![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Αν στις μέρες μας διέταζαν κάποια παρόμοια εντολή, θα την εκτελούσαν οι φαντάροι?
Τέτοια απάνθρωπα εγκλήματα μόνο ο ναζιστικός στρατός θα μπορούσε να κάνει
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που να διαφωνήσουμε. Επίσης θα προσθέσω ότι στην Ιστορική Υπηρεσία υπάρχει και το αρχείο της Εκκλησίας για την εποχή εκείνη μιλάω. ……………. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εδώ φίλε μου θα διαφωνήσω με το όνομα Ναζιστικός Στρατός Κατοχής. Είναι μια καραμέλα που βολεύει πολλούς και ειδικά τους Γερμαναράδες. Κανονικός Τακτικός Στρατός ήταν. Και αποτελείτο από την Άρια η καθαρή φυλή ,Αμιγώς Γερμανική. Και σήμερα αυτά τα κτήνη εάν μπορούσαν επειδή είναι Γερμανοί τα ίδια θα έκαναν. Καλό Γερμανό είναι ο ΝΕΚΡΟΣ or Ανάπηρος Γερμανός…………………. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ο μυθος του καλου γερμανου στρατιωτη απεναντι στο κακο SS μελος αναπτυχθηκε για να βολεψει την απορροφηση των γερμανων στελεχων στο δυτικο μπλοκ εναντια στον κομμ0υνισμο...(επιστημονες, πρακτορες κλπ) και γενικα να στηριχθει ενα γερμανικο φρουριο απεναντι στο σοβιετικο μπλοκ . ο γερμανος στρατιωτης απο το 1934 εδινε ορκο υποταγης προσωπικα στο ονομα του Χιτλερ ! ως εκ τουτου δεν δικαιολογειται καμια ηθικη απαλλαγη. Βέρμαχτ - Βικιπαίδεια ) Βέρμαχτ και Τσάμηδες: Τα άγνωστα εγκλήματα στην Ελλάδα! βεβαια απο το 1942 και μετα ο απλος γερμανος στρατιωτης ειχε αποκτησει κινητρο να μισησει τους συμμαχους κατοπιν των συμμαχικων βομβαρδισμων που σκοτωσαν εκατονταδες χιλιαδες αμαχους καθως και της εναρξης εκδικησης των σοβιετικων απεναντι στους γερμανικους λαους που κατοικουσαν ανατολικα της γερμανιας. ο χλευασμος των γερμανων απεναντι στην ελληνικη κοινωνια μεσω των σχολιων των πολιτικων - οικονομολογων τους και των περιοδικων τους δειχνει την υπεροψια τους, την ελλειψη σεβασμου στην ιστορια , την υποκρισια τους και το ελλατωματικο γονιδιο τους Last edited by silvestros; 13-06-2012 at 18:18. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ευτυχώς που συμφωνούμε σε κάτι διότι...... ![]() Μιλάς σε Ηπειρώτη για Τσάμηδες. Είναι σαν να λες σε Μακεδόνα για Βουλγάρους. Γεγονός είναι ότι αυτός ο τόπος γνώρισε πολλή πόνο που ακόμα δεν λέει να σταματήσει. Πάντως είμαστε (για μένα μιλάω) η μοναδική γενιά που μέχρι στιγμής δεν έχουμε γνωρίσει πόλεμο. Όταν κατέβω Αθήνα να μου το θυμίσεις να σου στείλω ένα αντίγραφο της Ιστορίας από την εποχή του 40 γραμμένο από τα ιστορικά αρχεία του ΓΕΣ. Εάν έχω ακόμα πρόσβαση διότι με τα μυαλά αυτών μπορεί να μας στείλουν όλους εμάς στο Γουδί………………………………………. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
με το πρωβλημα υγειας ολα καλα !! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έχω τρία αντίτυπα. Αρχές Σεπτέμβρη Μιχάλη. Τώρα θα αράξω στο χωριό . Αγρότης για πολλά γέλια. Σήμερα το απόγευμα με ήχαν προσκαλέσει σε μια ομιλία υποψηφίου. Έβαλα και γραβάτα αλά μια και περνούσα απο το χωράφι πρώτα να μη ρίξω και μια ψεκαστήρα φίλε. Ευτυχώς δεν με είδαν. Όλα καλά φίλε υπομονή και όχι δίκυκλο για 3 μήνες................ |
|
|
|||
|
|||
|
Διάβαζα χθες στη WELT μία συνέντευξη του Γαλλο-Γερμανού συγγραφέα Στεφάν Χέσσελ Stéphane Hessel: "Was hat Europa schon für Griechenland getan?" - Nachrichten Politik - Ausland - WELT ONLINE, ο οποίος λέει ότι η Ευρώπη και κυρίως η Γερμανία δεν έχουν κάνει αρκετά για την Ελλάδα. Πλήρωσαν τα χρέη της Ελλάδας αλλά την καταστρέφουν κοινωνικά.
Υπήρχε σχόλιο αναγνώστη που ρωτάει τι έχει κάνει η Ελλάδα για την Ευρώπη..... Μήπως θα έπρεπε να αρχίσουμε να ζητάμε πνευματικά δικαιώματα;! Λέω γω τώρα! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ποιός είναι ο τίτλος του βιβλίου ?? Επίσης το οτι σχολιάζω και μερικές φορές διαφωνώ σημαίνει οτι εκτιμώ την σοβαρότητα της άποψης σου...σε σχέση με κάτι καφρικά που διαβάζω εδώ μέσα.... Όταν επισκεφτείς την νύφη στις Σέρρες ρίξε μήνυμα. |
![]() |
|
|