![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Χθες πέρασα από κείνα τα μέρη, αύριο αν βρω χρόνο θα βάλω φωτό. Η δικιά μου ήταν μια πολεμική βόλτα 400 χλμ Πάτρα Αγρίνιο Αλευράδα Γέφυρα Τατάρνας Άγραφα Κερασοχώρι Καρπενήσι Προυσός Θέρμο Ναύπακτος Πάτρα.
Αν έχεις 4χ4 πήγαινε μια βόλτα Άγραφα και κάτσε για φαγητό στο νερόμυλο. Πες τους σε στέλνει ο παλαβός ο Βασίλης από την Πάτρα που ανεβαίνει ημερήσια για καφέ και γυρίζει πάλι πίσω. Θα με θυμηθείς. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Βασίλη πού θα βρω τον νερόμυλο σε ολόκληρα Άγραφα? Μπορείς να γίνεις πιό συγκεκριμένος? Διότι θα περάσω από Άγραφα στην διαδρομή μου για Λίμνη Πλαστήρα. Λαμβάνοντας λοιπόν υπ΄ όψιν τις νουθεσίες σας, η διαδρομή της Ημέρας 1 έχει ως εξής: Αθήνα - Κορυσχάδες - Καρπενήσι - Κλαύσιο - Βούτυρο - Νόστιμο - Μικρό Χωριό και κατάλυσις στο Μεγάλο Χωριό για Spa - Ma (sage) και τα μα - μάσατα. ![]() Η Ημέρα 2 θα περάσει από: Προυσό - Λίμνη + Φράγμα Καστρακίου - Λίμνη + Φράγμα Κρεμαστών - Αμπέλια - Λίμνη Πλαστήρα - Μεγάλο Χωριό για Spa - Ma (sage) και τα μα - μάσατα. ![]() Η Ημέρα 3 προορίζεται για οργανομένη εκδρομή στη Μαύρη Σπηλιά και Πάντα Βρέχει. Μετά στο ξενοδοχείο για Spa - Ma (sage) και τα μα - μάσατα. ![]() Η Ημέρα 4 θα είναι αφιερωμένη στην επιστροφή αφού κάνουμε τα κλασικά πλέον Spa - Ma (sage) και τα μα - μάσατα. ![]() Θα κάνω πολύ Spa για να σπάσω τα λίπη από τις... σαλάτες που θα τρώμε στις διαδρομές. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
(στάση στη Ταβέρνα της Κυρα-Λένης) , Μικρό Χωρίο (να ανεβείς στο Παλιό Μικρό Χωριό) και μετά στο Μεγάλο Χωριό ( Στάση στην είσοδο του Χωριού -όχι στο σταυροδρόμι, αλλά στον Αγιο Αθανάσιο, στην ταβέρνα ανάμεσα στα πλατάνια με τις κούνιες.) Στο Μεγάλο Χωριό (οι ντόπιοι το λέμε σκέτα μεγάλο) μπορείς να πας μια βόλτα στο Λαογραφικό μουσείο του Παπα-Κώστα, και να πεις και ένα τσιπουράκι στην υγεία μας στη πλατεία. Αυτό που ετοιμάζεις για 2 μέρα είναι 10-12 ώρες οδήγηση, πρόσεχε.... ![]() Η τρίτη μέρα έχει αρκετό χωματόδρομο.Όταν φτάσεις Πανταβρέχει πάρε με τηλ. αν θες θα είμαι εκεί ( εκεί ψηφίζω ) . Προτείνόμενες διαδρομές για Πανταβρέχει : Μεγάλο Χωριό - Λακώματα - Δολιανά - Πανταβρέχει - Ρωσκά - Πρόδρομος - Καστανιά - Προυσός - Γαυρος - Μ.Χωριό. 48-50χλμ. όλα χώμα. ή Μεγάλο - Κλαυσί - Μουζίλο - Ανιάδα - Συγγρέλο - Κρίκελο - Δομνίστα - Σκοπιά - Καστανούλα - Ρωσκά - Πανταβρέχει - Δολιανά - Λακώματα - Μεγάλο. 70-80 χλμ. περίπου , χώμα τα 45. ή Μεγάλο Χωριό - Λακώματα - Ψιανά (εκεί θα είμαι εγώ ) - Αγ. Χαράλαμπος - Καστανούλα - Ρωσκά - Πανταβρέχει - Δολιανά - Λακώματα - Μεγάλο. 48-50χλμ. όλα χώμα. αλλά διάσχιση ποταμού - μόνο με 4χ4 !!! Τώρα εσύ ότι θες .... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μια χαρα προγραμματακι εβγαλες........για πρωτη επισκεψη
