GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 03-07-2012, 14:18
mario66 Ο/Η mario66 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2011
Περιοχή: athina
Μoto: gs1200
Προεπιλογή Απάντηση: Γερμανοί ομοϊδεάτες της Χρυσής Αυγής γρονθοκόπησαν Ελληνίδα.

Φίλε μου το άρθρο που παραθέτεις είναι πέρα για πέρα λάθος και προπαγανδιστικό όπως είναι και το #1 αυτού του νήματος που συμπτωματικά πάλι εσύ έγραψες. Ξαναπέφτεις στο ίδιο τεράστιο λάθος να αντιγράφεις από το ίδιο site Παραβίαση του όρκου του Ιπποκράτη από Χρυσαυγίτες | Left.gr ειδήσεις που είναι ΨΕΜΜΑΤΑ η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ.
Στο συγκεκριμένο θέμα με την αιμοληψια θα σου πω πως δουλεύει μήπως και δεν το ήξερες.Ίσως να μην το ήξερε και ο συνγραφέας που υπογράφει το άρθρο, και είναι ο κύριος ή κυρία με το όνομα left.gr
Η αφίσα μιλάει για τράπεζα αίματος
Τράπεζα αίματος μπορεί να φτιάξει οποιοσδήποτε σύλογος, ομάδα εργαζομένων, ποδοσφαιρική ομάδα, παρέα φοιτητών κ.λ.π. Αυτή η ομάδα λοιπόν, μπορεί και έχει κάθε δικαίωμα να δώσει το απόθεμα του αίματος που έχει συγκεντρώσει από τους δικούς της φίλους η μέλη σε όποιον εκείνη θέλει. Δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν για του που θα διαθέσει τα αποθέματα αίματος που έχει. Δεν έχει σχέση λοιπόν με καμία νοσοκόμα η με κανένα γιατρό και με κανένα όρκο του Ιπποκράτη.

Αρα πάλι το κείμενο είναι μια φούσκα και ένα όμορφα κρυμένο ψέμα για να τσιμπήσουν οι αμόρφωτοι καφροέλληνες (όπως πιστεύει οτι σε αυτούς απευθύνεται το blog left.gr) και να τους κάνει να μισήσουν τους <<απέναντί τους>> αδερφούς και φίλους.
Το ίδιο προσπάθησε να περάσει και το θέμα σου στο ποστ #1 που έγραφε στον τίτλο για φασισταριά π@υσταριά που χτύπησαν κάποια κοπέλα και στο ρεπορτάζ οι <<αφελείς>> έγραφαν -------- εμφανίζεται κάποιος άγνωστος και της ρίχνει μία πολύ δυνατή μπουνιά στο μάτι---------
Καλά είναι για γέλια οι άνθρωποι(ούτε καν για κλάματα)
Reply With Quote
Παλιό 03-07-2012, 15:02
yns Ο/Η yns βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: F800GS (απ'τα χωμάτινα), DR250R
Προεπιλογή Απάντηση: Γερμανοί ομοϊδεάτες της Χρυσής Αυγής γρονθοκόπησαν Ελληνίδα.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tattoopanther Εμφάνιση μηνυμάτων
ευθεία παραβίαση του όρκου του Ιπποκράτη...
Μια και αναφέρεται πολλές φορές (και ενίοτε για άσχετα πράγματα) αυτός ο όρκος, βρίσκω την ευκαιρία να τον παραθέσω εδώ ώστε να γνωρίζουμε για τι πράγμα μιλάει.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Ιπποκράτης :)

