GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 14-06-2012, 07:58
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95
Προεπιλογή Απάντηση: Επιχειρεί ξανά το απίστευτο ο Στέλιος Βάσκος!!!

Βαγγέλη το σεβασμό μου για την χαρτογράφηση!!

και για την όλη στήριξη,
αυτές είναι θετικές ενέργειες για το κοινωνικό σύνολο!!

Reply With Quote
Παλιό 14-06-2012, 08:06
SenseiG Ο/Η SenseiG βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΘΗΝΑ
Μoto: HONDA VARADERO MK2 1000 ABS

Μπραβο παιδια δεν υπαρχουν λογια...
Reply With Quote
Παλιό 14-06-2012, 21:01
adventure Ο/Η adventure βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Ζάκυνθος
Μoto: BMW 1150GS Adventure Βασιλομήτωρ των ADV

No comment.

Reply With Quote
Παλιό 15-06-2012, 00:41
Vagelis Gar Ο/Η Vagelis Gar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Τρίκαλα
Μoto: Γριά

Η Cyta Ελλάδος υποστηρίζει το ταξίδι του Στέλιου Βάσκου

Η Cyta Ελλάδος, θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, υποστηρίζει ως μεγάλος χορηγός το ταξίδι του Στέλιου Βάσκου.

Η Cyta σχετικά με την υποστήριξη αναφέρεται στα εξής:
Στη Cyta θεωρούμε καθήκον μας να υπηρετούμε την κοινωνία στην οποία ζούμε και να υποστηρίζουμε, συνεχώς, δράσεις και ανθρώπους που αποτελούν έμπνευση για όλους μας.
Μαζί με τον Στέλιο Βάσκο μεταφέρουμε σε κάθε γωνιά της Επικράτειας, το μήνυμα και την αξία της ανθρώπινης επικοινωνίας και αλληλεγγύης και ξεπερνούμε τα σύνορα ώστε να φέρνουμε κοντά σε όλους τους πολίτες, διαχρονικές αξίες όπως ο αθλητισμός, η προσπάθεια, η ευγενής άμιλλα και η κοινωνική προσφορά

Reply With Quote
Παλιό 15-06-2012, 00:41
Senior Member

Στέλιος Βάσκος: «Θα πάω και θα έρθω με την δύναμη του Θεού»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων η παρουσίαση του εγχειρήματος «Τρίκαλα – Μόναχο – Τρίκαλα» που θα επιχειρήσει ο Στέλιος Βάσκος με το ποδήλατο του.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα έγινε η αναλυτική παρουσίαση του εγχειρήματος που θα ξεκινήσει στις 25 Ιουνίου με πιθανή ημερομηνία επιστροφής στις 9 Ιουλίου μετά από 4000 χιλιόμετρα και την διέλευση επτά χωρών και δεκάδων πόλεων για το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Ο Στέλιος Βάσκος μιλώντας για το εγχείρημα τόνισε: «Είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και η προετοιμασία μου έχει ξεκινήσει από τον Αύγουστο του 2011. Υπήρξαν δυσκολίες στην προετοιμασία κυρίως λόγω του καιρού οι οποίες όχι μόνο δεν με λύγισαν αλλά με έκαναν και πιο δυνατό».
Αφού ανέλυσε την διαδρομή προς και από το Μόναχο και ευχαρίστησε την οργανωτική επιτροπή σημείωσε χαρακτηριστικά: «Θα πάω και θα έρθω με την δύναμη του Θεού. Ξέρω ότι η επιστροφή θα είναι πολύ δύσκολη αλλά με όλη αυτήν την στήριξη και την δύναμη που μου δίνει η προσφορά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» θα τα καταφέρω»
Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Γιαννόπουλος από την πλευρά του τόνισε: «Θα ήθελα να αποκαλέσω τον μεγάλο ποδηλάτη κ. Βάσκο αλλά βλέπω ότι όλοι εδώ τον αποκαλείται Στέλιο. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» δημιουργήθηκε πριν από 17 χρόνια από έναν άλλον οραματιστή, τον 10χρονο Ανδρέα, όπως οραματιστής είναι και ο Στέλιος. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές η προσπάθεια του Στέλιου δείχνει ένα άλλο πρόσωπο της Ελλάδος γιατί δυστυχώς τα ξένα ΜΜΕ δείχνουν μία μαύρη πλευρά της χώρας μας. Η προσπάθεια του Στέλιου θα ενισχύσει την προσπάθεια μας για την δημιουργία μιας ακόμη μονάδας κινητής εντατικής Θεραπείας για νεογνά και μωρά».
Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός τόνισε πως νιώθει «ιδιαίτερη χαρά που ένας Τρικαλινός κάνει μία υπερπροσπάθεια που γίνεται για πρώτη φορά και που το κάνει προκειμένου να καλύψει τα κενά της ελληνικής πολιτείας ενισχύοντας το Χαμόγελο του Παιδιού». Κατέληξε λέγοντας ότι «είναι εμφανής η αφοσίωση και η πίστη του Στέλιου στο εγχείρημα και είναι φανερό το αίσθημα του χρέους που τον διακατέχει ώστε όλα να πάνε καλά».
Ο Δήμαρχος Τρικάλων κ. Λάππας σημείωσε πως «τα Τρίκαλα με αίσθημα υπερηφάνειας και αγάπης θα συνοδεύσουν τον Στέλιο στο επίτευγμα του γιατί είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει. Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος με προσφορά και δημιουργία».
Ο Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κ. Αλμπάνης χαρακτήρισε τον Στέλιο «όχι μόνο τοπικό αλλά και εθνικό κεφάλαιο που εκπέμπει μοναδικά μηνύματα ενώ θα προωθήσει την εικόνα των Μετεώρων σε όλη την Ευρώπη».
Ο Οδυσσέας Ράπτης του etrikalaαναφέρθηκε στην δική του συμβολή καθώς και στην χρήση της τεχνολογίας ώστε η εικόνα του Στέλιου όπου και αν βρίσκεται να μεταδίδεται παντού μέσω του διαδικτύου. Αναφέρθηκε μάλιστα και στην λειτουργία του περιπτέρου στην Ασκληπιού όπου και θα γίνεται αναπαραγωγή της εικόνας του Στέλιου από την πορεία του.
Τέλος ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής κ. Καμπαγιάννης σημείωσε ανάμεσα στα άλλα: «Θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει το εγχείρημα παράτολμο, ωστόσο για όλους εμάς που ξέρουμε καλά τον Στέλιο και τις δυνατότητες του και τον έχουμε ακολουθήσει σε όλα τα προηγούμενα εγχειρήματα γνωρίζουμε πως είναι κάτι που μπορεί να το πετύχει.
Άλλωστε σε αυτό το εγχείρημα λόγω της φύσης του και της ιδιαιτερότητας του έχουν ληφθεί μία σειρά από προληπτικά μέτρα ώστε πρώτα απ’ όλα να επιστρέψει υγιής ο Στέλιος. Εξειδικευμένη ιατρική ομάδα θα τον ακολουθεί, ασθενοφόρο όπου μας παραχωρείται, περιπολικά στα δύσκολα κομμάτια της διαδρομής και ειδικά διαμορφωμένο αυτοκινούμενο στο οποίο ο Στέλιος θα ξεκουράζεται και θα δέχεται την ιατρική φροντίδα.
Ιδιαίτερο όμως είναι και το μήνυμα που μεταφέρει ο Στέλιος αφού τρέχει για το «Χαμόγελο του Παιδιού» και είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που σήμερα βρίσκεται εδώ κοντά μας ο πρόεδρος του «Χαμόγελου» κ. Γιαννόπουλος».