θα φας τετοιο κολλημα....που θα πηγαινεις καθε χρονο το παντα βρεχει...με τον πιτσιρικα,το βλεπω λιγακι χλωμο, αλλα να πας οσο μπορειτε καλα να περασετε φιλε....... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ειναι 3 χλμ πριν την εισοδο του χωριου περνας με το αμαξι μεσα απο το μαγαζι!! Αλλα η δικη μου εμπειρια απο τον επιχειρηματια ειναι αποτρεπτικη για οτιδηποτε εκτος απο καφε και φωτογραφιες... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ένα δίκιο το έχεις, γρατζουνάει ο άτιμος και γρατζουνάει άσχημα, όμως αυτός ήταν ο λόγος που είπα στον φίλο μας να χρησιμοποιήσει τ' όνομά μου. Λειτουργεί αποτρεπτικά όταν ο άλλος ετοιμάζεται να γρατζουνίσει. Του έχω κάνει κηδείες κι έχει βάλει μυαλό. Όταν πας Άγραφα αναγκαστικά περνάς μπροστά από το μαγαζί του, και ήταν αρκετές οι φορές που με είδε ν' ανεβαίνω (σταμάτησα μάλιστα και τον χαιρέτησα) αλλά δεν κατεβήκαμε για φαΐ. 3 μέρες τρώγαμε αλλού και την άκουσε σερεοφωνικά. Σε ερώτησή του γιατί δεν κατεβήκαμε, η απάντηση ήταν ότι τρώμε αλλού πολύ πιο οικονομικά. Τα μηνύματα τα έλαβε κι έκτοτε είναι κύριος. Προχθές μάλιστα που ήμουν πάλι επάνω, έγινε εκ νέου φροντιστήριο. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν με συνδέει τπτ με τον εν λόγω κύριο ούτε έχω μετοχές στην επιχείρησή του. Τ' Άγραφα λατρεύω (πέρασα και κόλλησα όπως όλοι) και την Τόνια την κυρία από τη Βουλγαρία που διαχειρίζεται τον ξενώνα "Πύργος Αγράφων", που η φιλοξενία της είναι παροιμιώδης. |
|
||||
|
||||
![]()
Ποιά ρε Κώστα? Τα τρία μαζεμένα χωριά ή το Κρίκελο? Διότι Κρίκελο είναι πολύ μακρυά και 'μόνο' του για να πάω.
Απόσπασμα:
Όντως έχω υπ΄ όψιν το πολύωρο της Ημέρας 2, αλλά είναι και όλα τα λεφτά. Τρεις λίμνες – κάτι passa, πιστεύω θα είναι πολύ καλά. Όσο για τους χωματόδρομους, θα είμαι με τζιπ, αλλά θα έχω όχι μόνο τον μικρό αλλά και την μητέρα μου μαζί, οπότε θα τους αποφύγω, διότι αν, ο μη γένοιτο, πάθω κάτι θα ταλαιπωρηθούν πολύ. Κρατάω πάντως τις διαδρομές σου στο εγκεφαλικό μου GPS, για μελλοντική βόλτα με την μηχανή και την σύζυγο. Απόσπασμα:
Τώρα θα εμβαθύνω στα Spa αλλά και στα Νόστιμα – Κλαύσια – Βούτυρα, αλλά και στις λίμνες. Απόσπασμα:
Αυτό ακριβώς και θα κάνω τότε. ![]() Απόσπασμα:
Όσο για την προβατίνα, πολύ ωραία ιδέα αλλά η χάρη μας δεν θα φτάσει Πρέβεζα. Καλοκαιράκι ίσως ανέβω με την βάρκα. Σε ευχαριστώ πάντως. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
. . ...για κανά ολοκαύτωμα στη γνωστή ταβέρνα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
υπάρχει νήμα ξεκουνήματος στο moto.gr, έχασες επεισόδια.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
...κι αντέδρασαν με την αταραξία του Σινικού Τείχους! ![]() |
![]() |
|
|