Απάντηση: τα φώτα σας για φώτα !!
Έτσι είναι δυστυχώς. Η απορία μου είναι γιατί οι κατασκευαστές δεν ασχολούνται σοβαρά με το θέμα φώτα....
Τα περισσότερα αυτοκίνητα που είχα, είχαν (και το Forester επίσης) απαράδεκτα έως μόλις επαρκή φώτα. Το ίδιο και οι μηχανές με καλύτερη την Άφρικα στα φώτα - μέχρι τώρα.
Είχα όμως κι ένα -ζημιάρικο και μπελά κατά τα άλλα- Astra G 1.8, που είχε φωτάρες κι όχι xenon! Μιλάμε ότι έκανε τη νύχτα, μέρα! Άψογη μεσαία σκάλα με σωστή δέσμη και προβολείς που μπορούσες να οδηγείς με 160+ σε σκοτεινό δρόμο με χασίματα, χωρίς φόβο. Την ίδια εποχή με το Impreza GT του αδερφού μου, δεν ήταν δυνατόν να περάσω τα 120 στους ίδιους δρόμους. Δεν έβλεπα!
Με πολλούς πειραματισμούς σε ενισχυτές, λάμπες κλπ στα κοινά φώτα, αλλά και δοκιμή xenon στο Forester & Impreza , δεν είδα "φως". Μόνο στο τελευταίο Impreza 2004 μοντέλο, η αλλαγή σε ξένον έκανε διαφορά. Ίσως γιατί το φανάρι σχεδιάστηκε εξ αρχής για να δέχεται ξένον, έβγαινε και τέτοια έκδοση.
Στα υπόλοιπα βελτιωνόταν η ορατότητα, αλλά πάλι στις ίδιες αποστάσεις έβλεπα. Απλά πιο καθαρά. Ζήτημα αν άξιζε η εκάστοτε επένδυση....
Εκείνο που έχει σημασία, είναι ότι στο Astra με συμβατικά φώτα, είχα ΦΩΤΑ!!!! Αυτό σημαίνει ότι όλα εξαρτώνται από το σχεδιασμό του κατόπτρου κι όχι από τις λάμπες και την ισχύ τους.
Καταλήγοντας, η άποψή μου είναι: ή μένεις στα φώτα της μαμάς άντε με καμιά λάμπα καλύτερη για ψυχολογικούς λόγους και με λίγα λεφτά παραπάνω, ή πας σε ακριβές λύσεις του χιλιάρικου και έχεις το προσδοκόμενο αποτέλεσμα.
Last edited by forester; 16-06-2012 at 06:46.
|