![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
Δεν θα μου λείψουν εάν λείψουν. Ευχή τους έδωσα πάντως.Παραλίγο να γίνω εγώ πελάτης του Κώστα . Ευτυχώς στο Νοσοκομείο Άρτας που πήγα με ιδίες δυνάμεις η αντιμετώπιση τους ήτο μπορώ να πω Άριστος. Τσακώθηκα με έναν Σκορπιό και ως συνήθως με νίκησε κατά κράτος............. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Η αποκόλληση "μανίκι" 2 χρόνια τρεχω με την μανα μου
και η επιτυχια είναι να μην χαθεί το μάτι, για πληρη ίαση δεν μιλάμε...γιατι δεν υπαρχει... Η καλύτερη κλινική στην Ελλάδα με τον καλύτερο διευθυντή είναι η Β Οφθαλμολογική του Ερυθρού Σταυρού... θα τον φάνε λάχανο τον Πρωθυπουργό στο Αττικό...
|
|
|
|||
|
|||
|
Τα καλύτερα κομμάτια μας έβαλαν να μας κυβερνήσουν.
Θεριά ανήμερα. Να 'ναι καλά οι άνθρωποι... σαν το ανέκδοτο, που ένας είχε 'τα πάντα' από αρρώστιες - ατυχήματα κλπ, και όλοι απόρησαν όταν πέθανε: Έλα ρε, πέθανε αυτό το θηρίο? Υπ' όψιν ότι ο επίτιμος, ζει ακόμη... Αν δεν γίνει πρωθυπουργός ο ίδιος ή η κόρη του, δεν ψοφάνε με τίποτα. Εσύ μικρέ πολλά ξέρεις για τον εγγονό του Μητσοτάκη. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Είσαι και εσύ μεγάλο παλιόπαιδο........
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτό θα έπρεπε να το πεις στις πάνω από 2500 αυτοκτονίες συμπατριωτών μου. Να είστε σίγουρος πως δεν ήταν από δικές μου επιλογές η αποφάσεις. Και δεν νομίζω ότι είστε πιο ευαίσθητος από εμένα . Να είσαι καλά................................... |
|
|
|||
|
|||
|
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πρώτη φάση της εγχείρησης στο μάτι στην οποία υποβλήθηκε ο πρωθυπουργός. Η επέμβαση κράτησε λιγότερο από μια ώρα και ο κος Σαμαράς βρίσκεται στο στάδιο της ανάνηψης.
Λίγο μετά τις οκτώ και μισή το πρωί έφτασαν στο Αττικό νοσοκομείο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέτζος και μετά τις 9 έφτασε ο πρωθυπουργός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς θα βγει από το νοσοκομείο εντός της ημέρας. |
|
|
|||
|
|||
|
ατε περαστηκα μας !!
![]()
|
![]() |
|
|