![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κρατα παντα μικρο καλαθι και ψαχνε το απο 50 μεριες............ Η Ελλαδα και οι άλλες χωρες της Ευρωζωνης ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΝ οσο χρημα θελουν, αν ηταν ετσι θα ακουγαμε την λεξη κριση και θα γελαγαμε!! |
|
|
|||
|
|||
|
Γιώργο γίνεται ήδη, είτε μέσω της αποδοχής των ελληνικών ομολόγων από την ΕΚΤ, είτε μέσω του ELA. Απλά δεν το λένε επίσημα για να μετριάσουν τις αντιδράσεις των Γερμανών πολιτών.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο καθένας πετάει την λαλακια του......
Δεν ισχύει μόνο για το τυπωμα ευρω......αλλα για όλη την κινδυνολογία των ημερων ![]() Εγω καλού -κακού, έχω πακεταρει βαλίτσες,έχω έτοιμα και τα αμερικάνικα διαβατήρια......μόνο τον Ζηκο δεν μπορω να πάρω ευκολα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και αφου η ελλαδα και η καθε χωρα της Ευρωζωνης ΔΕΝ μπορει να κοψει οσο χρημα θελει αν μας κοψουν τα δανεικα, ρωταω ολους αυτους τους ευπιστους, που θα βρουμε χρηματα να φαμε? Το 88% της τροφης μας Γιαννη και Κωστα Μανιακε ειναι ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ ειτε αυτουσιο ειτε δευτερευοντως (σποροι, λιπασματα, φαρμακα, κρεας κ.λ.π)....ασε τα καυσιμα. Με τι θα τα πληρωνουμε? με τις δρχ που δεν θα τις δεχεται κανενας? Το ιδιο δεν γινεται και στην Τουρκια? δεχεται κανεις τις τουρκικες λιρες ως συναλλαγμα? ΟΧΙ!! Γιαυτο και η βενζινη εχει 2,30ε εκει. Θα πρεπει τοτε να μαζεψουμε συναλλαγμα (τουρισμος, Ναυτιλια-που παει να φορολογησει ο Τσιπρας, εξαγωγες καποιων ειδων) και τοτε να αγορασουμε ολα τα παραπανω. Οτι κανει η τουρκια δλδ για το πετρελαιο και τα φαρμακα διοτι απο αγροτικα προιοντα και κρεας ειναι αυτονομη. Και κατι τελευταιο, το 90% των Ελληνων πλοιοκτητων που οι εταιρειες τους εχουν εδρα την Ελλαδα ΗΔΗ εχουν νοικιασει γραφεια στο Λονδινο κι εχουν αναγγειλει στους υπαλληλους τους την μετακομιση σε περιπτωση που επιβληθει αυτος ο φορος που εχει εξαγγειλει ο Τσιπρας. Στους υπαλληλους δε εχει ανακοινωθει οτι ολοι ειναι ευπροσδεκτοι στην νεα εδρα της εταιρειας αν κι εφοσον μετακομισουν......αντε να δουμε ποιος θα παει... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
θα μου πεις πια η διαφορα? η διαφορα ειναι οτι η ευρωπαικη Κεντρικη Τραπεζα εχει τον ελεγχο για να μην δημιουργηθει Ευρωπαικος πληθωρισμος, δλδ στην ευρωζωνη, περαν ενος οριου. Και να ξερεις και κατι αλλο, ναι μεν η ΕΚΤ παιρνει τα Ελληνικα ομολογα και δινει χρημα αλλα και η Γαλλια, γερμανια, Ιταλια, ισπανια και οι αλλες χωρες που δινουν δανεικα στην Ελλαδα ειναι απο τα αποθεματα τους, ειτε αυτα ειναι πραγματικα και σε ρευστο (Γερμανια) ειτε λογιστικα και δανεικα οπως οι υπολοιπες χωρες...με σκοπο παντα βεβαια να τα παρουν πισω.....και θα τα παρουν Γιαννη, ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλον τροπο. |
|
|
|||
|
|||
|
και κατι τελευταιο ετσι για να μηνυπαρχουν αυταπατες οτι η ελλαδα μπορει να κοψει χρημα.
Τα ευρο που τυπωνονται στην ελλαδα εχουν πριν τον σειριακο τους αριθμο ανα γραμμα το ''Υ''. Ετσι ευκολα μπορουν να αναγνωριστουν και να κοπουν απο καθε συναλλαγη. Πανεξυπνοι φωστηρες αυτοι που γραφουν αυτα που γραφουν στις εφημεριδες τους....αντε ...... |
|
|
|||
|
|||
|
Δε μας κάνει εντύπωση που μήνα με το μήνα τα ταμειακά διαθέσιμα παρατείνονται; Δεν έχω τα στοιχεία πρόχειρα, αλλά υπάρχει ήδη πλεόνασμα, και πως όχι άλλωστε όταν το κράτος έχει παγώσει τις πληρωμές προς τον ιδιωτικό τομέα. Ολα είναι ένα παιχνίδι.
Αν το καλοσκεφτούμε κιόλας, κι η Τρόικα δεν είναι εντάξει απέναντί μας, αρκεί να θυμηθούμε ότι δεν έδωσαν όλο το προηγούμενο δάνειο κι ότι έκοψαν ένα δις από την τελευταία δόση. Το είπαν ξεκάθαρα για μένα, δεν το δίνουμε διότι δεν έχετε εξωτερικές υποχρεώσεις.... και πάλι καθένας καταλαβαίνει ότι θέλει. Πιστεύω ότι θα βγουν πολλά ##### στη φόρα αν αποφασίσει κάποιος να τα ξεθάψει. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φαντάζομαι τα διαβατήρια τα έχεις έτοιμα σε περίπτωση που βγει ο Σαμαράς ;
|
|
|
|||