Όρκος του Ιπποκράτη

Ορκίζομαι στο θεό Απόλλωνα τον ιατρό και στο θεό Ασκληπιό και στην Υγεία και στην Πανάκεια και επικαλούμενος τη μαρτυρία όλων των θεών ότι θα εκτελέσω κατά τη δύναμη και την κρίση μου τον όρκο αυτόν και τη συμφωνία αυτή. Να θεωρώ τον διδάσκαλό μου της ιατρικής τέχνης ίσο με τους γονείς μου και την κοινωνό του βίου μου. Και όταν χρειάζεται χρήματα να μοιράζομαι μαζί του τα δικά μου. Να θεωρώ την οικογένειά του αδέλφια μου και να τους διδάσκω αυτήν την τέχνη αν θέλουν να την μάθουν χωρίς δίδακτρα ή άλλη συμφωνία. Να μεταδίδω τους κανόνες ηθικής, την προφορική διδασκαλία και όλες τις άλλες ιατρικές γνώσεις στους γιους μου, στους γιους του δασκάλου μου και στους εγγεγραμμένους μαθητές που πήραν τον ιατρικό όρκο, αλλά σε κανέναν άλλο. Θα χρησιμοποιώ τη θεραπεία για να βοηθήσω τους ασθενείς κατά τη δύναμη και την κρίση μου, αλλά ποτέ για να βλάψω ή να αδικήσω. Ούτε θα δίνω θανατηφόρο φάρμακο σε κάποιον που θα μου το ζητήσει, ούτε θα του κάνω μια τέτοια υπόδειξη. Παρομοίως, δεν θα εμπιστευτώ σε έγκυο μέσο που προκαλεί έκτρωση. Θα διατηρώ αγνή και άσπιλη και τη ζωή και την τέχνη μου. Δεν θα χρησιμοποιώ νυστέρι ούτε σε αυτούς που πάσχουν από λιθίαση, αλλά θα παραχωρώ την εργασία αυτή στους ειδικούς της τέχνης. Σε όσα σπίτια πηγαίνω, θα μπαίνω για να βοηθήσω τους ασθενείς και θα απέχω από οποιαδήποτε εσκεμμένη βλάβη και φθορά, και ιδίως από γενετήσιες πράξεις με άνδρες και γυναίκες, ελεύθερους και δούλους. Και όσα τυχόν βλέπω ή ακούω κατά τη διάρκεια της θεραπείας ή και πέρα από τις επαγγελματικές μου ασχολίες στην καθημερινή μου ζωή, αυτά που δεν πρέπει να μαθευτούν παραέξω δεν θα τα κοινοποιώ, θεωρώντας τα θέματα αυτά μυστικά. Αν τηρώ τον όρκο αυτό και δεν τον παραβώ, ας χαίρω πάντοτε υπολήψεως ανάμεσα στους ανθρώπους για τη ζωή και για την τέχνη μου. Αν όμως τον παραβώ και επιορκήσω, ας πάθω τα αντίθετα.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tattoopanther Εμφάνιση μηνυμάτων
.,.,πολύ ενδιαφέρουσες οι απόψεις απο όλους σας.,.,,προσωπικά το σταματάω εδώ.,.,.
να ΄στε καλά.,.,

Πέραν της άποψης πως κι εγώ (με την ιδιότητά μου) θεωρώ τέτοια κίνηση ανήθικη και πως η λύση στο πρόβλημα της έλλειψης μονάδων αίματος είναι να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος και να δίνει συχνά αίμα, κι εγώ το σταματάω εδώ και χαρακτηρίστε με όπως θέλετε.

Last edited by yns; 03-07-2012 at 15:03.
Reply With Quote
Παλιό 03-07-2012, 15:46
kostasmats Ο/Η kostasmats βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: hlioupolh Athina
Μoto: δεν εχω

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mikearmy Εμφάνιση μηνυμάτων
Μια που μιλαμε για τα ακρα να μην ξεχναμε οτι:

"Συνελήφθησαν στα Εξάρχεια & στον Πειραιά, μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, δύο άτομα του ακροαριστερού χώρου ηλικίας 41 και 29 ετών, που αναζητούνταν για την εκτέλεση τριών Κυπρίων και δύο Ρουμάνων στις 23 Ιουνίου, στην Αγία Νάπα της Κύπρου."

