![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Κηφισιά: Συνελήφθη ο ένας από τους ληστές της οικίας του Γ. Δώνη
Τους ληστές αντελήφθη η σύζυγος του Γ. Δώνη, η οποία κατέφυγε στην οικία του Γ. Παπακωνσταντίνου και κάλεσε την αστυνομία Δημήτρης Καραστεφανής28/06/2012 | 16:00Τελευταία Ενημέρωση: 16:42 28/06/2012 ![]() Συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες, που εισέβαλαν την Πέμπτη το μεσημέρι στο σπίτι του προπονητή του ΠΑΟΚ Γιώργου Δώνη, στην οδό Ζίτσης 3. Ο δράστης συνελήφθη τραυματισμένος, στην οδό Θεοτοκοπούλου στην Κηφισιά, μετά από καταιγισμό πυρών ανάμεσα στους ληστές και αστυνομικούς. Ο δεύτερος ληστής κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται από τους αστυνομικούς. Ο δεύτερος ληστής έχει "ταμπουρωθεί" σε ένα ακατοίκητο οίκημα στην οδό Ιθάκης. Αναμένεται επιχείρηση της αστυνομίας. Στο σημείο έχει σπεύσει μία ομάδα των ΕΚΑΜ και αναμένεται και δεύτερη. Διαρροή υγραερίου από «αδέσποτες» σφαίρες σημειώθηκε στην οδό Θεοτοκοπούλου. Στο σημείο μετέβη η πυροσβεστική. Το χρονικό της ληστείας Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, οι δύο ληστές οπλισμένοι με υποπολυβόλο και πιστόλια και φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα και κουκούλες, εισέβαλαν στην μεζονέτα του προπονητή και αφού κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο την οικογένειά του άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα και προσπάθησαν να διαφύγουν. Εκείνη τη στιγμή στο σπίτι έμπαινε η σύζυγος του προπονητή που αντελήφθη τη ληστεία και πήγε στο διπλανό σπίτι, όπου μένει ο πρώην υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο φρουρός του οποίου κάλεσε μέσω ασύρματου την αστυνομία που έφτασε γρήγορα στο σημείο. Κατά την έξοδό τους οι δράστες ήρθαν «τετ α τετ» με αστυνομικούς που πυροβόλησαν εναντίον τους. Οι κακοποιοί αρχικά πήραν τον πεθερό του προπονητή ως ανθρώπινη ασπίδα, αλλά στη συνέχεια τον άφησαν ελεύθερο. Κατά την καταδίωξή τους, τραυματίστηκε ένας αστυνομικός στο πόδι και ένας ληστής στο χέρι. |
|
|
|||
|
|||
|
Χίλια μπράβο στους αστυνομικούς που ρισκάρισαν την ζωή τους,
![]() Σκ@τ@ στο σύστημα που έχει ξεχωρίσει τον κόσμο σε ευγενείς και πληβείους.. Αφιερωμένο στον GeorgeP που πιστεύει ότι στην χώρα μας έχουμε σύνταγμα που εφαρμόζεται... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σημερα το μεσημεροαπογευμα (16:00) αγαπητε Σταυρο ελειπα απο το σπιτι και κτυπησε ο συναγερμος απο τα ''ματια'' στο εμπρος μπαλκονι, η εταιρεια φυλαξης με πηρε τηλεφωνο αλλα εγω δεν το σηκωσα διοτι ημουν πανω στην μοτοσυκλετα. Παρεπιπτοντως μετα απο 15 λεπτα εφτασα στο σπιτι -ειχα παει για ψωνια - και με περιμεναν τρεις της Διας με τα πιστολια ετοιμα να με ξαπλωσουν κατω. Ταυτοτητα, ερευνα στο σπιτι ΜΟΝΟΝ απο τους αστυνομικους (δεν με αφησαν να μπω μεσα), σφιξιμο των χεριων κι ευχες για καλο υπολοιπο βαρδιας. Μενω στην Νεα Σμυρνη της Κηφισιας φυσικα και ειμαι βουλευτης του ΠΑΣΟΚ! ![]() Τιμη και δοξα σε ΟΛΟΥΣ τους αστυνομικους.....εγω αυτο ελεγα, αυτο λεω, κι αυτο θα λεω. |
|
|
|||
|
|||
|
"Χοντραίνει" το πράγμα....
