GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 12-06-2012, 13:26
LakisGS Ο/Η LakisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10
Προεπιλογή Απάντηση: Η αιμορραγία συνεχίζεται...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων

προτιμω να μην μιλησω πολιτικα, γιατι θα ξεφυγουμε απο την ουσια.......την απωλεια ζωης
ανθρωποι με την δικη σου σκεψη, δεν νομιζω οτι ειναι υποψηφιοι αυτοχειρες.....ισα-ισα, στην πρωτη δυσκολια σε βλεπω να καβαλας το GS και να εξαφανιζεσαι
υπαρχουν συνανθρωποι μας ομως,που αντιδρουν πολυ διαφορετικα και ακραια, με αποτελεσματα τραγικα.....οπως ειπες,μενουν και αλλοι πισω
λογω δουλειας......εχω δει τα αποτελεσματα,σε διαρκεια χρονου
επειδη το κρατος απουσιαζει και σε αυτες τις περιπτωσεις.....τον ρολο του, τον παιζουν οι φιλοι και γνωστοι.
θελω να πω οτι θα πρεπει να ερθουμε πιο κοντα, σε αυτες τις δυσκολες εποχες και μεσα απο κουβεντα και ψυχολογικη στηριξη,ισως αλληλοβοηθηθουμε.....
το προβλημα των αυτοκτονιων ειναι διπλα μας.......
Κώστα μου, να καβαλήσω το GS και να φύγω δεν το έκανα όταν υπήρχαν ευνο'ι'κές προ'υ'ποθέσεις... (μιλάω προσωπικά πάντα). Δεν θα το κάνω τώρα. Επίσης έχω ξαναπεί ότι με επηρεάζει, καλώς ή κακώς, η κατάσταση των συνανθρώπων μου. Και να έφευγα, δεν θα έλεγα οκ μωρέ, μια χαρά είμαι... Στ' ######@ μου η Ελλάδα. Δεν θα μπορούσα να ζήσω έτσι. Για αυτό με βλέπετε τόσο εναντίων των πολιτικών. Δεν είναι πιστεύω κάτι που διακρίνει μόνο εμένα. Πιστεύω ότι όλοι τα σκεφτόμαστε, απλά δεν έχουμε συνηθήσει να λέμε, μέχρι εδώ, από αύριο αλλάζω. Εγώ το έχω κάνει ήδη μια φορά στη ζωή μου. Το κατέχω. Ας το πούμε ΜΙΑ φορά έστω όλοι. Μέχρι εδώ. Ή αλλάζετε και κοιτάτε τη χώρα σας ρε φούστηδες ή σας περιμένει κρεμάλα. Τέρμα.
Reply With Quote
Παλιό 12-06-2012, 13:38
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
προτιμω να μην μιλησω πολιτικα, γιατι θα ξεφυγουμε απο την ουσια.......την απωλεια ζωης
ανθρωποι με την δικη σου σκεψη, δεν νομιζω οτι ειναι υποψηφιοι αυτοχειρες.....ισα-ισα, στην πρωτη δυσκολια σε βλεπω να καβαλας το GS και να εξαφανιζεσαι
υπαρχουν συνανθρωποι μας ομως,που αντιδρουν πολυ διαφορετικα και ακραια, με αποτελεσματα τραγικα.....οπως ειπες,μενουν και αλλοι πισω
λογω δουλειας......εχω δει τα αποτελεσματα,σε διαρκεια χρονου
επειδη το κρατος απουσιαζει και σε αυτες τις περιπτωσεις.....τον ρολο του, τον παιζουν οι φιλοι και γνωστοι.
θελω να πω οτι θα πρεπει να ερθουμε πιο κοντα, σε αυτες τις δυσκολες εποχες και μεσα απο κουβεντα και ψυχολογικη στηριξη,ισως αλληλοβοηθηθουμε.....

το προβλημα των αυτοκτονιων ειναι διπλα μας.......
Κώστα τα συγχαρητήρια μου, κουβέντες σωστές και μετρημένες.
Reply With Quote
Παλιό 12-06-2012, 14:02
tramgs Ο/Η tramgs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: αθ.
Μoto: gs1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS Εμφάνιση μηνυμάτων
Ή αλλάζετε και κοιτάτε τη χώρα σας ρε φούστηδες ή σας περιμένει κρεμάλα. Τέρμα.

