GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 13-07-2012, 11:53
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Απελευθέρωση ενέργειας και τιμή στον καταναλωτή

Με κουράζεις! Φυσικά κι έχει αυξηθεί το κόστος παραγωγής και μεταφοράς. Λέει όμως επίσης ότι οι 4 εταιρείες με τη δεσπόζουσα θέση κάνουν ουσιαστικά ότι θέλουν όσον αφορά τις τιμές, με ευθύνη επίσης και των καταναλωτών που δεν αλλάζουν εύκολα πάροχο.

Το έχουμε αναλύσει ξανά νομίζω. Η Ελλάδα είναι εξαιρετική περίπτωση, και σε αυτό, κυρίως λόγω γεωγραφίας και κλιματικών συνθηκών.

Και μιά ερώτηση! Γιατί πρέπει η αγορά ενέργειας πρέπει να είναι κερδοφόρα; Ποιός ο λόγος; πρέπει να μένει και κέρδος μετά από τις επενδύσεις σε δίκτυα, τη συντήρηση μονάδων και δικτύων;

Μην κοροϊδευόμαστε, οι τιμές θα αυξηθούν, πρέπει να γίνει ελκυστική η εταιρεία για να πουληθεί.

Θα συμφωνήσω ότι θα έπρεπε να μειώσουν κάποια κόστη, αλλά δεν έχω πρόσβαση σε οικονομικά στοιχεία της εταιρείας για να ξέρω ακριβώς τι γίνεται. Ιδεολογικά μόνο μπορώ να προσεγγίσω το θέμα.

Για μιά ακόμη φορά καταλήγουμε στο πρόβλημα των πολιτικών που έχει ακολουθηθεί τα τελευταία αρκετά χρόνια.
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης