![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πάντως κι εγώ έχω την κορυφαία εντύπωση από τα Roadsmart 2. Βέβαια εγώ τώρα έχω μπροστά πίσω 17" στο GS, αλλά θεωρώ ότι είναι κορυφαίο λάστιχο και πραγματική βελτίωση του προηγούμενου μοντέλου το οποίο επίσης είχα σε διαστάσεις 19"-17" για περίπου 25.000 χλμ και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος.
Γιάννη, όσον αφορά στο κούνημα που ανέφερες στα 160, επειδή το είχα κι εγώ, πήγα σήμερα από το ΟΚ WHEELS και μου το ξανά κάναν ζυγοστάθμιση και πλέον είμαι κομπλέ! Είχε ένα θέμα το μηχάνημα τους, κι επειδή είχαμε την κουβέντα σου, το ίδιο ακριβώς έχει γίνει και σε σένα. Με μια νέα ζυγοστάθμιση τώρα που έφτιαξαν το μηχάνημα θα είσαι μια χαρά... Εγώ είμαι τουλάχιστον! Καλά χιλιόμετρα σε όλους παιδιά και καλό καλοκαίρι! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έτσι έβαλα τα PR3. Άψογα στη βροχή, αλλά στο στεγνό τίποτα το ιδιαίτερο. Κρατάει αλλά τελειώνει εύκολα. (μαύρισμα μέχρι τέλους και μετά κουνήματα ή χαζογλιστρήματα) Με το TR91 έξυνα μπότες και το λάστιχο είχε ακόμα μισό πόντο για να πατήσει όλο το πέλμα. Η επόμενη αλλαγή θα είναι φυσικά σε RS2
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ είμαι στην σκέψη
|
|
|
|||
|
|||
|
Το σαββατο θα παω να τα βαλω και εγω
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έχεις απόλυτο δίκιο για το τρέμουλο...είχαν πρόβλημα με την ζυγοστάθμιση,τελικά την έκανα ξανά και το τρέμουλο εξαφανίστηκε......... ΑΛΛΑ κάποιες λεπτομέρειες που ίσως κάνουν την διαφορά....... Νομίζω πως ΔΕΝ συμβαδίζουν τα 2 λάστιχα μεταξύ τους...... τι ενοω????? Το μπροστινό δεν συμβαδίζει με το πισινό...γιατί το λέω????το πίσω συμπεριφέρεται σαν τρένο ΔΕΝ καταλαβαίνει τίποτα,δεν θα σε προδώσει σε καμιά στροφή με αποτέλεσμα να το πιέζεις κιαλο-κιαλο ΟΣΠΟΥ σε προδίδει το μπροστινό με αποτέλεσμα ενώ το πίσω να έχει να σου προσφέρει κιαλο το μπροστινό να διπλώνει,κάτι σαν να το μασάει....Το έπαθα 2 φορές να μου μασήσει το μπροστά ,βέβαια σε πολύ κλειστή στροφή και με πολύ λίγα χιλιόμετρα....... Και ένα άλλο είναι στην σκόνη ηηηη σε πολύ ψιλή άμμο που συνήθως βρίσκουμε πάνω στη στροφή θέλει ιδιαίτερη ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί συμπεριφέρεται σαν να πατάς σε πάγο....έχω πατήσει και με άλλα λάστιχα σε τέτοια σκόνη και τονίζω πως με το Dunlop θέλει ΠΟΛΥ προσοχή ![]() ![]() Ακόμα είμαστε σε εξερεύνηση και το έχουμε στο μικροσκόπιο....Είναι πολύ νωρίς για να βγάλω ΤΕΛΙΚΑ συμπεράσματα..... Θα το ξανασχολιασω ![]() καλά χιλιόμετρα καλοκαιρινά ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
γιαννη ποσο καιρο τα εχεις?και ποσα χλμ εχεις κανει??
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Παύλο τα έχω περίπου 2 μήνες και έχω κάνει περίπου 2000 χλμ....
Δεν μου έδειξαν κακά σημάδια βέβαια είμαι και ο ΜΕΓΑΣ γκαντέμης γιατί άλλαξα και βαλβίδες ελαστικών τις σπαστές και δεν περάστηκαν ΚΑΛΑ με αποτέλεσμα να χάνει αέρα σε πολύ μεγάλο βαθμό (μέσα σε 5 ώρες το λάστιχο είναι πλάκα εντελώς)και η συνέπεια να φοβάμαι ΠΑΡΑ πολύ να μπω σε στροφή...... ΑΛΛΑ φαίνονται καλα
Last edited by jtnakos; 26-07-2012 at 11:23. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν μου έδειξαν κακά σημάδια βέβαια είμαι και ο ΜΕΓΑΣ γκαντέμης γιατί άλλαξα και βαλβίδες ελαστικών τις σπαστές και δεν περάστηκαν ΚΑΛΑ με αποτέλεσμα να χάνει αέρα σε πολύ μεγάλο βαθμό (μέσα σε 5 ώρες το λάστιχο είναι πλάκα εντελώς)και η συνέπεια να φοβάμαι ΠΑΡΑ πολύ να μπω σε στροφή...... Βάση αυτού που γράφω Γιάννο ίσως δώσω και λάθος εικόνα γιατί όπως είπα μου δημιουργήθηκε φόβος και εκεί που έμπαινα με τέρμα γκάζι στη στροφή τώρα το κλείνω 2 στροφές ποιο πριν ΔΕΝ υπάρχει σύγκριση μεταξύ των 2 ελαστικών.......ΜΕΡΑ με νύχτα. ![]() τα dunlop είναι έτη φωτός μπροστά από τα pilot ![]() ![]() Να πω την αλήθεια την σιγουριά που μου πρόσφεραν τα metzeler exp δεν μου την προσφέρουν ούτε τα pilot ούτε τα dunlop.....ΑΛΛΑ για τα dunlop είπαμε μου δημιουργηθήκαν φοβίες όποτε μπορεί να λέω και παπαριες.... Αύριο ανεβαίνω Θεσ/νικη για επιδιόρθωση βαλβίδων ελαστικών...ελπίζω η φοβία να φύγει πολύ σύντομα και να μπορώ να γράψω μια αντικειμενική γνώμη και πολύ ποιο σωστή... ![]() Last edited by jtnakos; 26-07-2012 at 11:35. |
|
|
|||
|
|||
|
Ακομα ?
|
![]() |
|
|