![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ΚΑΙ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟς ΗΓΕΤΗς ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥς ΑΜΑΡΤΩΛΟΥς.,.,.,., ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΝ.., !!!!!!!!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
..τουλαχιστον οσο σαν ανωριμο χακι πουλακι κανει στρατιωτικες παρελασεις γιατι μετα η ωριμοτητα και ο ορθολογισμος θα τον κανει περηφανη λυρατη κλωσσα στις γκει παρελασεις .... μεχρι τοτε ανωμαλος str8 away WORLD TRAVELIAS |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Τελικά ποιό είναι το νόημα του gay pride ;! Είναι κάτι ξεχωριστό οι gay; Προσωπικά με ενδιαφέρει να είναι σωστός απέναντί μου και γενικά. Οι σεξουαλικές τους προτιμήσεις με αφήνουν παγερά αδιάφορο όσο δε με ενοχλούν.
Το νόημα δεν το έχω, τι να κάνουμε.... Για μένα είναι κάτι σαν καρναβάλι, ή προπαγανδίζει κάτι; |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
)και δεν καταλαβαινω γιατι κοπτονται ολοι για κατι που συμβαινει μια φορα το χρονο,αυτο θα μας χαλασει την ιδανικη μας κοινωνια?στο κατω κατω οι ανθρωποι που εχουν το θαρρος να εκφρασουν την αποψη τους εχουν παντα το σεβασμο μου.οι κρυφες (που απο αυτους εχουμε μπολικους και σε καλα ποστα)ποτε
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
...γιατι αρπαζεσε βρε φιλε!...αν αναφερεσε σε μενα και στην απορια μου ...πιστεψε με δεν μου πεφτει λογος τι κανει ο καθενας με το πουλακι του ....και δεν κατακρινω τις σεξουαλικες προτιμησεις του καθε ανθρωπου ...απ την στιγμη που δεν υφίστανται με την βία ή δεν εχουν να κανουν με μικρα παιδιά......απλα ... ενω καταλαβαινω τι σκοπιμοτητα μια παρελασης με στρατιωτες και τι αντίκτυπο εχει στην ευρύτατη κοινωνια ...δεν μπορω σε αρχικο σταδιο να καταλαβω ποιο σκοπο εξυπηρετεί μια παρελαση με ανθρωπους που αυτο που τους ενώνει ειναι η σεξουλαικη τους προτίμιση. Τι ενδιαφερει τους υπόλοιπους αυτο ...και για πιο λογο nα γινετε δημόσια αυτη η εκδηλωση? ....αν μπορεις και θελεις να μου το εξηγησεις ομορφα ...θα ηθελα να διαβασω την γνωμη σου ....αν παλι οχι ...ενταξει το αφηνω εδω!...εξαλου προτιμω να διαβαζω για μοτοσυκλετες ...τουλαχιστον στο GSForum! |
|
|
|||
|
|||
|
O tempora! O mores!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αστεια πραγματα να απαιτειται η ενδειξη σεβασμου σε χριστιανους ηγετες ιδιαιτερα απο ατομα που δεν πιστευουν στο συγκεκριμενο δογμα.....μιλαμε για τον σεβασμο στις αξιες που πιστευει ο διπλανος μας.... φυσικα μετα τη δηλωση του Γ. Βαλλιανατου ""...Παναγιότατε, πώς θα σας φαινόταν να πετούσαν αυγά στο Epitapheios Pride?? " η ομοφυλοφιλια ξεπερασε τα ορια μιας απλης φυσιολογικης συμπεριφορας και πλεον αναβαθμιστηκε σε υπερφυσικο μυστηριο της θρησκευτικης λατρειας.. ετσι ωστε στην επομενη παρελαση να μιλαμε για ...GAY-GOD pride... ετσι αποκτα και μυστικιστικο-ιδεολογικο υποβαθρο η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΚΕΪ (αλλωστε GOD made me GAY) ενω το να εισαι στρεϊτ σημαινει εισαι μη υπερηφανος ή απλα αρρωστος ομοφοβικος... ή συμφωνα με τα εντολοδόχα σηριαλ "βλαχος χωριατης μυριζει βαρβατιλας καταπιεζει" κατα τα άλλα μια φυσιολογικη συμπεριφορα , αυτη του γκεϊ , τι χρειαζεται τις παρελασεις εκτος απο το να επισημαινει την διαφορετικοτητα και μαλιστα με υπερηφανεια...αντιληψη που ταιριαζει σε φασιστικες και ρατσιστικες τασεις....ισως το αμερικανο-ιμπεριαλιστικο PROUD TO BE AMERICAN φωτισε το δρομο του GAY PRIDE Last edited by silvestros; 27-06-2012 at 03:14. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ουτε με ανθρωππους σαν τον βαλιανατο που για δικους του σεξουαλικους λογους εχει τις συγκεκριμενες ιδεες και τις εκφραζει .,.,., και ειναι δικαιωμα του σε μια χωρα που θελει να ειναι δημοκρατικη.,.,. την σεξουαλικοτητα του καθενος δεν θα τη κρινω γιατι ολοι αυτοι που κατακρινουμε μπορει αυριο να ειναι μερος τισ οικογενειασ μας η κοντινοι μασ ανθρωποι αλλα ατομα τις εμβελιας του ανθυμου που κρινει τους ανθρωπους απο την σεξουαληκοτιτα τους θα τον κατακρινω γιατι τετοιες ενεργειες το μονο που καταφερνουν ειναι διχονια,.,.., και στο κατω κατω γιατι τοσο φοβο για την συγκεκριμενη εκδηλωση .,.,., τι φοβομαστε ολοι εμεις οι κριτες του πληκτρολογιου.,.,.,. μηπωσ δεν εχουμε κατι καλυτερο να κανουμε .,.,και βρηκαμε τροπο να περναμε την ωρα μας μιχαλη τα υπολοιπα απο κοντα.,.,.,.,.,
|
|
|
|||
|
|||
|
Ούτε εγω μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν τα gay pride.
Επίσης με αφήνει παγερά αδιάφορο η υπαρξή τους.Απο την στιγμή που δεν πειράζουν κανέναν ας κάνουν ότι θέλουν.Εγω δεν τα γουστάρω δεν τα βλέπω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολούμαστε .Μου θυμίζει την ιστορία με την μοναχική κυρία που φώναξε την αστυνομία στο σπίτι της για να παραπονεθεί για έναν γυμνό άνδρα που έκοβε βόλτες απέναντι απο το μπαλκόνι της. Οταν έφτασε η αστυνομία την ρώτησε ¨που είναι αυτός ο άνδρας¨? ...και απάντησε η κυρία...¨άμα ανεβείτε πάνω στην καρέκλα θα τον δείτε¨.. |
![]() |
|
|