![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ανθρωποι σαν εμας......αντιμετωπιζουν τα πραγματα πιο ψυχραιμα
![]() αυτο εννοουσα, οτι θα καβαλησεις το gs, αντι να μπουμπουνισεις το κεφαλι σου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και για να μην παρεξηγηθώ.Δεν γελάω ειρωνικά με τον φίλο που το έγραψε.Γελάω με την κατάντια μας που ανεχόμαστε τους κλέφτες και δεν θα τιμωρηθούν ποτέ.Και μην μου πείτε οτι ο Άκης είναι μέσα.Αυτό είναι σταγόνα στο ωκεανό.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καθένας μας κάνει ότι μπορεί για να εξασφαλίσει όσο γίνεται την επιβίωση της οικογένειάς του. Το θέμα είναι ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να βρούμε κοινό τόπο, έκφραση, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Ρίξαν το σπόρο της διχόνοιας και τον τσιμπάμε, πρώτος ίσως εγώ, ο χρόνος μας όμως τελειώνει. Οσο κι αν έχει δίκιο ο Κώστας ότι πρέπει να δούμε τον ανθρώπινο πόνο, αυτός έχει αιτίες, αφορμές και πυροδότες. Και το πρόβλημα είναι κατεξοχήν πολιτικό, όχι κομματικό....Αυτοί ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν, πρέπει να τους σταματήσουμε από το να πάρουν κι άλλα. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε φορέα, κόμμα ή αρχηγό κόμματος που μπορεί να εμπνεύσει, να προσφέρει όραμα κι ελπίδα, αυτή είναι η δυστυχία μας. Συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να πληρώσουν, αλλά δεν αρκεί, χρειαζόμαστε και μία νέα αρχή.....
Πρέπει να ενώσουμε τις ιδέες μας, να τις αναπτύξουμε και να τις εφαρμόσουμε! |
|
|||
|
|||
![]()
Όλα αυτα που αναφέρεις.....είναι και τα πολιτικά ελλατωματα του έλληνα
Όταν φτάσει να σκέφτεται έτσι.....θα αλλάξουν όλα και θα μειωθούν και οι αυτοκτονίες... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όλα αυτά είναι ωραία.Αλλά ΜΟΝΟ σαν θεωρία. Είναι σαν ένας στρατός να έχει τα καλύτερα όπλα, αλλά δεν έχει ραντάρ. Άρα, προς τα που να στρέψει τα όπλα του;;;;; Έτσι και στο σημερινό πολιτικό σύστημα της χώρας.Κοιτάμε από δω και από εκεί, αλλά ποθυενά φως. Προς τα που να περιμένουμε μια ελπίδα;;;; Οι από πάνω ας κάνουν τις προτάσεις τους. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αν έβγαινε κάποιος να μου έδινε προοπτική και να μου πει τί "παίζεται" να θυσιάσω, πολύ ευχαρίστως να τον ακολουθήσω...... από ευχολόγια γέμισα, οι παλαιές καραβάνες ξέρουν το παραμύθι τους και το πασάρουν καλά, οι πιό "φρέσκοι" αποδεικνύονται καθημερινά χειρότεροι και πιό επικίνδυνοι αλλά κανείς δεν μου λέει τί θα πρέπει να κάνω εκτός από το τί να ...ψηφίσω τη Κυριακή... ![]() ![]() ![]() αυτό δεν σας ακούγεται αισχρό και επικίνδυνο ? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|