![]() |
|
|||||||
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν.... | |||
| Αναμενόμενο |
|
17 | 45.95% |
| Εκπληξη |
|
0 | 0% |
| Λογικό |
|
5 | 13.51% |
| Παράλογο |
|
1 | 2.70% |
| ...προϊόν "εκφοβισμού" |
|
16 | 43.24% |
| ...προϊόν της σοφίας του λαού |
|
3 | 8.11% |
| Δεν ξέρω |
|
1 | 2.70% |
| Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν |
|
5 | 13.51% |
| Δημοσκόπηση πολλών επιλογών Ψήφισαν: 37. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
O Έλληνας που ψήφισε ή ο Έλληνας που δεν ψήφισε είναι ΚΟΤΑ ?
Γίνε πιο συγκεκριμένος για να σου απαντήσω ανάλογα...
|
|
|
||||
|
||||
|
Αναμενόμενα τα αποτελέσματα ...
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Ο Ελληνας που δεν ψηφισε καθολου ειναι........αχαρακτηριστος.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το μεγαλύτερο ποσοστό που ψήφισαν τα μνημονιακα κομματα, ψήφισαν με φόβο και όχι ελπίδα για κάτι καλύτερο......διότι γνωρίζουν ότι έρχονται ακόμη χειρότερες ημέρες... ![]() Την ευνουχισαν την ράτσα μας, οι ευρωπαίοι και οι τραπεζίτες.... Ο φόβος ΔΕΝ ήταν χαρακτηριστικό μας....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Όχι σε τόσο κρίσιμες στιγμές....δεν θέλω να το πιστεψω
|
|
|
|||
|
|||
|
Όσο κι αν μικρόψυχα αποκαλείτε τον Ελληνικό λαό ΚΟΤΕΣ, ΡΙΑΓΙΑΔΕΣ, ΔΟΥΛΟΥΣ και άλλους λοιπούς άστοχους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς θα πρέπει να σας επισημάνω φιλικά οτι μου θυμίζεται επαναστάτες χωρίς αύριο....
Με το .....γιουργια...... η επανάσταση είναι από χέρι χαμένη. Εγώ, πιστεύοντας στο μεγαλείο του λαού μας θεωρώ ότι είμαστε πολύ έξυπνοι και καπάτσοι (αυτό έχει αποδειχθεί, το άλλο το παραπάνω ΟΧΙ). Σε μιά επίθεση, μπορείς να κάνεις ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω και μετά πάλι δυό βήματα μπροστα... Αυτό έκανε και ο Ελληνικός λαός.....φυλάγεται μέχρι να βρει τη δύναμη να επανέλθει........ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
για τις εκλογες μιλαμε βασιλη.......οχι για επανασταση
διαφωνεις οτι ο ελληνας ψηφισε φοβισμενα???? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ο Ελληνικός λαός διάλεξε σοφά μια ήπια αλλαγή από μια πολλά υποσχόμενη αλλά κενού περιεχομένου "επανάσταση" χωρίς σχέδιο για την επόμενη μέρα.. Ευτυχώς που μας έβαλαν δάκτυλο γιατί με το γκάζι που είχε η χώρα δεν θα προλάβαινε να φρενάρει πριν τον γκρεμό.... Ραγιάδικη συμπεριφορά είναι να αποδέχεσαι και να παραδέχεσαι το χαρακτηρισμό που σου αποδίδει κάποιος χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα και τότε ναι είσαι ΚΟΤΑ λυράτη που δεν βάζεις το μυαλό σου να δουλέψει να αμυνθείς και το κάνεις γαργάρα......αυθυποβάλεσαι.....
|
![]() |
|
|