![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν τυπωσει παραπανω τοτε δημιουργειται πληθωριστικο χρημα με αντικτυπο σε ολη την ευρωζωνη. Τα μηχανηματα δε εκτυπωσης δεν ειναι περιουσια της ελλαδας και οπτεδηποτε μπορουν να αφαιρεθουν απο το εδαφος της...με συνοπτικες διαδυκασιες. ετσι ευκολα τυπωνεται το χρημα σημερα νομιζει ο συντακτης του παραπανω πονηματος? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και τελικά γιατί κολλάμε μόνο σε αυτό;! Το "κόψιμο" χρήματος είναι η τρίτη προϋπόθεση, έχει άλλες δύο. Το έγραψες κι εσύ....μόνο για εγχώρια χρήση. Διαβάζω και τα σχόλια των Γερμανών αναγνωστών και πολλοί λένε ότι έχει αυξηθεί η κυκλοφορία ελληνικών χαρτονομισμάτων εκεί, και σίγουρα δεν είναι μόνο από Ελληνες τουρίστες ( το άλλο με τον Τοτό;! ). |
|
|
|||
|
|||
|
Έτσι εύκολα μπορούν να μας βγάλουν απο ευρω;;;;;;
![]() Τώρα τελευταία.....έτσι εύκολα, θα γίνουν πολλα ![]() Ζούμε την εποχή που ο καθένας πετάει την λαλακια του.....έτσι εύκολα και αυτός είναι ο λόγος που θα πρέπει να ψηφίσουμε χωρίς φοβο
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κρατα παντα μικρο καλαθι και ψαχνε το απο 50 μεριες............ Η Ελλαδα και οι άλλες χωρες της Ευρωζωνης ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΝ οσο χρημα θελουν, αν ηταν ετσι θα ακουγαμε την λεξη κριση και θα γελαγαμε!! |
|
|
|||
|
|||
|
Ο καθένας πετάει την λαλακια του......
Δεν ισχύει μόνο για το τυπωμα ευρω......αλλα για όλη την κινδυνολογία των ημερων ![]() Εγω καλού -κακού, έχω πακεταρει βαλίτσες,έχω έτοιμα και τα αμερικάνικα διαβατήρια......μόνο τον Ζηκο δεν μπορω να πάρω ευκολα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φαντάζομαι τα διαβατήρια τα έχεις έτοιμα σε περίπτωση που βγει ο Σαμαράς ;
|
|
|