![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Η μπαταρία (σε 1200gs)μου μερικές φορές δυσκολεύεται να πάρει μπρός.
Όταν μου την μέτρησαν έδειχνε περίπου 12,5vκαι την ώρα που πάταγα την μίζα 9 και κάτι , θέλει αλλαγή? Μια και έτσι μου είπε ο κύριος που με εξυπηρέτησε με τα κρύα πάντως δεν έπαιρνε ποτέ ![]() Γενικά πόσα βολτ πρέπει να δείχνει? |
|
|||
|
|||
![]()
Me σβηστη μηχανη ειναι καλα τα 12,5 βολτ
αλλα πατωντας τη μιζα, να πεφτει κατω απο 10 ειναι λιγο..... Αφου παρει μπρος δειχνει στο ρελαντι 14, 15 ; ΚΑι οταν μαρσαρεις παει 16 και βαλε...; Γενικα μια φορτιση ειτε κανει ζεστη ειτε κρυο κανει καλο , ειδικα αν κανεις χλμ εντος πολης. Μηπως να παω να τη φορτισω κ εγω; |
|
|||
|
|||
![]()
Με 9 volt έχεις πρόβλημα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχουν μπαταρίες με 80ευρώ, ίσως σαν αυτή που φοράω και μου κράτησε 2 χρόνια.
Αν πάρω την καλή από την ομαδική με περίπου 140ευρώ πόσο θα κρατήσει; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Last edited by TASOS GS; 30-06-2012 at 14:56. |
|
|||
|
|||
![]()
οταν πατας μιζα απο τα 12,1 πεφτει στο 9,2 ,μην σου φενεται παραξενο φυσιολογικο ειναι.
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω την καλη 5 χρονια + χωρις κανενα πρωβλημα σε ΗΡ2 με μονημο πρωβλημα επαναφορτηση καθε μηνα με 6 βδομαδες
|
|
|||
|
|||
![]()
ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ODYSSEY ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() αντρικο οταν η μπαταρια ειναι στεν μπαι πρεπει να δειχνει 12.7 Οταν τις τραβήξεις μιζια πεφτει στο 12.4 ,Οταν παρει μπροστά τοτε πρεπει να δειχνει 13.2 εαν θυμαμαι καλα.... Οταν η μπαταρια πεφτει κάτω απο το 12 υπαρχει προβλημα με οτι αυτο συνεπαγεται...... Και κατι ακομα οταν βαζεις το πολημετρο και σιγα σιγα παλι πεφτει το βολταζ είναι κουραζμενη η μπαταριά όποτε πας για αλλαγή.....Θα προτιμούσα να πας σε οδυσσεα
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν πρεπει ποτε να περναει {οταν εχεις βαλει ποια μπροστα την μηχανη} το 13,5 13,7 το πολυ.....εαν το περναει εχει υπερφόρτωση που αυτο γινεται γιατι εχει προβλημα ο αυτοματος του δυναμο δεν κοβει το φόρτωμα....
|
![]() |
|
|