![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
δεν βιαζομαι...........απο την αλλη ο αργος θανατος, ειναι ο χειροτερος ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλύτερα ένα φρικτό τέλος, παρά φρίκη χωρίς τέλος! γερμανική παροιμία
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όλα δεν είναι μια χαρά? Τώρα που επέστρεψαν και τα χρήματα… Ε ρε γλέντια. Ετοιμαστείτε όλοι όσοι καλοβλέπουμε τις 1600 GL… Όταν λέμε όλοι κλπ κλπ. ![]() Νάπο εσύ πού πας? Αφού δεν έχεις καμία σχέση με την υπόθεση… ![]() PS. Μπορεί να μην υπάρχει τἰποτα το Γερμανικό σε αυτό το forum? Last edited by ckk; 06-07-2012 at 00:07. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Προχθες ημερα Δευτερα παμε με την συζυγο βολτα στην πλατεια Ν.Σμυρνης με τα ποδηλατα για οικονομια και γυμναστικη.......η πλατεια ηταν φισκα απο κοσμο ολων των ηλικιων, οι καφετεριες γεματες (3,80ε ο Καφες και 4,5ε η κρυα σοκολατα) και η γνωστη πανακριβη πιτσαρια στην 2ας Μαιου ειχε λιστα αναμονης για τραπεζι......ολα αυτα ωρα 21¨00. Eχθες, ημερα Πεμπτη, κατεβαινουμε Ερμου (με το βαρα), για να κυκλοφορησεις χρειαζοσουνα τροχονομο.....μπηκαμε στο Η&Μ για να ψωνισει η συζυγος και περιμεναμε στα δοκιμαστηρια κανα τεταρτο και στα ταμεια.......40 λεπτα......απο τον κοσμο που περιμενε να δοκιμασει και να πληρωσει εννοειται. Συνεχιζουμε για Θησειο στον ομορφο πεζοδρομο κατω απο την ακροπολη, αφου καναμε μια βολτα για να βρουμε να καθισουμε αφου ηταν ολα γεματα αδειαζει ξαφνικα ενα τραπεζι και τρεχουμε να το πιασουμε ........παραγειλαμε δυο σαλατες και μια μπυρα και πληρωσαμε 20,20ε....... Σκεφτειτε τι θα γινεται σημερα ημερα Παρασκευη και αυριο ημερα Σαββατο........... Εχετε λοιπον ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, ο κοσμος υποφερει......... |
|
|
|||
|
|||
|
Έχεις δίκιο.....ο κόσμος περνάει μια χαρα
![]() Πλανήτης γη καλεί UFO.......
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτά που γράφεις είναι ένδειξη ευμάρειας Γιώργο;
Δηλαδή κατ'εσέ τι; Επρεπε ο κόσμος να κάθεται συνέχεια σπίτι του και να κλαίει; Είναι κάθε μέρα γεμάτες οι καφετέριες κι η πιτσαρία από τα ίδια άτομα; Κι η Βίκυ βγήκε προχθές με μιά φίλη της..... η προηγούμενη φορά ήταν πριν από περισσότερο από ένα μήνα. Βρες καλύτερο παράδειγμα για επιχείρημα Γιώργη! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Νομίζω ότι καλύτερο παράδειγμα απο τον εαυτό του δεν θα βρει.... ![]() Δυο χρόνια άνεργος και βγήκε έξω δυο ημέρες σερί και χάλασε το ευρω του......
|
|
|
|||
|
|||
|
αν δεν μπορουσαν να γεμησουν οι καφετεριες σε μια πολη σαν την Αθηνα...μια πολη 5.000.000 κατοικων...τοτε τα πραγματα θα ηταν τραγικα χειροτερα απο οτι ειναι τωρα...!!!
το μεγαλο πληγμα στην αγορα θα το καταλαβεις οταν μιλησεις με εναν καταστηματαρχη... φιλος με καφετερια μπαρ στην περιοχη μου...μου ελεγε τις προαλες...τα τραπεζια δεν εχω προβλημα να τα γεμισω...το θεμα ειναι τι βγαινει απο το καθε τραπαεζι...και το τι βγαινει ειναι σχεδον -60% απο προπερσυ που πρωτοεανοιξε... υποψιν ειναι ενα μαγαζι που ειναι φθηνο για Ελληνικα δεδομενα...π.χ μεγαλη μπυρα 4ευρω... Last edited by asotosios; 06-07-2012 at 12:29. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ακούει το κέντρο. Παρακαλώ... . . . . . . . Βάλε μια καλοπέραση για το τραπέζι 12. Κάποιος να με σταματήσει. Δεν μπορώ να περνάω άλλο τόσο όμορφα. Θα αυτοκτονήσω και εγώ... Εγώ πάλι απορώ και με αυτά τα ζώα, που πάνε και αυτοκτονάνε. Ε ρε σανίδα που τους χρειάζεται. Μα σε σανίδα τους παραχώνουμε αφεντικό. Δεν έχουν να πληρωσουν ουτε την κηδεία οι άνθρωποι. Απόσπασμα:
Δεν ήταν ευγενικό αυτό. Δρυός πεσούσης πας ανήρ... σανιδεύεται... τσ τσ τσ.'Παίζει' χρηματιστήριο πάντως και... κερδίζει. ![]() Αλή σε μας... Πασάς. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγω ξερω Γιαννη μου οτι οπως εψαχνα να βρω τραπεζι το 2007 ετσι εψαχνα και αυτες τις ημερες....... οπως περιμενε στην ουρα να πληρωσει η γυναικα μου το 2007 ετσι περιμενε και εχθες!!!! Το οτι δεν ειναι γεματες καθε μερα οι καφετεριες και οι πιτσαριες απο τα ιδια ατομα ειναι σημαδι οτι ''λεφτα υπαρχουν'', αν ηταν γεματες απο τα ιδια ατομα τοτε αυτο θα ηταν σημαδι οτι μονον σε αυτον τον περιορισμενο αριθμο πελατων ''λεφτα υπαρχουν''!! Οσο γιαυτους που αυτοκτονουν τα εχω ξαναπει.....δεν με ενδιαφερουν τα ψυχολογικα του κοσμου, αυτα ειναι θεμα ψυχιατρου κι οχι δικο μου. Το οτι δανειστηκαν πολλα και δεν μπορουν να τα ξεπληρωσουν ¨η οτι εμειναν απο δουλεια και δεν μπορουν να πληρωσουν το νοικι τους/δανειο τους κι ετσι ξυπνησε το ψυχολογικο τους προβλημα που προυπηρχε αλλα δεν το ηξεραν λυπαμαι αλλα δεν με ενδιαφερει. |
![]() |
|
|