Reply With Quote
Παλιό 15-06-2012, 00:50
Senior Member

Αρκετές οι δυσκολίες μέχρι τώρα που αντιμετωπίζουμε ειδικότερα όσον αφορά το κομμάτι της διαδρομής (κάποιες χώρες μας έχουν απορρίψει τις αρχικές διαδρομές και αναγκαζόμαστε να σχεδιάσουμε εκ νέου καινούριες...).

Μείνανε 10 ημέρες μέχρι να ξεκινήσουμε για αυτό το ταξίδι και όπως είπε και ο Στέλιος "Θα πάμε και θα έρθουμε με την βοήθεια του Θεού".

Δεν σας κρύβω πως ο ενθουσιασμός μου είναι μεγάλος καθώς και το αίσθημα ευθύνης που νιώθω μιας και θα οδηγώ την αποστολή ως προπομπός.

Όσον αφορά την δική μου προετοιμασία δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα και θα τα αφήσω όλα την τελευταία εβδομάδα (κλασικός Βαγγέλης)

Ελπίζω να έχω πρόσβαση σε wi-fi ώστε να ενημερώνω με φωτογραφίες και νέα.
Reply With Quote
Παλιό 15-06-2012, 01:21
yns Ο/Η yns βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: F800GS (απ'τα χωμάτινα), DR250R

Βαγγέλη γερά, δώσε τις ευχές όλων μας στον Στέλιο!!!
Reply With Quote
Παλιό 15-06-2012, 01:55
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yns Εμφάνιση μηνυμάτων
Βαγγέλη γερά, δώσε τις ευχές όλων μας στον Στέλιο!!!
Να 'σαι καλά Γιάννη !!!
Reply With Quote
Παλιό 15-06-2012, 07:38
paschalis Ο/Η paschalis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vagelis Gar Εμφάνιση μηνυμάτων
Αρκετές οι δυσκολίες μέχρι τώρα που αντιμετωπίζουμε ειδικότερα όσον αφορά το κομμάτι της διαδρομής (κάποιες χώρες μας έχουν απορρίψει τις αρχικές διαδρομές και αναγκαζόμαστε να σχεδιάσουμε εκ νέου καινούριες...).

Μείνανε 10 ημέρες μέχρι να ξεκινήσουμε για αυτό το ταξίδι και όπως είπε και ο Στέλιος "Θα πάμε και θα έρθουμε με την βοήθεια του Θεού".

Δεν σας κρύβω πως ο ενθουσιασμός μου είναι μεγάλος καθώς και το αίσθημα ευθύνης που νιώθω μιας και θα οδηγώ την αποστολή ως προπομπός.

Όσον αφορά
την δική μου προετοιμασία δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα και θα τα αφήσω όλα την τελευταία εβδομάδα (κλασικός Βαγγέλης)

Προσπαθω να συνειδητοποιησω το μεγεθος του εγχειρηματος και της προετοιμασιας που τρεχει και αδυνατω!!
Μπραβο σε ολους σας!
Οσο για την δικη σου προετοιμασια...
παρε εναν ανορθωτη κι εφυγες!!
Reply With Quote
Παλιό 15-06-2012, 10:08
ARGI Ο/Η ARGI βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: KARDITSA
Μoto: R 850 GS (Red Fat Lady!!!)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vagelis Gar Εμφάνιση μηνυμάτων

Όσον αφορά την δική μου προετοιμασία δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα και θα τα αφήσω όλα την τελευταία εβδομάδα (κλασικός Βαγγέλης)

Βαγγελάρα δυνατά, σε περιμένει η Ευρώπη!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης