![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αν κι οι πότες ουσιαστικά δεν είχαν προοπτική. Αρα κάπου πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες. Τα "καλά" χρόνια τα υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη έπαιρναν μπόνους για τους ετήσιους τζίρους, πράγμα που ούτε και τώρα έχει αλλάξει. Μονά ζυγά κερδισμένοι αυτοί, χαμένοι, εξαπατημένοι όσοι τους πίστεψαν. |
|
|
|||||||
|
|||||||
|
Απόσπασμα:
Ειπα εγω πουθενα οτι ειμαι αμοιρος ευθυνων? μην ξεχνας οτι πιστευω ακραδαντα στο ''ολοι μαζι τα φαγαμε'' κι ας μην συμφωνεις. Φυσικα και ημουν ενας απο τους φοροφυγαδες αφου επαιρνα μαυρα, οπως και τοσοι αλλοι Δ.Υ και Ι.Υ. Να μην πουμε και για τα μαυρα σε εφοριακους, τελωνειακους και πασης φυσεως Δ.Υ. Απο που εβγαιναν τα λεφτα αυτα γιαννη? Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Και αν τα δανεια εινα ασφαλισμενα τι σημαινει αυτο? Οτι Αν εχω παρει δανειο για 25 χρονια και σταματησω να πληρωνω στα 8 η τραπεζα θα παρει το υπολοιπο στο ακεραιο απο την ασφαλιστικη εταιρεια? Δεν νομιζω.......ειμαι σιγουρος δλδ πως οχι. Αν ηταν ετσι Γιαννη μου οι τραπεζες θα ητο μια χαρα και οι ασφαλιστικες εταιρειες θα ητο πλουσιες σε αριθμο ακινητων και οχηματων και φτωχες σε χρημα.... Απόσπασμα:
Ετσι αναπτυχθηκαν χιλιαδες ελληνικες επιχειρησεις..... Οι παλιοι ηταν καθηγητες σε αυτο, και τα παιδια τους -οσα ειχαν μυαλο- το ακολουθησαν κατα γραμμα γιαυτο και σημερα δεν εχουν προβλημα...το φορουμ εχει αρκετα και απτα παραδειγματα νεων ανθρωπων που ακολουθησαν αυτον τον κανονα που τους διδαξαν οι πατεραδες τους........σημερα δεν εχουν τα προβληματα που εχουν αλλοι του κλαδου τους. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Νομιζεις οτι οι Μπουρναζηδες, οι Σκλαβενιτηδες, οι Βεροπουλοι γινανε αυτο που ειναι σημερα με δανεια? Ο Μπουρναζος ηταν τσαγκαρης και κουκι-κουκι εφτιαξε σε ενα δωματιο ενα ''εργοστασιο'' που εφτιαχνε σκαρπινια επι παραγγελια.......ο Βεροπουλος και Σκλαβενιτης ηταν μπακαληδες και φασουλι-φασουλι εφτιαξαν απο ενα μεγααααααααλο μπακαλικο πρωτα ο καθενας και μετα με βραχυπροθεμα δανεια εγιναν οτι εγιναν. Ο Σκλαβενιτης εδω και χρονια δεν χρωσταει μια σε κανεναν. Δεν θα ειχε καμια σημασια αν το περιβαλλον του ιατρειου σου που θα εφερνα το παιδι μου δεν ητο του γουστου μου, αρκει να ησουν (οπως και εισαι) σωστος επαγγελματιας. Αν ειχα προβλημα με το περιβαλλον του ιατρειου σου αυτο σημαινε οτι η πλυση εγκεφαλου σχετικα με το life style που τοσα χρονια υποβαλομουν ειχε κανει αριστη δουλεια......τεραστιο μερος του οποιου φυσικα πληρωνουμε σημερα. Απόσπασμα:
Οταν θα ξανατρεξουν δανεια θα γινεται οπως γινοταν παλιοτερα, δλδ η τραπεζα πρωτα θα σε ξεσκονιζει σε βαθος παρελθοντος χρονου και μετα θα σου δινει δανειο......εννοειται με προσημειωση ακινητου κι οχι στον αερα........ Εγω εχω πει και πρωτυτερα, κατα εναν τροπο χαιρομαι που φτασαμε ως εδω διοτι θα ξαναγυρισουμε σε καποιες παλιες οικονομικες αξιες με πρωτη και καλυτερη του ξοδευω λιγοτερα απο οσα βγαζω και αφου βαλω το 5-10% του μισθου μου στην ακρη για να εχω αυριο. θα ξαναπω επισης οτι, αν δεν ακολουθουσα το παραπανω κανονα επι 30 χρονια σημερα θα ημουν σε πολυ δυσκολη οικονομικη κατασταση. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ειπαμε οτι ΦΥΛΑΓΟΝΤΑΙ τα νοικοκυρια ΠΙΑ σαν τον παλιο καλο καιρο!!!! Ως εκ τουτου π.χ εκοψαν τις μαγιονεζες kraft που αγοραζαν σωρηδον κι αγοραζουν ΕΚΜΑ σε λιγοτερες ποσοτητες και στην μιση τιμη. ειπαμε επισης οπως προκυπτει και απο τις συναφεις παραθεσεις οτι τα Σ.Μαρκετς εχουν πτωση του τζιρου σε συγκριση με το ''πλουσιο'' σε δανεια και καρτες 2009 (λογω της παραπανω παραγραφου) αλλα αυξηση εν σχεση με πιο προσφατα ετη οταν η ελλαδα ειχε μπει ηδη στην κριση. Μην διαβαζετε επιγραμματικα αλλα να κοιτατε και το βαθος....... |
