![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σας ευχαριστω πολυ για τα καλωσορισματα παιδες...θα μιλησω μεσα στην εβδομαδα κ με τον δασκαλο της οδηγησης και θα αποφασισω..να ειστε ολοι καλα και καλες βολτες!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν φίλε θα κάνω έναν παραλληλισμό για να καταλάβεις. Αυτό που θες να κάνεις είναι σαν ένας άνθρωπος που δεν έχει καμιά εμπειρία από αυτοκίνητα να αγοράσει μία bmw 530. Εκείνος κινδυνεύει να φάει φτερά και προφυλακτήρες στο παρκάρισμα ή σε καμιά γωνία εσύ κινδυνεύεις να σου πέσει η μηχανή κατά το παρκάρισμα-ξεπαρκάρισμα. Από γκάζια εάν το παρακάνει κανείς και με τα δύο κινδυνεύει να φάει τα μούτρα του. Οπότε πάντα κράνος, βάλε για καλό και κακό προστατευτικά κάγκελα για τους κυλίνδρους (εάν έχει και κάγκελα και να πέσει δεν παθαίνει τίποτα μην μασάς), και καλές βόλτες με σεβασμό στο γκάζι.
Και το βασικότερο μην ακολουθείς τους άλλους στην αρχή. Χαλαρά εσύ στο δικό σου ρυθμό και άστους να λένε. Θα το δεις θα αποκτήσεις εμπειρία και αυτοπεποίθηση πολύ σύντομα. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα χειρότερα γίνονται ΑΚΡΙΒΩΣ μόλις νομίζεις ότι έμαθες και "το έχεις" (πιστεύεις). Όπως θα επιβεβαιώσουν και οι πολύ παλιότεροι από εμένα. Εγώ οδηγώ ούτε δυο δεκαετίες. Σχεδόν πάντως. Δεν το λες ούτε πολύ ούτε λίγο, εντάξει ανάλογο της ηλικίας μου (38). Αν με βάλεις πριν 5 χρόνια, είμαι διαφορετικός οδηγός. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου συγνώμη που δεν απάντησα πιο γρήγορα αλλά ένα μικρο προβληματάκι με καθυστέρησε.Αν το πας βήμα βήμα και με προσοχή όλα θα πάνε καλά,το παν είναι μετά από τα μαθήματα για το δίπλωμα να μπορέσει κάποιος φίλος που να έχει γνώσεις και φυσικά εμπειρία να σου δείξει αλλά και να σου μάθει κάποια πράγματα. Αλλα ότι και να σου πω εγώ είναι λίγο το θέμα είναι εσύ αν το θέλεις και πόσο πολλή το λαχταράς.
![]() |
![]() |
|
|