![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
εχω το gs 1200 adv του 2008 καθε ποτε θελει ρυθμιση στης βαλβιδες? μηπως ειναι με καπελοτα κ δεν χρειαζετε???
|
|
|||
|
|||
![]()
κάθε 20.000....
εμείς εδω στη γιαφκα μας το ανοίγουμε Κάθε 10.000 κ διαπιστώνουμε ότι όλα είναι ρολόι... εύκολη διαδικασία....δες κάποια post και do it your self |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
thanx βασιλη. σκευτομαι να κανω μονος μου σερβις κ το ψαχνω λιγο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Στην επομενη να με φωναξετε κι εμενα!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δες και το σχετικο βιντεο κανοντας αναζητηση σε αυτο εδω το φορουμ. ειναι πανευκολο.... |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα εχω βρει αυτο Μερικες ερωτησεις απο τωρα!!
Το φιλερ καταλαβενο το πως πρεπει να ειναι. Μετα που λυνει το καπακι ο τυπος και βλεπει το σημάδι το έχει σταθερό και μετράει τα διάκενα και εισαγωγή και εξαγωγή?( και τα ρυθμίζει?) |
|
|||
|
|||
![]()
!!!έγινε και αυτό ρύθμισα τις βαλβίδες ....
Όπως δείχνει και το video παραπάνω δεν ήταν κάτι τραγικό!!! Άπλα όταν πήγα από τον Αριστερό κύλινδρο να βρω το ίδιο σημάδι βρήκα μια πλαστικά φτερωτή (μετά που ρώτησα των μηχανικό, μου ότι είναι για τις αναθυμιάσεις)το οποίο δεν φαινόταν.Ετσι ξανά άνοιξα το δεξί καπάκι και γύρισα το σημάδι 180 μοιρες το οποίο μετά βλέπεις ένα μεταλλικο παραλληλόγραμμο σιδεράκι να προεξέχει..πας αριστερά και βλέπεις οτι είσαι στο νεκρό σημείο. ρυθμίζεις και είσαι έτοιμος. 0,15 εισαγωγή 0,30 εξαγωγή Παντα μιλαω για το μοντελο μου... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|