Reply With Quote
Παλιό 12-06-2012, 14:02
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS Εμφάνιση μηνυμάτων
Κώστα μου, να καβαλήσω το GS και να φύγω δεν το έκανα όταν υπήρχαν ευνο'ι'κές προ'υ'ποθέσεις...................... Εγώ το έχω κάνει ήδη μια φορά στη ζωή μου. Το κατέχω. Ας το πούμε ΜΙΑ φορά έστω όλοι. Μέχρι εδώ. Ή αλλάζετε και κοιτάτε τη χώρα σας ρε φούστηδες ή σας περιμένει κρεμάλα. Τέρμα.
ανθρωποι σαν εμας......αντιμετωπιζουν τα πραγματα πιο ψυχραιμα
αυτο εννοουσα, οτι θα καβαλησεις το gs, αντι να μπουμπουνισεις το κεφαλι σου
Reply With Quote
Παλιό 12-06-2012, 14:04
tramgs Ο/Η tramgs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: αθ.
Μoto: gs1200

Και για να μην παρεξηγηθώ.Δεν γελάω ειρωνικά με τον φίλο που το έγραψε.Γελάω με την κατάντια μας που ανεχόμαστε τους κλέφτες και δεν θα τιμωρηθούν ποτέ.Και μην μου πείτε οτι ο Άκης είναι μέσα.Αυτό είναι σταγόνα στο ωκεανό.
Reply With Quote
Παλιό 12-06-2012, 14:19
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Καθένας μας κάνει ότι μπορεί για να εξασφαλίσει όσο γίνεται την επιβίωση της οικογένειάς του. Το θέμα είναι ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να βρούμε κοινό τόπο, έκφραση, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Ρίξαν το σπόρο της διχόνοιας και τον τσιμπάμε, πρώτος ίσως εγώ, ο χρόνος μας όμως τελειώνει. Οσο κι αν έχει δίκιο ο Κώστας ότι πρέπει να δούμε τον ανθρώπινο πόνο, αυτός έχει αιτίες, αφορμές και πυροδότες. Και το πρόβλημα είναι κατεξοχήν πολιτικό, όχι κομματικό....Αυτοί ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν, πρέπει να τους σταματήσουμε από το να πάρουν κι άλλα. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε φορέα, κόμμα ή αρχηγό κόμματος που μπορεί να εμπνεύσει, να προσφέρει όραμα κι ελπίδα, αυτή είναι η δυστυχία μας. Συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να πληρώσουν, αλλά δεν αρκεί, χρειαζόμαστε και μία νέα αρχή.....

Πρέπει να ενώσουμε τις ιδέες μας, να τις αναπτύξουμε και να τις εφαρμόσουμε!
Reply With Quote
Παλιό 12-06-2012, 14:24
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Όλα αυτα που αναφέρεις.....είναι και τα πολιτικά ελλατωματα του έλληνα
Όταν φτάσει να σκέφτεται έτσι.....θα αλλάξουν όλα και θα μειωθούν και οι αυτοκτονίες...
Reply With Quote
Παλιό 12-06-2012, 15:38
niso Ο/Η niso βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: attiki
Μoto: bmw1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Καθένας μας κάνει ότι μπορεί για να εξασφαλίσει όσο γίνεται την επιβίωση της οικογένειάς του. Το θέμα είναι ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να βρούμε κοινό τόπο, έκφραση, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Ρίξαν το σπόρο της διχόνοιας και τον τσιμπάμε, πρώτος ίσως εγώ, ο χρόνος μας όμως τελειώνει. Οσο κι αν έχει δίκιο ο Κώστας ότι πρέπει να δούμε τον ανθρώπινο πόνο, αυτός έχει αιτίες, αφορμές και πυροδότες. Και το πρόβλημα είναι κατεξοχήν πολιτικό, όχι κομματικό....Αυτοί ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν, πρέπει να τους σταματήσουμε από το να πάρουν κι άλλα. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε φορέα, κόμμα ή αρχηγό κόμματος που μπορεί να εμπνεύσει, να προσφέρει όραμα κι ελπίδα, αυτή είναι η δυστυχία μας. Συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να πληρώσουν, αλλά δεν αρκεί, χρειαζόμαστε και μία νέα αρχή.....