τώρα οι πολίτες της γης δεν συμπεριλαμβανουν στη γη τους πολιτες της αφρικης και ασιας , αλλιώς θα είχαμε ενημέρωση και ευαισθησία για τις πολύνεκρες βομβιστικές επιθέσεις εναντίον εκκλησιών στην Νιγηρία, Αίγυπτο, Συρία, Κένυα και οχι μονον απο την Νορβηγια... ,
kαλα τα λες...οι 23 της Καβαλας ποιου χωρου εινα;
Reply With Quote
Παλιό 03-07-2012, 15:59
ckalfas Ο/Η ckalfas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: Yamaha Virago XV250 BMW R 1200 GS Adventure

Προεμφυλιακό σκηνικό...
Reply With Quote
Παλιό 03-07-2012, 16:01
silvestros Ο/Η silvestros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Σερρες
Μoto: GS 1200

Sesoa.gr (ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)
Αρθρο 3
στ.- Για τους λήπτες που δεν είναι συγγενείς, απαιτείται: i) επιστροφή του 50% των φιαλών σε διάστημα τουλάχιστον δύο μηνών από την ημερομηνία λήψης και ii) εγγύηση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

...τωρα ποσοι λαθρομεταναστες θα ξερουν ενα μελος του διοικητικου συμβουλιου....

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Άρθρο 5ο
Απαγορεύεται ρητά η χορήγηση αίματος σε άτομα που δεν είναι μέλη της Τράπεζα Αίματος. Σε περίπτωση που ζητηθεί από συνάδελφο αίμα για να χρησιμοποιηθεί από μακρινότερο συγγενή θα αποφασιστεί ανάλογα με τα αποθέματα της Τράπεζας και ΜΟΝΟ με την διαδικασία του ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ. Σε καμιά περίπτωση δεν θα χορηγείται αίμα σε τρίτους εφ΄ όσον δεν διασφαλίζονται πλήρως οι ανάγκες των μελών.

ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΘΗΝΩΝ
δημιουργία ενός αποθέματος αίματος, άμεσα διαθέσιμου για χρήση από τα μέλη της Κοινότητας, είναι ένας κρίσιμος ρόλος της Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Το αίμα αυτό μπορεί να το χρειαστεί οποιοδήποτε μέλος της Κοινότητας ανά πάσα στιγμή, και η δημιουργία ενός επαρκούς αποθέματος είναι ζωτικής σημασίας, καθώς
το αιμα μπορει να το χρειαστει οποιοσδήποτε......αρα τα λοιπά περισσεύουν εκτος αν ειμαστε ρατσιστες

Δημοτική Τράπεζα αίματος Δήμου Αγ. Παρασκευής
Η εξασφάλιση αίματος για όλους τους κατοίκους της πόλης μας, αφού η τράπεζα και τα αποθέματά της ανήκουν σ' αυτούς.

ο περαστικός δις εις θανατον

Εκτελεστική Γραμματεία ΠΑΜΕ για την τραπεζα αίματος
Η θέση μας ότι το αίμα μας πρέπει να διατίθεται μόνο για τις ανάγκες της τάξης μας και όχι για τα κέρδη της εργοδοσίας είναι θέση ταξική και συνεχίζουμε να την προπαγανδίζουμε.

ταξικός ρατσισμός δεν σκοτώνει..συμφωνα με τους ταξικους ρατσιστες...

Τέλος το …νεοναζιστικό gs.forum :
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων

Τράπεζα Αίματος του GS Forum!

H δημιουργία μιας τράπεζας αίματος αποκλειστικά για τα μελη του GS Forum,

μας απασχολούσε από τις πρώτες στιγμές της ιδρύσεως της παρέας μας.

....

.
και χίλια μυρια αλλα παραδειγματα ....
ολοι ειμαστε νεοναζί!

