![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πωλείται η κάτωθι στολή bmw rallye 3 η οποία αποτελείται από :
ΜΠΟΥΦΑΝ BMW RALLYE 3 No 56 και τιμή στα 400,00€ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ BMW RALLYE 3 NO 54 και τιμή στα 300,00€ να αναφέρω ότι το παντελόνι είναι καινούριο και αφόρετο, καθώς είχε γίνει αλλαγή με ένα προηγούμενο το οποίο είχε πρόβλημα. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6944324933 Γιώργος Τα πράγματα βρίσκονται στην Πάτρα και στέλνονται με αντικαταβολή στην υπόλοιπη Ελλάδα. Μερικές φωτογραφίες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by Gallos; 05-07-2012 at 11:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Το μπουφάν φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση?το έχεις καιρό?
|
|
|||
|
|||
![]()
ειμαι 180 και 100 κιλα πως το βλεπεις το θεμα
![]() Last edited by phoenix; 06-07-2012 at 11:21. |
|
|||
|
|||
![]() μπαααααα δεν σε βλεπω........ ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλημέρα,
τα πράγματα δεν είναι δικα μου... Ξέρω όμως ότι έχουν αγοραστεί πέρσι και είναι πολυ λιγο φορεμενα σε ταξιδια...Δεν τίθεται θεμα αμφιβολίας, καθώς φίλε μου, για ένα καθαρό κουτελο ζούμε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ποιος μιλησε!!!!!!!! δεν ακουσα????!!!!!
πρεπει να εχει μικρο μηχανακι και δεν προλαβα ουτε να τον δω βουμβουμ......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μιλησα με το παιδι που το εχει τωρα... θα γινει δοκιμη και αν μου κανει το πηρα το μπουφανακι
ασε που εχει και συναισθηματικη αξια για ολους μας και αν μου κανει θα το ταξιδεψω πολυ μα πολυ...........σας λεω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω που ειμαι 1.86 και 92 κιλα το 54 μπουφαν μου ειναι μεγαλο, το παντελονι θα σου ειναι οκ αλλα το μπουφαν 1 νουμερο μεγαλυτερο, για εσενα το 54 θα ηταν ιδανικο αλλα με μια δοκιμη ισως δεν εχεις προβλημα με 1 νουμερο μεγαλυτερο.
Το 54 αντιστοιχε σε xl και το 56 σε 2xl πιστευω να σε βοηθησα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() τελος παντων δευτερα θα παωνα δοκιμασω στην αθηνα |
|
|||
|
|||
![]()