GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 20-06-2012, 14:39
KouaksKouaks Ο/Η KouaksKouaks βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Αγία Παρασκευή
Μoto: GSA 2008 ΤΟΥΜΠΑΝΟ!
Προεπιλογή Απάντηση: Press Direct - Να το κυνηγήσω? Και πώς?

Τελικά το e-mail στην BMW Γερμανίας δεν βελτίωσε την κατάσταση, μιας και ουσιαστικά δρομολογήθηκε στην BMW Ελλάς.. οπότε φάυλος κύκλος..

Θα προχωρήσω στην λύση της επισκευής του Press Direct με δικά μου έξοδα και Θέλω απλά να εκφράσω την απογοήτευση και δυσαρέσκεια μου προς την BMW Ελλάς, διότι περίμενα καλύτερη συμπεριφορά και σεβασμό, και στο τέλος ένιωσα κοροϊδία και αδικία..
Reply With Quote
Παλιό 20-06-2012, 14:56
nanoshophellas Ο/Η nanoshophellas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μoto: R 1200 GSA 08

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από KouaksKouaks Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελικά το e-mail στην BMW Γερμανίας δεν βελτίωσε την κατάσταση, μιας και ουσιαστικά δρομολογήθηκε στην BMW Ελλάς.. οπότε φάυλος κύκλος..

Θα προχωρήσω στην λύση της επισκευής του Press Direct με δικά μου έξοδα και Θέλω απλά να εκφράσω την απογοήτευση και δυσαρέσκεια μου προς την BMW Ελλάς, διότι περίμενα καλύτερη συμπεριφορά και σεβασμό, και στο τέλος ένιωσα κοροϊδία και αδικία..
Γιατι δεν το κυνηγας λιγο ακομα με καταγγελια στους αρμοδιους φορεις;
Reply With Quote
Παλιό 20-06-2012, 15:03
bmwgogagis Ο/Η bmwgogagis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: κοζανη
Μoto: R1200GSADV

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από KouaksKouaks Εμφάνιση μηνυμάτων

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nanoshophellas Εμφάνιση μηνυμάτων
ειμαι και εγω απογοητευμενος αλλα αμα δεν θελει η μαμα bmw τι να κανουμε ?
Reply With Quote
Παλιό 20-06-2012, 15:07
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nanoshophellas Εμφάνιση μηνυμάτων
Μην νομίζεις οτι δεν σκέφτηκα να το κυνηγήσω ακόμα και νομικά.. αλλά μετά απο συζήτηση που είχα με δυο δικηγόρους, με συμβούλεψαν οτι δεν θα καταφέρω κάτι, δυστυχώς είναι καλυμμένη η BMW σε τέτοια ζητήματα (εγγύησης), χώρια που θα έπαιρνε πάρα πολύ χρόνο στο να καταλήξω κάπου θετικά.. και τέτοια εποχή δεν έχω ούτε την υπομονή ούτε τα λεφτά να κάνω κάτι τέτοιο..

εκτός αν έχεις κάτι άλλο να προτείνεις, έχεις μήπως κάποια ιδέα, κάποιον που θα μπορούσα να απευθυνθώ?
Reply With Quote
Παλιό 20-06-2012, 19:43
vrider Ο/Η vrider βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1200 GSA '08

Οπως σου ειχα πει και νωριτερα σ αυτο το θρεντ, με τα δικαστηρια δεν θα βγαλεις ακρη. Αν ο τεχνικος διευθυντης πει 'οχι' ειναι 'οχι' (δηλαδη καλυπτεται απο τη νομοθεσια-ελληνικη και ευρωπαικη- να το πει) , και κανενα δικαστηριο δεν θα σε δικαιωσει.
Παρολα αυτα περιμενε να δεις τι θα λεει η γραπτη απαντηση που θα παρεις. Καμμια φορα μικρες λεπτομερειες μπορει να κανουν τη διαφορα, αλλωστε ο διαβολος κρυβεται στις λεπτομερειες !

Καλο κουραγιο -Ξανα!

ΥΓ Παντως παρτους με το καλο και οχι με 'προσβολες' και 'τσαμπουκαδες'. Στη θεση σου ισως να πηγαινα να δω τον τεχνικο διεθυντη After Sales απο κοντα, αφου θα ειχα λαβει την αρνητικη γραπτη απαντηση.
Ποτε δε ξερεις......Γερμανικη εταιρεια αλλα Ελληνικο το φιλοτιμο!