|
|
|||
|
|||
|
Κλείνοντας τα ATLANTIC.......ο τζίρος μεταφέρθηκε στα υπόλοιπα σούπερ μάρκετ
Λεπτομέρεια....αλλα πρέπει να την πουμε
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η λεπτομερεια γινεται ακομη μικροτερη αφου απο τα 220 υποκαταστηματα η επιχειρηση πουλησε μεχρι και το 2010 τα 190 σε διαφορους Σουπερμαρκεταδες οι οποιοι καποια εκλεισαν και σε καποια εβαλαν την φιρμα τους και συνεχισαν να τα λειτουργουν. Τα υπολοιπα 30 συνεχισε να τα λειτουργει αλλα τωρα πανε κι αυτα με τον ιδιο τροπο οπως και τα προηγουμενα....εκτος ενος αυτο στα Σπατα στην Λ. λαυριου. Εκ των παραπανω -τα οποια ειναι διαθεσιμα στο ιντερνετ σε δεξια κι αριστερα σαιτς - προκυπτει οτι η συμμετοχη των ατλαντικ στον τζιρο ηταν μηδαμινη. Για την ιστορια τα Ατλαντικ δημιουργηθηκαν απο τον Παναγιωτη Αποστολου, ενα πρωην στελεχος της Πολεμικης Αεροποριας(!!!!). Ξεκινησε απο το τιποτα, αφου δεν ειχε μια και κατορθωσε απο το 1 καταστημα-μπακαλικο-μινι μαρκετ το 1980, να φτιαξει 5(!!!) σουπερ μαρκετς το 1985 και 220 μεχρι χθες που τον πηρε η κατω βολτα. Διατηρουσε απο την εποχη της ΠΑ στενοτατες σχεσεις με το ΠΑΣΟΚ και λεγεται οτι τον βοηθησαν τα μαλα να γινει αυτο που εγινε με τα γνωστα θαλασσοδανεια.....τα δανεικα κι αγυριστα δλδ. Λεγεται επισης οτι τα Ατλαντικ ηταν το ''πλυντηριο'' χρηματων του ΠΑΣΟΚ......λεγεται ειπαμε..... ![]() Και μιας και ειπαμε για ΠΑΣΟΚ, το σύνθημα του κ. Αλέξη Τσίπρα «εμείς είμαστε το ΠΑΣΟΚ του 1981» εκτός από ρητορική έχει και πρακτική διάσταση........ ποιοι λοιπον απο το βαθυ ΠΑΣΟΚ του 1981-2010, ξερεις αυτο/οι που μας εφεραν εδω που ειμαστε σημερα και τους οποιους βριζεις απο πανω ως κατω, μετακομισαν στην Κουμουνδουρου?...... Η απαντηση σε ειδικο νημα που θα ανοικτει οταν εχω ολες τις πληροφοριες...... Ενα σου λεω μονον.....ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ μπρρρρρρρρρρρρρρ
Last edited by GeorgeP; 12-07-2012 at 18:51. |
|
|
|||
|
|||
|
Ο φωτοπουλος....και το συναφι του, είναι δημιούργημα των ανθρώπων που ψηφίζεις εδω και 30 χρόνια
Μην ξεχνάς τους συνδικαλιστές, που έχουν γίνει υπουργοί... ![]() Καλο θα ήταν να κανεις την αυτοκριτική σου και να μην προσπαθείς να ξεφυγεις απο τις ευθύνες σου ![]() Ο συνδικαλισμός είναι δημιούργημα του ΠΑΣΟΚ ....και το ξέρεις Εάν θα συνεχίσει τα λάθη του παρελθόντος ο Τσιπρας, εδω είμαστε να το κουβεντιαζουμε
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
χα, χα....να ξεφυγω απο τις ευθυνες μου? μα καλα, με διαβαζεις σιγουρα απο ακρη σε ακρη ¨η απο την πρωτη λεξη πας στο τελος? Εγω πρωτος ειπα αμετρητες φορες οτι φταιω και που τους ψηφιζα και που επαιρνα μαυρα............ ''εαν θα συνεχισει.......'' ηθελα να ξερα βρε Κωστα, με Φωτοπουλο, Κατσελη (αφηνω τους υπολοιπους για το ειδικο νημα...)....τα λαθη συνεχιζονται πριν καλα-καλα τελειωσει την φραση που ο ιδιος ειπε ''εμεις ημαστε το ΠΑΣΟΚ του 1981''...... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
είσαι εξαιρετικά συμπαθής ακόμη και όταν υποτιμάς τη νοημοσύνη μας...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
και εν δευτεροις διαβασε με καλυτερα, πουθενα δεν αναφερω οτι ο ελληνας ευημερει, απλα λεω οτι δεν πειναει οπως μας τον παρουσιαζουν καποιοι πολιτικοι τους οποιους ακουνε καποιοι πολιτες και κανουν την τριχα τριχιά.και ξαναλεω, με 385δις αποταμιευσεις (παραπανω δλδ απο ολο το χρεος της Ελλαδας) ο Ελληνας ΔΕΝ πειναει, απλα τωρα φυλαγεται και δεν ξοδευει. |
![]() |
|
|