GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν....
Αναμενόμενο 17 45.95%
Εκπληξη 0 0%
Λογικό 5 13.51%
Παράλογο 1 2.70%
...προϊόν "εκφοβισμού" 16 43.24%
...προϊόν της σοφίας του λαού 3 8.11%
Δεν ξέρω 1 2.70%
Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν 5 13.51%
Δημοσκόπηση πολλών επιλογών Ψήφισαν: 37. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου

Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 21-06-2012, 23:04
fotislarissa Ο/Η fotislarissa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: ΛΑΡΙΣΑ
Μoto: R1200 GS 07
Προεπιλογή Απάντηση: Αποτέλεσμα εκλογών

αυτό ήταν λάθος και δεν ξέω πώς να το διαγράψω, οπότε άκυρο

Last edited by fotislarissa; 21-06-2012 at 23:06.
Reply With Quote
Παλιό 22-06-2012, 01:03
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Εγώ θεωρώ ότι τη συγκεκριμένη στιγμή και με δεδομένη την κατάσταση ο ελληνικός λαός ψήφισε σοφά. Τιμώρησε το ΠΑΣΟΚ, έδωσε στη ΝΔ αρκετή δύναμη ώστε να σχηματιστεί κυβέρνηση αλλά όχι να κάνει ότι θέλει κι έδωσε αρκετή δύναμη στο ΣΥΡΙΖΑ με πολλαπλά κατά τη γνώμη μου οφέλη. Δίνει το χρόνο στο ΣΥΡΙΖΑ να ωριμάσει πολιτικά κι ένα ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί στην Ελλάδα στις συζητήσεις με τους Ευρωπαίους.

Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Αυτή τη στιγμή και με τη φωτιά να εξαπλώνεται ο οποιοσδήποτε χοντροκομμένος τσαμπουκάς θα μας οδηγούσε απευθείας σε καταστροφή. Αν δε γινόταν ο τσαμπουκάς θα είχαμ ακόμη μεγαλύτερη κολοτούμπα ( από το ΣΥΡΙΖΑ ). Αν το προσέξατε, τις τελευταίες πριν τις εκλογές μέρες η ρητορική όλων στο ΣΥΡΙΖΑ είχε αλλάξει προς το ηπιότερο. Βέβαια τώρα επανέρχεται, αλλά αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού.

Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Οσο για τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ, κατά τη γνώμη μου είναι το αριστερό άλλοθι της κυβέρνησης κι ενδόμυχα προσπάθεια διεμβολισμού του ΣΥΡΙΖΑ σε βάθος χρόνου.

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι πρέπει να ευχόμαστε να πετύχει η κυβέρνηση. Περιμένω από το ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αυτό που είπε, δημιουργική αντιπολίτευση.

Κι εύχομαι να παρθούν μέτρα ώστε να "ξεδοντιαστεί" η ΧΑ.

Για να δούμε τι θα δούμε....
Reply With Quote
Παλιό 22-06-2012, 01:52
LakisGS Ο/Η LakisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10