Last edited by vrider; 20-06-2012 at 19:47.
Reply With Quote
Παλιό 20-06-2012, 22:14
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs

πάρε τον Vasorfa
Reply With Quote
Παλιό 21-06-2012, 10:46
Kimwnas Ο/Η Kimwnas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Athina

...απλά όταν μετά απο κάποιο καιρό (εδώ παίζει το πόσο) αρχίσεις να ξανακούς τον θόρυβο, χαλαρά έ?! ψυχραιμία..... Το λέω ως παθών....
Reply With Quote
Παλιό 21-06-2012, 11:14
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Kimwnas Εμφάνιση μηνυμάτων
...απλά όταν μετά απο κάποιο καιρό (εδώ παίζει το πόσο) αρχίσεις να ξανακούς τον θόρυβο, χαλαρά έ?! ψυχραιμία..... Το λέω ως παθών....
Τέτοια να μας λές...

Είσαι σίγουρος οτι είναι το ίδιο? Είχες αλλάξει και δίσκο με την αλλαγή του Press Direct? Αν όχι, είναι πολύ πιθανό να κάνει θόρυβο το καρέ του δίσκου, μιας και "κουμπώνει" σε νέο μη φθαρμένο υλικό (το Press Direct) και είναι λογικό να κάνει εναν θόρυβο απο το ίδιο σημείο!
Reply With Quote
Παλιό 21-06-2012, 11:51
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vrider Εμφάνιση μηνυμάτων
Οπως σου ειχα πει και νωριτερα σ αυτο το θρεντ, με τα δικαστηρια δεν θα βγαλεις ακρη. Αν ο τεχνικος διευθυντης πει 'οχι' ειναι 'οχι' (δηλαδη καλυπτεται απο τη νομοθεσια-ελληνικη και ευρωπαικη- να το πει) , και κανενα δικαστηριο δεν θα σε δικαιωσει.
Παρολα αυτα περιμενε να δεις τι θα λεει η γραπτη απαντηση που θα παρεις. Καμμια φορα μικρες λεπτομερειες μπορει να κανουν τη διαφορα, αλλωστε ο διαβολος κρυβεται στις λεπτομερειες !

Καλο κουραγιο -Ξανα!

ΥΓ Παντως παρτους με το καλο και οχι με 'προσβολες' και 'τσαμπουκαδες'. Στη θεση σου ισως να πηγαινα να δω τον τεχνικο διεθυντη After Sales απο κοντα, αφου θα ειχα λαβει την αρνητικη γραπτη απαντηση.
Ποτε δε ξερεις......Γερμανικη εταιρεια αλλα Ελληνικο το φιλοτιμο!

Επικοινώνησα ξανά χτές με τον τεχνικό διευθυντή, χωρίς να καταλήξουμε σε κάτι καλύτερο.
Όπως μου εξήγησε τελικά (και το επιβεβαίωσε σήμερα ο κ.Αντώνης) βάση εντολής της μαμάς εταιρείας, δεν κάνουν κάλυψη πια στο ανταλλακτικό του άξονα (με το Press Direct) σκέτο, αλλά καλύπτουν ολόκληρο το σασμάν (στην δικιά μου περίπτωση με 50%) και αυτό γιατί σε κάποια άλλη χώρα αλλάζανε τα Press Direct χωρίς να καθαρίσουν σωστά τα υπόλοιπα μέρη του σασμάν , με αποτέλεσμα μετά απο λίγο καιρό να βγάλει ζημιά ολόκληρο το σασμάν! και φυσικά να τους τα αλλάζει η BMW και να μπάινει ξανά σε έξοδα..

Ίσως και να μας κοροϊδεύουν, τί να πω, αλλα θέλω να φτιάξω άμεσα την χοντρή μου, συμπληρώνω 5 εβδομάδες που την έχω στο συνεργείο και δυστυχώς δεν έχω χρονικό περιθώρειο για να κάνω κάτι άλλο..
Reply With Quote
Παλιό 21-06-2012, 13:45
vrider Ο/Η vrider βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1200 GSA '08

Ειναι μια λογικη εξηγηση και πληρως αποδεκτη αλλα νομιζω οτι αν αποφασισει να σου απαντησει γραπτως στο γραμμα που εστειλες, αυτο το επιχειρημα δεν μπορει να το επικαλεστει.
Γι αυτο σου λεω, και συγγνωμη που γινομαι κουραστικος, ζητα τη γραπτη απαντηση στο μειλ που εστειλες.
Να σου θυμισω οτι scripta manent !

Παντως για να επιβεβαιωσω τα λεγομενα του, και στη δικη μου περιπτωση αλλαχτηκε ολοκληρο το κιβωτιο και οχι μονο μερη του.
Reply With Quote
Απάντηση

Tags
κροτάλισμα, press direct

Κανόνες καταχώρησης