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν υπαρχει τεετοια περιπτωση.......με κανεναν.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ας μην αδικούμε συλλήβδην την ΕΛΑΣ ... Ενδεχομένως η απευθείας κλήση από Ειδικό Φρουρό (Υπουργού ή όποιου άλλου) να έπαιξε τον ρόλο της, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ΔΙΑΣ αποτελεί μια από τις πιο έξυπνες και (εκ του αποτελέσματος κρίνοντας) αποτελεσματικές ιδέες αστυνόμευσης και Άμεσης Δράσης (κυριολεκτικά) ... γιαυτό και έχουν τόσα πολλά και συχνά θύματα εν ωρα υπηρεσίας
σε σχέση με άλλες μονάδες της ΕΛΑΣ ... Εάν μάλιστα κατορθώσουν όχι μόνο να διατηρήσουν αλλά και να επαυξήσουν τον επαγγελματισμό τους υπό τις αντίξοοες περιστάσεις της χώρας (βλ. εκπαίδευση, συνέπεια, ευγένεια στους πολίτες, αυταπάρνηση κλπ) θα πρόκειται για μια μοναδική και χωρίς προηγούμενο σημαντική βελτίωση ενός τόσο κρίσιμου τομέα της χώρας και της κοινωνίας ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Μακάρι να είναι όπως λέει ο Γιώργος. Δυστυχώς έχω αντίθετα παραδείγματα.
Όπως πχ. την αστυνομία να αργεί ΕΠΙΤΗΔΕΣ για να μην πετύχει κανέναν ληστή. Θα πω κάτι που μου συνέβη πριν λίγα χρόνια. Βγαίναμε με τον κουμπάρο μου (καλή του ώρα στην Αμερική είναι πια - να σωθεί και από την κατάντια μας) από τα village του Ρέντη... Μηχανόβιοι και οι δυο, είχαμε βάλει τα κράνη μας αλλά πεζοί ακόμα και σχεδόν πέφτουν επάνω μας δυο νεαροί. Ο ένας με αίματα. Από επαρχία μας είπαν, μας λένε ότι τους επιτέθηκαν δυο αλβανοί (είχαν πάει στο "αλλού") και τους πήραν τα κινητά, του ενός μάλιστα την ώρα που μιλούσε. Όταν πήγαν να πλακωθούν (αφού οι αναλογία ήταν οκ), εμφανίστηκαν από το πουθενά 3-4 ακόμα αλβανοί με αποτέλεσμα να τους πλακώσουν... Εμείς στην αρχή δεν πιστέψαμε (ζητούσαν κινητό να μιλήσουν και ήταν "κάπως" και οι δυο - από το σοκ όπως αποδείχτηκε, δεν είχαν πάρει τίποτα) και κρατήσαμε φορεμένα τα κράνη αρχικά. Όταν είδαμε ότι ήταν οκ να πάρουμε την αστυνομία χαλαρώσαμε κάπως. Πήραμε λοιπόν την αστυνομία. Σε 2-3 λεπτά περνάει ένα περιπολικό που όμως αποδείχτηκε ότι δεν είχε σχέση με την κλήση. Γιατί; ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ! "Εμείς περιπολία κάνουμε, ε εντάξει περιμένετε αν είναι να έρθει η κλήση"... ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ όταν είπα "τουλάχιστον ειδοποιήστε και εσείς μήπως έρθουν πιο γρήγορα" είπαν ότι θα το κάνουν... Ούτε βέβαια έκαναν κάποια νίξη ότι θα έκαναν κάνα γύρο να τσεκάρουν για κάναν ύποπτο - αφού εξάλλου δεν έκαναν την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ερώτηση στα δυο παιδιά (ΡΕ Π*Π*Ρ* ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ για να σηκώσεις τον πωπάκο σου από το κάθισμα; ...αυτό ήθελα να του πω δεν το κρύβω. Βέβαια τότε θα έβγαιναν από το περιπολικό... για ΜΕΝΑ. Και σόρρυ από τους αστυνομικούς του forum, αλλά ήθελα να ήξερα την δική τους αντίδραση ως πολίτες) Τελικά τον πήγαμε τον χτυπημένο ΕΜΕΙΣ στο Κρατικό που είναι δίπλα όπου και τον αφήσαμε στα εξωτερικά ιατρεία ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ να τον παραλάβουν και γυρίσαμε και ενημερώσαμε και τον φίλο του που περίμενε την (πουθενά ΑΚΟΜΑ) αστυνομία. Φοβισμένοι βέβαια και οι δυο αφού δεν είχαν καν τρόπο να μιλήσουν με τις οικογένειες τους στην επαρχία. Γιώργο είμαι σε άλλη χώρα; Last edited by NLS; 28-06-2012 at 20:14. |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν ξέρω για την Νέα Σμύρνη , αλλά στην Στουρνάρα δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, 500 μέτρα από Ομόνοια και 2 Χλμ από το Σύνταγμα..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|