Προς Θεού, μη πειράξουμε τα καμάρια του Έθνους. Μη πειράξουμε αυτούς που τόσα χρόνια μας κατάκλεβαν. Μη πειράξουμε αυτούς που έχουν κάνει συνταξιούχους και μικρά παιδιά να ψάχνουν τα σκουπίδια. Μη πειράξουμε αυτούς που με τις λαμογιές τους άφησαν άρρωστους ανθρώπους χωρίς φάρμακα. Μη πειράξουμε αυτούς που έσπρωξαν τόσα παιδιά να φύγουν στο εξωτερικό, ή αλλιώς να είναι άνεργα ή ακόμα χειρότερα, για μένα, να τα εκμεταλεύονται για 200-300 ευρώ. Μη πειράξουμε τους άεργους γόνους "καλών οικογενειών" με τις πανάκριβες γραβάτες, πούρα, ταγεράκια και τσάντες χιλιάδων ευρώ, που απέκτησαν κλέβοντας, από τον δικό μας μόχθο. Μη πειράξουμε αυτούς που έκαναν την Ελλάδα μας ξέφραγο αμπέλι να μπαίνει ο οποιοσδήποτε και να εγκληματεί ατιμώρητος. Να "ξεδοντιάσουμε" την Χρυσή Αυγή, ώστε να ΜΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, και να συνεχίσουν το Θεάρεστο έργο τους. Να φάνε κι' άλλο, να ξεπουλήσουν τη χώρα ολόκληρη, να μας καταρρακώσουν εντελώς. Να μη μπορέσουμε ΠΟΤΕ να σηκώσουμε κεφάλι. Αλλά έτσι θα πατήσουμε τα "φασισταριά". Μπορεί να ξεφτυλιστούμε οικονομικά και να ζούμε σαν ανθρώπινα σκουπίδια με όλους αυτούς να περνάνε ζωή και κότα στα εξωτερικά, αλλά δεν θα έχουμε "φασίστες" στον τόπο... Έτσι πατριώτες, θαυμάστε πάλι στην κυβέρνηση ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ που σαν φτάσανε μέχρι εδώ. Αρκεί να "ξεδοντιαστεί" η Χρυσή Αυγή. Είμαι σίγουρος ότι έχουν αλλάξει τα καμάρια μας, και τώρα δεν θα ξανακλέψουν. Θαυμάστε τους στις ίδιες θέσεις. Αλλά μην ακούσω κανέναν να ξαναδιαμαρτυρηθεί. Οκ? Εκεί, θα τους φάτε στη μάπα, μέχρι να σας εξαθλιώσουν τελείως. Μέχρι να σας πεθάνουν. Αλλά, προς Θεού, μη τους πειράξετε, μην απλώσετε χέρι πάνω τους.

Είπα να μη ξαναγράψω, αλλά θα πάθω εγκεφαλικό με αυτά που ακούω έξω και διαβάζω εδώ μέσα...

Α, και μη ξεχάσω... Αφού καταρρακωθούμε και μείνουμε ταπί και ψύχραιμοι, θα αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι δυνατός με τους παλαιοπασόκους, τους φωτόπουλους και τα λοιπά ρεμάλια να μας σώσει. Ουφφφ, ευτυχώς. Δεν φοβάμαι τώρα...

Υ.Γ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΕΘΝΙΚΑΡΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΑΥΡΙΟ. ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Reply With Quote
Παλιό 22-06-2012, 01:56
Giof Ο/Η Giof βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: ΤΡΙΠΟΛΗ
Μoto: BMW R1200GS ADVENTURE
Προεπιλογή

Αυτή η Δευτέρα που λες για μένα έχει έρθει και νομίζω οτι και για πολλούς άλλους .
Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ είναι οτι αυτή τη Δευτέρα πρέπει να την βιώσουν και τα παιδιά μας.
Η σοφία που ακούω οτι υπήρξε σε αυτές τις εκλογές στα δικά μου αυτιά ακούγεται σαν κάτι εντελώς διαφορετικό . Προτιμώ να ζω χωρίς ευρώ αν είναι να ξεπουλησω τα πάντα.
Αλλα κοντός ψαλμός . Όταν ο έλληνας θα καταλάβει τι έχει κάνει στον εαυτό του.............

Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
Παλιό 22-06-2012, 02:05
lempoi Ο/Η lempoi βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ θεωρώ ότι τη συγκεκριμένη στιγμή και με δεδομένη την κατάσταση ο ελληνικός λαός ψήφισε σοφά. Τιμώρησε το ΠΑΣΟΚ, έδωσε στη ΝΔ αρκετή δύναμη ώστε να σχηματιστεί κυβέρνηση αλλά όχι να κάνει ότι θέλει κι έδωσε αρκετή δύναμη στο ΣΥΡΙΖΑ με πολλαπλά κατά τη γνώμη μου οφέλη. Δίνει το χρόνο στο ΣΥΡΙΖΑ να ωριμάσει πολιτικά κι ένα ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί στην Ελλάδα στις συζητήσεις με τους Ευρωπαίους.

Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Αυτή τη στιγμή και με τη φωτιά να εξαπλώνεται ο οποιοσδήποτε χοντροκομμένος τσαμπουκάς θα μας οδηγούσε απευθείας σε καταστροφή. Αν δε γινόταν ο τσαμπουκάς θα είχαμ ακόμη μεγαλύτερη κολοτούμπα ( από το ΣΥΡΙΖΑ ). Αν το προσέξατε, τις τελευταίες πριν τις εκλογές μέρες η ρητορική όλων στο ΣΥΡΙΖΑ είχε αλλάξει προς το ηπιότερο. Βέβαια τώρα επανέρχεται, αλλά αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού.

Οσο για τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ, κατά τη γνώμη μου είναι το αριστερό άλλοθι της κυβέρνησης κι ενδόμυχα προσπάθεια διεμβολισμού του ΣΥΡΙΖΑ σε βάθος χρόνου.

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι πρέπει να ευχόμαστε να πετύχει η κυβέρνηση. Περιμένω από το ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αυτό που είπε, δημιουργική αντιπολίτευση.

Ο Έλληνικος λαός ψήφισε σοφα??..ΜΆλιστα...μάλιστα...
Reply With Quote
Παλιό 22-06-2012, 10:28
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:

Κοιτα που οσο παμε......ταιριαζουμε...ολο και περισσοτερο.

Συμφωνω μαζι σου στο 98%......

Το 2% που διαφωνω ειναι α) ''η δημιουργικη αντιπολιτευση'', κανενα αριστερο κομμα δεν εκανε ποτε και δεν θα κανει ποτε τετοιου ειδους αντιπολιτευση. Δεν ξερει πως γινεται.......αυτο που ξερει να κανει σαν αντιπολιτευση το καθε αριστερο (κι οχι αριστεριζων) κομμα ειναι να λεει στα παντα ''ΟΧΙ'', ακομα και στα καλα βρισκοντας διαφορες δικαιολογιες, και οτι, οσο δεν περνα το δικο του δικιο του εργατη να κατεβαζει τον κοσμο σε απεργιες, συλαλλητηρια και να μην επιτρεπει σε αυτους που θελουν να δουλεψουν αντι να απεργησουν να το κανουν...... οπως γινεται στην Χαλυβουργια Ελλαδος συμφωνα με τις δηλωσεις του προεδρου του Σωματειου τους.....οπως γινεται στους καταπελτες των πλοιων......οπως γινεται στα Κρουαζιεροπλοια οπου δεν αφηνουν τους επιβατες να πανε τις εκδρομες τους που τοσο χρειαζεται η Ελλαδα.........

και β) το ''διαπραγματευτικο χαρτι'' του ΣΥΡΙΖΑ, αυτο θα ισχυε αν ειχε το μυαλο ο Τσιπρας να συμμετεχει σε αυτην την κυβερνηση, τωρα δεν το εχει!! Δεν θα μιλησει κανενας ευρωπαιος μαζι του κι ετσι δεν θα διαπραγματευτει με ΚΑΝΕΝΑΝ.......αρα τι του μενει να κανει? αυτο που εκανε τοσα χρονια και αναφερω στο (α).........ως εκει φτανει ο νεαρος Τσιπρας, μονον γιαυτο ειναι ικανος....δυστυχως.

