|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απορια 

σχετικα μετην αλλαγη βαλβολινων στο διαφορικο μπορουμε να την αφερεσουμε με αναροφηση με ενα καλο μηχανημα για αυτη την δουλεια και να προσθεσουμε την καινουργια. σε 5 λεπτα τελειωσαμε. αραγε συμφωνουν οι ειδικοι????? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Απορια 

δεν εχει προβλεψει η μαμα για ταπα εκενωσης βαλβολινων δυστυχως. | 
| 

| |||
| 
 | |||

γι αυτο  σου  λεω  γιωργο!πουλα  την  και  παρε  το  08   που  χει  την  ταπα  απο  κατω!   | 
| 

| |||
| 
 | |||

ανταλαγη μηπως?     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Απορια  ΠΩΛΕΙΤΑΙ R1200GS Δίνω το R1200GS μου το οποίο ειναι 2 μηνών με 3300χλμ μαύρο φούλ εξτρά. Το μηχανάκι είναι σε άριστη κατάσταση και έχει αγορασθεί με απόσυρση από την αντιπροσωπεία. Ο λόγος για τον οποίο την δίνω είναι ότι έχω βρεί μια πολύ καλή ευκαιρία για ένα Adventure (μη ρωτάτε δεν πρόκειται να πώ) με αποτέλεσμα να έχω μπεί σε πειρασμό. Η τιμή είναι 14.500  απο αλλο φορουμ | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Απορια Απόσπασμα: 
 Και πως θα δεις την υφή και τα κατακάθια? Εκτός αν έχεις ο ίδιος τέτοιο μηχάνημα οπότε θα κοιτάξεις μετά το δοχείο απορροής. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Απορια Απόσπασμα: 
 Για αυτο ψαχνεις μαλλον..http://advwisdom.hogranch.com/Wisdom...%20Change.html | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Σχετικά Θέματα | ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| Απορια Νεου Οδηγου -- Που ειναι ο δεικτης λαδιου στην BMW R1100GS 1994 Model ? | sansiro.sugata | Φροντίδα | 4 | 27-08-2009 15:50 | 
| Απορια για Κρανος Carbon..... | vasorfa | Κράνη | 16 | 14-08-2009 14:49 | 
| Απορια | wolferin | Ανέκδοτα | 10 | 06-04-2009 14:58 | 
| Απορια | wolferin | Ανέκδοτα | 7 | 11-03-2009 19:52 |