![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
1.Το εμπρος ελαστικό αντικαταστάθηκε σχεδόν στην αρχή και παρόλα αυτά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Αυτό δεν το αρνήθηκα και μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο ποστ με τα κόκκινα γράμματα. Το θέμα ήταν τι έγινε μετά.... 2. Σε ότι αφορά την τελευταία μας συνάντηση το αποτέλεσμα ήταν ότι δεν με περίμενε να αλλάξουμε το πίσω ελαστικό....με περίμενε να κάνουμε πρώτα τη μηχανή πειραματόζωο και μετά να αποφασίσει αν θα το αλλάξει....... νομίζω ότι πόσταρα 7 σοβαρούς λόγους για τους οποίους επέλεξα να μην πάω τη μηχανή μου για τις σχετικές αλχημείες...... Αν πραγματικά ήθελε να μου αλλάξει το πίσω ελαστικό θα το έκανε από τη στιγμή που πήγα στο κατάστημά του και του ανέφερα τους ελέγχους που έκανα στη μηχανή σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία και σε έναν συνάδελφό του...... Παρόλα αυτά πριν ποστάρω αυτό το θέμα φρόντισα να κάνω όλους τους απαραίτητους ελέγχους για να μην πει κανείς ότι όλα ήταν θέμα της φαντασίας μου ή ότι απλά ήθελα να κατηγορήσω κάποιον άδικα. Στο τέλος δεν του ζήτησα ούτε χρήματα ούτε αντικατάσταση διότι δυστυχώς έχασε την εμπιστοσύνη μου σε σχέση με τη μηχανή μου. Σε κάθε περίπτωση και το ανέφερα πολλάκις, του έδωσα πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες να μου αλλάξει το ελαστικό, έχοντας πραγματοποιήσει πριν τους σχετικούς ελέγχους αποκλείοντας κάθε άλλο ενδεχόμενο προβλήματος, προκειμένου ο ίδιος να μην εκτεθεί στην εταιρία όταν και θα έστελνε τα ελαστικά πίσω. Του ανέφερα και τα συνεργεία που πήγα για να πάρει τηλέφωνο να το ακούσει και ο ίδιος αν ήθελε Δεν νοείται να δηλώνει έκπληκτος όταν έχω πάει στο κατάστημά του 4 φορές με καλή διάθεση για να βρούμε μια λύση και να μου λέει ατάκες του στυλ "αυτοί δεν ξέρουν" και "φέρε μου χαρτί ότι τα ελαστικά έχουν πρόβλημα και γω σου τα αλλάζω". Τελικά η καλή μου διάθεση και το τρέξιμο που έριξα για να μην εκτεθεί και ο ίδιος, θα μου γυρίσει τώρα μπούμερανγκ; ε όχι ......... Είπαμε δεν του ζήτησα ούτε λεφτά ούτε αντικατάσταση μετά από όλα αυτά. Απλά επισήμανα την συμπεριφορά του...... και για του λόγου το αληθές υπήρξε και αυτήκοος και αυτόπτης μάρτυρας......... Έκπληκτος έμεινα εγώ από την εμμονή του να μην αντικαταστήσει το ελαστικό, τη στιγμή που δεν θα του κόστιζε τίποτα (καθώς το κόστος θα βάρυνε την εταιρεία) και τη στιγμή που δεν είχα καμία διάθεση να αλλάζω ελαστικά για πλάκα. Ευχαριστώ πάντως που παρέθεσες και την άποψη του για να μπορέσω να του απαντήσω......πάντα με στοιχεία |
![]() |
|
|