Οσο για την ΧΑ και τις φαπες που πολλοι ευαγγελιζονται δεν ειανι τιποτα, στην πρωτη φαπα που θα πεσει 280 βουλευτες θα ψηφισουν (για πρωτη φορα εδω και 30 χρονια) αρση βουλευτικης ασυλιας και οι ΧΑυγιτες θα εξαφανιστουν απο την Βουλη και τον κοσμο ως αλλοι Κασσιδιαρηδες μεχρι να παρελθει το αυτοφωρο....αυτο θα ειναι και το τελος τους, αλλα......ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ...........ξερουμε οτι το IQ τους ειναι ραδικιου αλλα ο Μιχαλολιακος εχει μια σταλα απο δαυτο, θα δουμε.
Reply With Quote
Παλιό 22-06-2012, 10:33
Senior Member

Για να συνεννοούμαστε χωρίς να παρεξηγούμαστε.....
Η ΧΑ θα ξεδοντιαστεί όταν οι κυβερνώντες αποφασίσουν ότι ο λαός χρειάζεται να νιώθει και να είναι ασφαλής. Οταν σταματήσει η οικονομική κατρακύλα. Οταν επιτέλους φτιάξουν ένα σωστό και λειτουργικό μεταναστευτικό νόμο.

Και ναι, όσο κι αν σε κάποιους φαίνεται παράξενο, επιμένω ότι ο λαός ψήφισε σοφά. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θέλει, ή δε μας το λέει ώστε να γίνει πρώτο κόμμα. Η ΧΑ απλά δεν έχει πρόγραμμα. Το hit and run δεν είναι πρόγραμμα.
Reply With Quote
Παλιό 22-06-2012, 10:37
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Για να συνεννοούμαστε χωρίς να παρεξηγούμαστε.....
Η ΧΑ θα ξεδοντιαστεί όταν οι κυβερνώντες αποφασίσουν ότι ο λαός χρειάζεται να νιώθει και να είναι ασφαλής. Οταν σταματήσει η οικονομική κατρακύλα. Οταν επιτέλους φτιάξουν ένα σωστό και λειτουργικό μεταναστευτικό νόμο.

Και ναι, όσο κι αν σε κάποιους φαίνεται παράξενο, επιμένω ότι ο λαός ψήφισε σοφά. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θέλει, ή δε μας το λέει ώστε να γίνει πρώτο κόμμα. Η ΧΑ απλά δεν έχει πρόγραμμα. Το hit and run δεν είναι πρόγραμμα.
Ενω τα δυο αδελφάκια...ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχουν το προγραμμα της τροικας και του ΔΝΤ
Έχει να πέσει πολυ γέλιο....
Reply With Quote
Παλιό 22-06-2012, 13:22
Senior Member

Ετσι όπως έχει εξελιχτεί η κατάσταση στην Ευρώπη ή θα σωθούμε κι εμείς ή θα πάμε όλοι άκλαφτοι. Είναι πολύ πιθανόν ότι η σημερινή κυβέρνηση θα μας οδηγήσει στη δραχμή, ας πούμε με πιό ομαλό τρόπο.
Ούτως ή άλλως πολύ σύντομα θα δούμε κατά που πάμε. Υπάρχει κι η πιθανότητα να πάμε πάλι σε εκλογές σε κανά τρίμηνο.

Αυτό που έχω καταλάβει από τις συζητήσεις με τον κόσμο που έρχομαι σε επαφή είναι ότι αυτός, όπως κι όλοι μας νομίζω θέλουμε επιτέλους σταθερότητα. Τίποτε δε γίνεται σε συνθήκες γενικευμένου πανικού κι αβεβαιότητας.

Θα πω και κάτι ακόμη. Το έχω ξαναγράψει. Δε μάθαμε τίποτε από όλη αυτή την κατάσταση. Καθένας μας κοιτάζει μόνο το δικό του μικρό συμφέρον. Τη δική του ιδεολογία ίσως. Βρισκόμενοι μέσα στα ##### αρνούμαστε να ομονοήσουμε.
Θεωρώ ότι θα έπρεπε να κάνουμε λίγη υπομονή και να δώσουμε λίγο, ελάχιστο χρόνο στην κυβέρνηση να δούμε κατά που θα το πάει. Ούτως ή άλλως έχει κάτι για όλους.