ΥΓ.: για να προλαβω κριτικες να πω οτι δεν πιστευω στις φυλετικες διακρισεις καθ'όσον πιστευω οτι ενας αλβανός που σηκώνει την ελληνική σημαια είναι 1000 φορές πιο έλληνας και άνθρωπος από τον ελληνα κρετίνο που πεταει τα σκουπίδια εξω απο τον κάδο...για παραδειγμα...για να μην φτασουμε στους κλεφτες και υποκριτες ελληναράδες...

οσο για την αντιλογία μου σε θέματα οπως του Χρήστου τατού το βλέπω περισσότερο σαν πονηρά συμπληρώματα καθόσον ο Χρήστος σαν καλλιτέχνης γράφει με ενθουσιασμό και συναίσθημα ενώ εγω με πονηριά και τακτική.

Last edited by silvestros; 03-07-2012 at 16:25.
Reply With Quote
Παλιό 03-07-2012, 16:03
silvestros Ο/Η silvestros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Σερρες
Μoto: GS 1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostasmats Εμφάνιση μηνυμάτων
kαλα τα λες...οι 23 της Καβαλας ποιου χωρου εινα;

Last edited by silvestros; 03-07-2012 at 16:06.
Reply With Quote
Παλιό 03-07-2012, 16:05
ckalfas Ο/Η ckalfas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: Yamaha Virago XV250 BMW R 1200 GS Adventure

Απόσπασμα:

ολοι ειμαστε νεοναζί!
Εγώ καλά σας κατάλαβα...
Reply With Quote
Παλιό 03-07-2012, 17:46
Senior Member

Απόσπασμα:
ΥΓ.: για να προλαβω κριτικες να πω οτι δεν πιστευω στις φυλετικες διακρισεις καθ'όσον πιστευω οτι ενας αλβανός που σηκώνει την ελληνική σημαια είναι 1000 φορές πιο έλληνας και άνθρωπος από τον ελληνα κρετίνο που πεταει τα σκουπίδια εξω απο τον κάδο...για παραδειγμα...για να μην φτασουμε στους κλεφτες και υποκριτες ελληναράδες...
Να παραβώ αυτό που είπα παραπάνω (πως δεν γράφω άλλο εδώ) για να συμφωνήσω με τον Μιχάλη.
Απόσπασμα:
Δε μ' ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η φυλή στην οποία γεννήθηκαν. Τους αντιμετωπίζω όλους μ' ένα κριτήριο: την αρετή. Για μένα κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρος .
Μέγας Αλέξανδρος

Εφόσον πρόκειται για ιδιωτική Τράπεζα αίματος όντως μπορεί να διαχειριστεί τις φιάλες όπως θέλει. Εξακολουθώ να μη συμμερίζομαι (και ορισμένες φορές να φοβάμαι) τις πρωτοβουλίες του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου (αν και ορισμένες φορές συμφωνώ με κάποια πράγματα, τα οποία όμως δεν με κάνουν σε καμμία περίπτωση να τους συμπαθώ) αλλά αφού έχουμε Δημοκρατία και δεν κάνουν τίποτα παράνομο (στην προκειμένη περίπτωση) τότε καλώς να γίνει.

Και τώρα σταματάω.. Πάω να διαβάσω κανένα ταξιδιωτικό..
Reply With Quote
Παλιό 03-07-2012, 21:54
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yns Εμφάνιση μηνυμάτων
Μια και αναφέρεται πολλές φορές (και ενίοτε για άσχετα πράγματα) αυτός ο όρκος, βρίσκω την ευκαιρία να τον παραθέσω εδώ ώστε να γνωρίζουμε για τι πράγμα μιλάει.

Πέραν της άποψης πως κι εγώ (με την ιδιότητά μου) θεωρώ τέτοια κίνηση ανήθικη και πως η λύση στο πρόβλημα της έλλειψης μονάδων αίματος είναι να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος και να δίνει συχνά αίμα, κι εγώ το σταματάω εδώ και χαρακτηρίστε με όπως θέλετε.
Απόσπασμα:
Sesoa.gr (ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)
Αρθρο 3
στ.- Για τους λήπτες που δεν είναι συγγενείς, απαιτείται: i) επιστροφή του 50% των φιαλών σε διάστημα τουλάχιστον δύο μηνών από την ημερομηνία λήψης και ii) εγγύηση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

...τωρα ποσοι λαθρομεταναστες θα ξερουν ενα μελος του διοικητικου συμβουλιου....

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Άρθρο 5ο
Απαγορεύεται ρητά η χορήγηση αίματος σε άτομα που δεν είναι μέλη της Τράπεζα Αίματος. Σε περίπτωση που ζητηθεί από συνάδελφο αίμα για να χρησιμοποιηθεί από μακρινότερο συγγενή θα αποφασιστεί ανάλογα με τα αποθέματα της Τράπεζας και ΜΟΝΟ με την διαδικασία του ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ. Σε καμιά περίπτωση δεν θα χορηγείται αίμα σε τρίτους εφ΄ όσον δεν διασφαλίζονται πλήρως οι ανάγκες των μελών.

ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΘΗΝΩΝ

δημιουργία ενός αποθέματος αίματος, άμεσα διαθέσιμου για χρήση από τα μέλη της Κοινότητας, είναι ένας κρίσιμος ρόλος της Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Το αίμα αυτό μπορεί να το χρειαστεί οποιοδήποτε μέλος της Κοινότητας ανά πάσα στιγμή, και η δημιουργία ενός επαρκούς αποθέματος είναι ζωτικής σημασίας, καθώς
το αιμα μπορει να το χρειαστει οποιοσδήποτε......αρα τα λοιπά περισσεύουν εκτος αν ειμαστε ρατσιστες

Δημοτική Τράπεζα αίματος Δήμου Αγ. Παρασκευής
Η εξασφάλιση αίματος για όλους τους κατοίκους της πόλης μας, αφού η τράπεζα και τα αποθέματά της ανήκουν σ' αυτούς.

ο περαστικός δις εις θανατον

Εκτελεστική Γραμματεία ΠΑΜΕ για την τραπεζα αίματος
Η θέση μας ότι το αίμα μας πρέπει να διατίθεται μόνο για τις ανάγκες της τάξης μας και όχι για τα κέρδη της εργοδοσίας είναι θέση ταξική και συνεχίζουμε να την προπαγανδίζουμε.

ταξικός ρατσισμός δεν σκοτώνει..συμφωνα με τους ταξικους ρατσιστες...

Τέλος το …νεοναζιστικό gs.forum :

ολοι ειμαστε νεοναζί!

..............
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yns Εμφάνιση μηνυμάτων
Να παραβώ αυτό που είπα παραπάνω (πως δεν γράφω άλλο εδώ) για να συμφωνήσω με τον Μιχάλη.

Εφόσον πρόκειται για ιδιωτική Τράπεζα αίματος όντως μπορεί να διαχειριστεί τις φιάλες όπως θέλει.
Εξακολουθώ να μη συμμερίζομαι (και ορισμένες φορές να φοβάμαι) τις πρωτοβουλίες του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου (αν και ορισμένες φορές συμφωνώ με κάποια πράγματα, τα οποία όμως δεν με κάνουν σε καμμία περίπτωση να τους συμπαθώ) αλλά αφού έχουμε Δημοκρατία και δεν κάνουν τίποτα παράνομο (στην προκειμένη περίπτωση) τότε καλώς να γίνει.

Και τώρα σταματάω.. Πάω να διαβάσω κανένα ταξιδιωτικό..
180΄...
Reply With Quote
Παλιό 03-07-2012, 23:01
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
180΄...
Όταν κάνω λάθος το παραδέχομαι
(και τώρα όντως δεν ξαναγράφω εδώ...)
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης