![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
έχεις δίκιο ας περιμένουμε σε αυτην την ιστορική συνάντηση των εκφραστων της ελευθερης σεξουαλικης προτιμησης (μπουταρης-συριζα-ανταρσυα-γκει) να συμμετασχει το νομιμο κόμμα των παιδεραστών απο την Ολλανδία....και ας προχωρησουμε ενα βημα παραπανω....να στηρίξουμε ολοι μαζι την αποψη οτι το να χαϊδευεις ενα παιδακι 12 ετων και 2 ημερων δεν ειναι κακοποιηση - ειναι σεξουαλικη απελευθερωση. για τους οπισθοδρομικούς που αντιστέκονται προτεινω να γυριστει το "κουνιστό πορτοκάλι" |
|
|||
|
|||
![]()
Για μένα η ομοφοβία και γενικότερα ο φόβος για το διαφορετικό και το ξένο είναι απερίφραστη εκδήλωση του αντιθέτου.
Αν δεν σε αγγίζει το θέμα και τα έχεις βρει με τον εαυτό σου απλά δεν ασχολείσε. Και να μην ξεχνάνε οι απανταχού άντρακλες ότι τα περισσότερα ρούχα που με περίσσια περηφάνια φοράνε και χρυσοπληρώσανε, τα έχει σχεδιάσει gay!!!! μέχρι και ο στόκος ο Μητροπολήτης βγήκε (εκφραστής της ισότητας και της αγάπης) και τους καταδίκασε. Για μένα το γεγονός στην πόλη μου αποτελεί πολιτιστική εκδήλωση και τουριστική attraction. PEACE! WE ARE ALL WORLD TRAVELLERS!!!! |
|
|||
|
|||
![]() ΤΟΥ 'ΜΕΙΝΕ... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Τι μωρό είσαι εσύ βρε... Μη μου πεις ότι καβαλάς και boxer και λαδώνεις την αλυσίδα... Έλα τώρα... την αλυσίδαααα.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Διότι να μην ξεχνάμε και ότι οι 'αντρες' από δύο ... κλπ κλπ Σύμφωνα με το σχετικό ανέκδοτο, μάλλον τα 2 'W' τελικά εννοούσες... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Πάρε δυο μπανανες...... Εγω έβαλα το πάρτυ των gay.....για να γελάσουμε και παραλίγο να πλακωθουμε Φιλαράκια Χαλαρώστε και απολαυστε...... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να απολαύσουμε...??? Τι εννοείς Κώστα? Όχι ρε γαμώτο μου. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |