![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Νέες τιμές Μπουφάν δερμάτινο GLOVER σε κατάσταση καινούργιου φορεμένο τρείς φορές νούμερο 52(αντίστοιχο Large)αξίας 460€ μόνο 260€ ![]() ![]() ![]() ![]() Μπουφάν COLORI καλοκαιρινό εντελώς καινούργιο φορεμένο 1 φορά μέγεθος Large αξίας 150€ μόνο 70€ Σήμερα θα ενημερώσω αν δεν κάνει στον Bilmar για να το πάρει ο επόμενος στην λίστα ![]() ![]() Μπουφάν DAINESE μεγέθους 50(Large) σε υπεράριστη κατάσταση αξίας 360€ μόνο 190€ ![]() ![]() ![]() Κράνος SHOEI XR1000 μέγεθος medium σε άριστη κατάσταση με ελάχιστες γρατζουνιές που δεν είναι ιδιαίτερα ορατές και εννοείται χωρίς πτώση αξίας 400€ μόνο 200€ ![]() ![]() ![]() Κράνος AGV GT open ανοιγόμενο medium σε πολύ καλή κατάσταση με λίγες γρατζουνιές(ελάχιστες)εξωτερικά και στην ζελατίνα αξίας 350€ μόνο 160€ ![]() ![]() ![]() Μαζί με οπουδήποτε αγορά κράνους δίνεται δώρο Nolan jet χωρίς ζελατίνα σε καλή κατάσταση ιδανικό για κοντινές αποστάσεις ![]() Ότι θέλετε έρχεστε σε επαφή μαζί μου πρώτα με thread και μετά με τηλέφωνο ή pm. [/QUOTE]
|
|
|||
|
|||
![]() Το μπουφάν Colori τελικά
πουλήθηκε στον Βασίλη(Bilmar).Ευχαριστώ ... |
|
|||
|
|||
![]() Νέες τιμές Μπουφάν δερμάτινο GLOVER σε κατάσταση καινούργιου φορεμένο τρείς φορές νούμερο 52(αντίστοιχο Large)αξίας 460€ μόνο 240€ ![]() ![]() ![]() ![]() Μπουφάν DAINESE μεγέθους 50(Large) σε υπεράριστη κατάσταση αξίας 360€ μόνο 170€ ![]() ![]() ![]() Κράνος SHOEI XR1000 μέγεθος medium σε άριστη κατάσταση με ελάχιστες γρατζουνιές που δεν είναι ιδιαίτερα ορατές και εννοείται χωρίς πτώση αξίας 400€ μόνο 180€ ![]() ![]() ![]() Κράνος AGV GT open ανοιγόμενο medium σε πολύ καλή κατάσταση με λίγες γρατζουνιές(ελάχιστες)εξωτερικά και στην ζελατίνα αξίας 350€ μόνο 140€ ![]() ![]() ![]() Μαζί με οπουδήποτε αγορά κράνους δίνεται δώρο Nolan jet χωρίς ζελατίνα σε καλή κατάσταση ιδανικό για κοντινές αποστάσεις ![]() Ότι θέλετε έρχεστε σε επαφή μαζί μου πρώτα με thread και μετά με τηλέφωνο ή pm.
|
|
|||
|
|||
![]()
MARK καλημερα με ενδιαφέρει το dainese αν μου το αφήσεις 150ε.
|
|
|||
|
|||
![]() Το Dainese πουλήθηκε.Νέες τιμές για τα εναπομείναντα Μπουφάν δερμάτινο GLOVER σε κατάσταση καινούργιου φορεμένο τρείς φορές νούμερο 52(αντίστοιχο Large)αξίας 460€ μόνο 200€ ![]() ![]() ![]() ![]() Κράνος SHOEI XR1000 μέγεθος medium σε άριστη κατάσταση με ελάχιστες γρατζουνιές που δεν είναι ιδιαίτερα ορατές και εννοείται χωρίς πτώση αξίας 400€ μόνο 150€ ![]() ![]() ![]() Κράνος AGV GT open ανοιγόμενο medium σε πολύ καλή κατάσταση με λίγες γρατζουνιές(ελάχιστες)εξωτερικά και στην ζελατίνα αξίας 350€ μόνο 100€ ![]() ![]() ![]() Μαζί με οπουδήποτε αγορά κράνους δίνεται δώρο Nolan jet χωρίς ζελατίνα σε καλή κατάσταση ιδανικό για κοντινές αποστάσεις ![]() Ότι θέλετε έρχεστε σε επαφή μαζί μου πρώτα με thread και μετά με τηλέφωνο ή pm.
|
|
|||
|
|||
![]() Νέες τιμές για τα εναπομείναντα Μπουφάν δερμάτινο GLOVER σε κατάσταση καινούργιου φορεμένο τρείς φορές νούμερο 52(αντίστοιχο Large)αξίας 460€ μόνο 160€ ![]() ![]() ![]() ![]() Κράνος SHOEI XR1000 μέγεθος medium σε άριστη κατάσταση με ελάχιστες γρατζουνιές που δεν είναι ιδιαίτερα ορατές και εννοείται χωρίς πτώση αξίας 400€ μόνο 120€ ![]() ![]() ![]() Ότι θέλετε έρχεστε σε επαφή μαζί μου πρώτα με thread και μετά με τηλέφωνο ή pm.
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα με ενδιαφερει το δερματινο και το shoei
|
|
|||
|
|||
![]() Μιλάμε τηλεφωνικά όποτε θέλεις
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Το κράνος ταξιδεύει για Κρήτη.Καλοφόρετο Δημήτρη.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Έμεινε μόνο το μπουφάν.Να πώ ότι είναι ιδανικό για ύψος μέχρι 1.80 και μάξιμουμ 80 κιλά και κάτω. ![]() Μπουφάν δερμάτινο GLOVER με εφόρου ζωής εγγύηση σε κατάσταση καινούργιου φορεμένο τρείς φορές νούμερο 52(αντίστοιχο Large)αξίας 460€ μόνο 160€ ![]() ![]() ![]() ![]() Ότι θέλετε έρχεστε σε επαφή μαζί μου πρώτα με thread και μετά με τηλέφωνο ή pm. [/QUOTE]
|
![]() |
|
|