![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν ξέρω για την Νέα Σμύρνη , αλλά στην Στουρνάρα δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, 500 μέτρα από Ομόνοια και 2 Χλμ από το Σύνταγμα..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Συγκρινεις ανομοια πραγματα, αλλο το κατέξοχην πολιτικο θεμα των λαθρομεταναστων της Στουρναρα και της Ελλαδας ολης κι αλλο η κληση στην ΕΛΑΣ για ληστεια, φονο κ.λ.π.. Την Στουρναρα και τα Εξαρχεια αρκει μια πολιτικη διαταγη και θα εχουν ''καθαρισει'' σε δυοπ 24ωρα.......και τα δυο. Και οταν λεω ''καθαρισει'' εννοω οτι δεν θα τους ξαναδεις ποτε και πουθενα. Αλλα η πολιτικη βουληση σκονταφτει πανω στα ''ανθρωπινα δικαιωματα'' και στο αρθρο Χ του ΟΗΕ περι ασυλου.......συν του οτι δεν υπαρχουν δωματια στα σωφρονιστηκα καταστηματα για ολους αυτους. Αν αποφασισουν να ανοιξουν τα ξερονησια......θα εξαφανιστουν απο προσωπου γης!!! Αλλα γιαυτο χρειαζεται αποφαση της ΕΕ αγαπητε μου Σταυρο.....πριν απαντησεις ρωτα καποιον που ξερει για το θεμα. Last edited by GeorgeP; 28-06-2012 at 21:20. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όπως λιγότερο ίσοι είναι όσοι ζουν στα Σεπόλια και στην Κυψέλη από αυτούς που ζουν στην Κηφισιά.. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εγραψα και δεν ελαβες υποψιν σου τα παρακατω: ''Αλλα η πολιτικη βουληση σκονταφτει πανω στα ''ανθρωπινα δικαιωματα'' και στο αρθρο Χ του ΟΗΕ περι ασυλου............'' ''Αλλα γιαυτο χρειαζεται αποφαση της ΕΕ αγαπητε μου Σταυρο.....'' και να συμπληρωσω, ποιες νομιζεις θα ητο οι αντιδρασεις της αριστερας αν αστυνομια και στρατος καθαριζανε τα εξαρχεια? δυο μερες δουλεια ειναι...τους ξερουν εναν προς εναν. Θα σου πω εγω.......Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ!! Οτι εχεις ζησει στην αθηνα απο επεισοδια θα ητο απλα παρτυ μπροστα σε αυτο που θα συνεβαινε. Last edited by GeorgeP; 28-06-2012 at 21:27. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() είναι πολλές καταστάσεις.....που δεν υπάρχει θέληση για να αλλαξουν ![]() Για να προλάβω κάποιους...αυτός ο λαλακας ο Τσιπρας φταιει
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Σε εμπορικούς δρόμους του Κέντρου τα μαγαζιά πληρώνουν security για να διώχνουν τα πρεζόνια και τους αλλοδαπούς από τα πεζοδρόμια... Αυτή είναι η λύση;;; και φόρους γιατί να πληρώνω ;; Μάλλον για να έχω φάρμακα... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
κολλημα με τον τσιπρα???????? τους αλλους δεν αντεχω αλλο ρε σταυρο.............θελω να ερχομαι στο μαγαζι και να πινουμε καφε, οπως πινουμε στον δημητρη ή στην πλατεια ν.σμυρνης ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Άμα μετακομίσω, θα σου έχω και ποικιλία.... ![]() Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό, είναι αν η αστυνόμευση είναι παντού ίδια και ως συνήθως ο φίλος μας ο Γιώργος θέλει να μας βγάλει τρελλούς...
Last edited by frits; 28-06-2012 at 21:47. |
![]() |
|
|