Όλα αυτά είναι ωραία.Αλλά ΜΟΝΟ σαν θεωρία.
Είναι σαν ένας στρατός να έχει τα καλύτερα όπλα, αλλά δεν έχει ραντάρ.
Άρα, προς τα που να στρέψει τα όπλα του;;;;;
Έτσι και στο σημερινό πολιτικό σύστημα της χώρας.Κοιτάμε από δω και από εκεί, αλλά ποθυενά φως. Προς τα που να περιμένουμε μια ελπίδα;;;;
Οι από πάνω ας κάνουν τις προτάσεις τους.
Reply With Quote
Παλιό 12-06-2012, 15:55
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
...χρειαζόμαστε και μία νέα αρχή.....

κάθε αρχή και δύσκολη, συμφωνώ ότι πρέπει πια να "μηδενίσει" το κοντέρ, δεν ξέρω όμως ποιά θα είναι η επόμενη μέρα και για πόσο καιρό θα κρατήσει αυτή η ...μέρα...
αν έβγαινε κάποιος να μου έδινε προοπτική και να μου πει τί "παίζεται" να θυσιάσω, πολύ ευχαρίστως να τον ακολουθήσω......
από ευχολόγια γέμισα, οι παλαιές καραβάνες ξέρουν το παραμύθι τους και το πασάρουν καλά, οι πιό "φρέσκοι" αποδεικνύονται καθημερινά χειρότεροι και πιό επικίνδυνοι αλλά κανείς δεν μου λέει τί θα πρέπει να κάνω εκτός από το τί να ...ψηφίσω τη Κυριακή...
αυτό δεν σας ακούγεται αισχρό και επικίνδυνο ?
Reply With Quote
Παλιό 12-06-2012, 17:15
LakisGS Ο/Η LakisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
κάθε αρχή και δύσκολη, συμφωνώ ότι πρέπει πια να "μηδενίσει" το κοντέρ, δεν ξέρω όμως ποιά θα είναι η επόμενη μέρα και για πόσο καιρό θα κρατήσει αυτή η ...μέρα...
αν έβγαινε κάποιος να μου έδινε προοπτική και να μου πει τί "παίζεται" να θυσιάσω, πολύ ευχαρίστως να τον ακολουθήσω......
από ευχολόγια γέμισα, οι παλαιές καραβάνες ξέρουν το παραμύθι τους και το πασάρουν καλά, οι πιό "φρέσκοι" αποδεικνύονται καθημερινά χειρότεροι και πιό επικίνδυνοι αλλά κανείς δεν μου λέει τί θα πρέπει να κάνω εκτός από το τί να ...ψηφίσω τη Κυριακή...
αυτό δεν σας ακούγεται αισχρό και επικίνδυνο ?
Φίλε να με συγχωρέσεις αν σε έχω παρεξηγήσει, και αν φυσικά εννοείς εμένα με το ότι κάποιος σας λέει τι να ψηφίσετε την Κυριακή... Δυστυχώς ΔΕΝ έχω κάποια λύση να προτείνω. Μακάρι να είχα, μακάρι να είμουν Θεός και να έλυνα τα προβλήματα αυτού του τόπου. Δεν έχω λύσεις, όπως και δεν έχω, δυστυχώς κάποιον ικανό να προτείνω. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θα ψηφήσω Χ.Α., όχι γιατί τους θεωρώ ικανούς να κυβερνήσουν την χώρα, ούτε γιατί τους συμφωνώ 100% με τα πιστεύω τους. Τους βλέπω σαν μια δύναμη που ίσως να τιμωρήσει, μερικά τουλάχιστον λαμόγια, που θα ήθελα να τα δω με τα μούτρα σπασμένα έστω και για λίγο στην τηλεόραση... Όχι ότι θα φτιάξουν τα πράγματα και η Ελλάδα, αλλά να, έτσι για να πάρουμε για λίγο μια ικανοποίηση... Εδώ ψηφήζαμε τόσα χρόνια κοπρίτες και κοπρίτες, καιρός να τους κάνουμε τη ζωή λίγο πιο δύσκολη. ΔΕΝ είστε παιδάκια να σας επηρεάζω με τα γραπτά μου ούτε θα σας πω εγώ τι θα ψηφήσετε. Έχω μάθει να έχω το θάρρος της γνώμης μου, και δεν φοβάμαι να πω τι θα κάνω ΕΓΏ και μόνο ΕΓΏ. Ούτε την γυναίκα μου δεν πιέζω. Συγνώμη αν σε παρεξήγησα, αλλά έχω την εντύπωση ότι στιγματίζεις εμένα στο ποστ σου. Πάντα φιλικά και το εννοώ. Και ξαναλέω, μακάρι να είχα κάτι έστω λίγο ελπιδοφόρο να προτείνω...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης