|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: OTAN MIΛΑΜΕ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ
Τέλος πάντων,....δεκτή η συγνώμη σου, ενώπιον θεατών!!!
(ρόμπα γίναμε πάλι) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νεκταριε για μια ακομα φορα σου ζηταω συγνωμη καταλαβα το λαθος μου και εχεις το λογο μου οτι δεν θα ξαναγινει παλι κατι τετοιο.Να ξερεις νιωθω πολυ τυχερος που σε εχω φιλο μου. |
|
|||
|
|||
... χαιρομαι παιδες !...υγεια να χουμε και καλη καρδια!
........... |
|
|||
|
|||
Η δημοσιοποίηση του γεγονότος δείχνει αφενός ψυχικό σθένος, αφετέρου σε τιμάει κιόλας!
Το έγραψες για να νοιώσεις μια ψυχολογική εξιλέωση. Την έχεις! Είμαι σίγουρος ότι θα μείνετε για πάντα ΦΙΛΟΙ. Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου. |
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστω.Ειλικρινα.
|
|
|||
|
|||
Πάντως, σύμφωνα με τον Φρόυντ και την θεωρία του περί "Παρεμβολών" (στο βιβλίο του "Εισαγωγη στην Ψυχανάλυση") όταν λέμε κάτι το οποίο δεν θέλαμε να πούμε αλλά κατά κάποιο τρόπο μας ... ξέφυγε, δεν είναι τυχαίο.
Είναι το "Ασυνειδητό" μας που εκφράζεται εκείνη την ώρα! Τις περισσότερες φορές, σύμφωνα με τον Φρόυντ πάντα, αυτό σημαίνει ότι έχει κάποιο νόημα αυτό που μας ... ξέφυγε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ρέ σύ!!!! πάνω που τα μπαλώσαμε ανοίγεις πάλι πληγές;;; Σοβαρά τώρα, παρεξηγήσεις γίνοντε συχνά και δεν πρέπει να τις αφήνουμε να μας χαλάνε τιε φιλίες!!! Μια συγνώμη και μια εξήγηση αρκούν. Ο φίλος αν είναι πραγματικός φίλος και έχει την διάθεση θα καταλάβει... Υ.Γ.Απ'ότι κατάλαβα τέλος καλό όλα καλά!!! Μπράβο και στους δυό σας που δεν αφήσατε τον εγωισμό να σας καταβάλει και να χαλάσετε μια καλή φιλία... Last edited by skippybi; 30-01-2009 at 19:58. |
|
|||
|
|||
Δεν το είπα για να ανοίξω ξανά πληγές !
Χαίρομαι που οι άνθρωποι τα βρήκαν. Ενημερωτικά το είπα. Συνέβαλε και το γεγονός ότι αυτή τη περίοδο διαβάζω το βιβλίο του Φρόυντ και αυτη η θεωρία μου έκανε πολύ εντύπωση. By the way.... Είναι εξαιρετικό βιβλίο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα !!!! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον, αν μας μετέφερες το resume' του βιβλίου .... Ίσως θα ήταν κ ένα "κέντρισμα" για κάποιον, ν' αρχίσει να το διαβάζει ... .
|
|||
|
|||
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ
Κύριος Συγγραφέας: Freud, Sigmund Εκδοτικός Οίκος: ΓΚΟΒΟΣΤΗΣ Έτος έκδοσης: 00/2005 Σελίδες: 256 Σύντομη περιγραφή Ο Σίγκμουντ Φρόυντ, φυσιολόγος, γιατρός, ψυχολόγος είναι ο πατέρας της ψυχανάλυσης. Αναγνωρίζεται από όλους ως ένας από τους πιο βαθυστόχαστους αναλυτές, στον εικοστό αιώνα, που άσκησαν σημαντική επιρροή στην ιατρική επιστήμη. Τον πρώτο καιρό συνεργάστηκε στενά με τον Joseph Breuer, και ανέπτυξε τη θεωρία ότι ο εγκέφαλος είναι ένας πολυσύνθετος μηχανισμός, η δομική έρευνα του οποίου αποτελεί τον κύριο τομέα της Ψυχολογίας. Διατύπωσε και προσδιόρισε την έννοια του ασυνείδητου, της παιδικής σεξουαλικότητας, της απώθησης – υποστήριξε επίσης, ότι οι νοητικές λειτουργίες του εγκεφάλου θα πρέπει να διαχωρισθούν σε τρία μέρη. Όλα αυτά ανήκουν σε ένα ριζικά νέο εννοιολογικό και θεραπευτικό πλαίσιο αναφοράς για την κατανόηση της ανθρώπινης ψυχολογικής εξέλιξης και για τη θεραπεία των ψυχικών διαταραχών. Η Ψυχανάλυση, όπως τη γνωρίζουμε σήμερα, παρ’ όλες τις πολλαπλές μορφές της, είναι δημιούργημα του Φρόυντ. Επιπλέον, η καινοτόμος θεραπευτική αγωγή, που ακολούθησε ο Φρόυντ ως προς τις ανθρώπινες πράξεις και τα όνειρα, τα οποία έχουν απεριόριστη συμβολική σημασία, έχει αποδειχθεί ότι είναι εξαιρετικά γόνιμη και ότι είχε ιδιαίτερα σημαντική επίδραση σε ένα ευρύ φάσμα επιστημών: στην ανθρωπολογία, στην σημειωτική, στην καλλιτεχνική δημιουργικότητα και επιπρόσθετα στην Ψυχολογία. Ωστόσο, ο κύριος και ο πιο συνήθης ισχυρισμός του Φρόυντ ότι με την Ψυχανάλυση ανακάλυψε μια νέα επιστήμη στην διερεύνηση των ψυχικών διεργασιών του εγκεφάλου, παραμένει ένα θέμα κριτικής και αντιπαραθέσεων. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ....ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ | BATIGOL | Χιούμορ | 10 | 08-01-2009 14:54 |