροπη και οχι μονο αλλα και σε ολη παρεα για τον κοπο της και την αρτια εκτελεση αυτης της ομορφης συναντησης. Ολα ηταν τελεια ειδαμε παλιους γνωριμους, γνωρισαμε αρκετους νεους φιλους. Ευχομαι σε ολη την παρεα του forum υγεια πανω απ ολα και οποτε μπορουμε να βρισκομαστε.
Ps οι βαλιτσες του Πανου ειναι απαικτες θα δειτε φωτογραφιες αυριο και θα καταλαβετε ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που με κοπο δημιοργησαν κατι τοσο ομορφο και πρακτικο. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επιστρέψαμε και εμείς στην βάση με απίστευτες εικόνες, γεμάτα συναισθήματα και ένα ηλίθιο χαμόγελο
![]() ![]() ![]() ![]() Είναι πραγματικά μοναδικό αυτό που συμβαίνει με το forum............... Τέτοια διάθεση, τέτοια σύμπνοια........δεν έχω λόγια. ![]() Το καλύτερο όλων βέβαια είναι ότι σε τέτοιες συναντήσεις βλέπεις φίλους μακρινούς και γνωρίζεις καινούριους με τους οποίους τόσο καιρό μιλάμε μόνο διαδικτυακά.......Φανταστικό............. ![]() Με την σειρά μου να ευχαριστήσω την συντονιστική επιτροπή για την σημερινή ημέρα και να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν. Μπράβο φιλαράκια και πάντα τέτοια......... ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Βαλίτσες έχουμε...............μηχανάκι έχουμε; ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ευχαριστουμε ολους οσους διοργανωσαν αυτο το ανταμωμα, Οκα ηταν υπεροχα.....α και να μη ξεχασω τη προβατινα του Νακου.......ειναι μαστορας. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]() Την επόμενη φορά, να μην αγοράζετε μΑχανάκια που δεν μπορείτε να τα τσουλήσετε και αγγαρεύεται ανυποψίαστους διαβάτες. Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε για τα όσα νόστιμα μεζεδάκια μας ετοιμάσατε και μας προσφέρατε. Ακόμα και για τον χώρο, που φροντίσατε να παραδοθεί στους επόμενους, πιο καθαρός, όταν αρχίσαμε να τρεπόμαστε σε άτακτη φυγή, λόγο του καιρού και του περασμένου της ώρας. Απόσπασμα:
![]() Τάκηηη! Χρωστάω κέρασμα. ΥΓ: Βαγγέλη, ευχαριστώ για το "κράνος" ![]() Απόσπασμα:
Ααα! κι εγώ στην έδρα μου, μπρε! Τρισευτυχισμένος Νάκο . . . ότι και να πούμε για τον κόπο σου και την τέχνη σου, είναι λίγο. Αλλά σ' αυτό που δεν υπάρχουν λόγια για να το εκφράσουμε, είναι για τα δαγκωματάκια σου παλιοφιδ.... εεε! . . . είναι για την μεγάλη και τρυφερή καρδούλα σου. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να δεις μονο πως ετρωγε τη προβατινα. θα τον αλλαξουμε που θα παει
|
|
|||
|
|||
![]() Εμεινε μονο ενα και αυτο το κυνηγαει ακομη ο Νακος ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Βαγγελακη εμεις ευχαριστουμε απο καρδιας για ολα.Ηταν υπεροχα
|
|
|||
|
|||
![]()
Σπιτι και εγω.
Ενα μεγαλο ευχαριστω απο καρδιας στα παιδια που οργανωσαν αυτο το ανταμωμα. Ολα ηταν Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΑ, ολα ηταν ΤΕ-ΛΕΙ-Α Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους οσους ηταν εκει. Περασα ενα σου κου τοσο γεματο που πραγματικα ξεφυγε το μυαλο απο τις σκοτουρες. Το χω πει, θα το πω παλι και θα το λεω, πραγματικα ειμαι πολυ τυχερος που σας γνωρισα ΟΛΟΥΣ. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα.
.....στο σπίτι και εγώ ( απο τις 16:00) φωτογραφίες απο αύριο πάω να δω το παιχνίδι. ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο ρε μάγκες!!!! Αυτά είναι! Περιμένοντας τον καταιγισμό φωτογραφικού υλικού που θα έρθει να σας (μας) ευχηθώ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!
![]() |
![]() |
|
|