Η επανάσταση θα έπρεπε να γίνει στην αρχή, τώρα δεν υπάρχουν οι αντοχές, παρά ίσως από αυτούς που έχουν ακόμη κάτι για να αντέξουν.

Θα διαφωνήσω με το ΓιώργοΠ..... φυσικά κι υπάρχουν Ελληνες που έχουν ακόμη κομπόδεμα, δεν πρόκειται όμως να το κυκλοφορήσουν όσο η αβεβαιότητα παραμένει, είναι σαν να μην υπάρχει ουσιαστικά το χρήμα αυτό.

Το ζητούμενο είναι να αντιστραφεί το κλίμα. Ποιός λογικός άνθρωπος θα θελήσει να επενδύσει σε μιά χώρα στην οποία η μόνη βεβαιότητα είναι η αβεβαιότητα; Πρώτα απ'όλα η απίστευτη γραφειοκρατία κι η ανευθυνότητα. Η φορολόγηση... Δεν νομίζω ότι οι φορολογικοί συντελεστές είναι το κύριο πρόβλημα, διαφωνώ και με ΝΔ και με ΣΥΡΙΖΑ. Σημαντικό είναι να γνωρίζει ο επιχειρηματίας κι ο ιδιώτης ότι τα επόμενα 10 ας πούμε χρόνια δε θα βρίσκει μονίμως με το κράτος με το χέρι τεντωμένο να ψάχνει την τσέπη του.
Η δικαιοσύνη κι η ισονομία είναι εξίσου σημαντικές. Χρειαζόμαστε ένα κράτος αυστηρό και φυσικά μικρότερο. Ο ΣΥΡΙΖΑ μας είπε για 150.000 προσλήψεις, που και γιατί; Ποιός θα τους πληρώσει; Διαφωνώ και με τη λογική των απολύσεων. Δε θα κερδίσουμε τίποτε αν στο 1.500.000 ανέργους του ιδιωτικού τομέα προσθέσουμε μερικές κατοσταριές χιλιάδες ακόμη. Ας βάλουν ένα πλαφόν σε αποδοχές κι ας τηρήσουν τα ποσοστό αποχωρήσεων- προσλήψεων.

Δυό χρόνια μνημονίου και καταρράκωσης οικονομικής και κοινωνικής μας οδήγησαν εδώ. Δυστυχώς δεν έγιναν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και φυσικά τίποτε δε μας εγγυάται ότι η παρούσα κυβέρνηση θα τις κάνει. Οφείλουμε όμως να της δώσουμε λίγο χρόνο.

Θα κλείσω λέγοντας ότι έχω ακούσει αρκετές φορές από γονείς ασθενών μου να με αποκαλούν ούτε λίγο ούτε πολύ μακάκα επειδή επιμένω να τους κόβω αποδείξεις για τα χρήματα που μου δίνουν. Αυτό με λυπεί, όχι γιατί με λένε έτσι, όσο διότι μου δείχνει ότι δε θέλουμε να αλλάξουμε....

Μορεί σε κάποιους να ακουστεί κάπως, αλλά πως το είχε πει ο Κέννεντυ; Μη ρωτάς τι κάνει το κράτος για σένα, να αναρωτιέσαι τι κάνεις εσύ για το κράτος και το κράτος είμαστε όλοι εμείς.... Η ατομική ευημερία έρχεται μέσα από τη συλλογική, αν το καταλάβουμε θα ευημερήσουμε!
Reply With Quote
Παλιό 22-06-2012, 14:40
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

Απόσπασμα:
Ετσι όπως έχει εξελιχτεί η κατάσταση...
............................................
.... αν το καταλάβουμε θα ευημερήσουμε!
Πολύ σωστή τοποθέτηση Γιάννη !
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης