GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 13-07-2012, 15:48
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: Κλήση για θόρυβο εξατμισης 450 Ευρω;;;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos Εμφάνιση μηνυμάτων
...
για τις σαγιονάρες εγώ έκανα βέβαια πλάκα (δεν νομίζω να χρειαζόταν να το πω αλλά τέσπα)

από εκεί και πέρα στην δική σου απάντηση πραγματικά δεν ξέρω που υπάρχει χιούμορ και που τα λες σοβαρά, οπότε δεν λέω τίποτα

Last edited by NLS; 13-07-2012 at 15:49.
Reply With Quote
Παλιό 13-07-2012, 15:48
Alkinoos Ο/Η Alkinoos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: BMW R1200GS Adventure
Προεπιλογή

@ IoannisPanagiotidis

Θα τα πληρώσω. Δε θα κάτσω κ να σκάσω για 225 Ευρω.
Όπως ολοι μας, έχω πολυ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθω.
Κ ναι, χθες βράδυ ευχαριστηθηκα βόλτα έστω κ χωρίς να τρέχω κ χωρίς κράνος κ ας χρεώθηκα κ μια κλίση.
Reply With Quote
Παλιό 13-07-2012, 15:50
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jarhead Εμφάνιση μηνυμάτων
...
συμφωνώ μαζί σου πάντως

να σε ρωτήσω κάτι άλλο ως πρώτο χέρι;

γιατί δεν κόβεις 80 κλήσεις την μέρα κάθε μέρα; (δεν μιλάω για μοτό τώρα, μιλάω γενικώς - παπάκια με τα μαλλιά κοκόρι και την βγαλμένη εξάτμιση, gsάδες και βαρκαντερίστες με τζόκεϊ, αυτοκινητιστές με το κινητό στο αυτί και ένα χέρι για τιμόνι ΚΑΙ ταχύτητες, φορτηγά με λιωμένα λάστιχα ή που έχουν πιάσει την αριστερή και προσπερνάνε αβέρτα, μέχρι και για τους πεζούς που περνάνε με κόκκινο σε διάβαση ή εκεί που δεν έχει διάβαση σε κεντρικό - που και γι' αυτά υπάρχει κλήση που είχε γίνει μόδα για κάνα δίμηνο και τέλος)

μην μου πεις ότι δεν έχεις ευκαιρίες να το κάνεις

δεν αφήνει η διοίκηση;
θα σε κοροϊδεύουν στην υπηρεσία;
τι;
φοβάστε την... κατακραυγή;

(θέλω τόσο την απάντηση που αν δεν δεις το post μου εδώ, θα ανοίξω άλλο thread)

Last edited by NLS; 13-07-2012 at 15:56.
Reply With Quote
Παλιό 13-07-2012, 15:55
Senior Member

Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
για τις σαγιονάρες εγώ έκανα βέβαια πλάκα (δεν νομίζω να χρειαζόταν να το πω αλλά τέσπα)

από εκεί και πέρα στην δική σου απάντηση πραγματικά δεν ξέρω που υπάρχει χιούμορ και που τα λες σοβαρά, οπότε δεν λέω τίποτα

Κ εγω στη πλάκα το πήρα κ ανάλογα απάντησα! Απλα τυγχάνει όντως να φοράω σαγιοναρες συχνά όταν κυκλοφορω με το gs.
Aυτο μου φάνηκε αστείο κ αυτο σχολιασα. Δεν τίθεται θέμα παρεξηγησεως φίλε μου!
Reply With Quote
Παλιό 13-07-2012, 16:01
jarhead Ο/Η jarhead βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW 1200 GS '05

Απόσπασμα:
συμφωνώ μαζί σου πάντως

γιατί δεν κόβεις 80 κλήσεις την μέρα κάθε μέρα; (δεν μιλάω για μοτό τώρα, μιλάω γενικώς)

δεν αφήνει η διοίκηση;
τι;
Ασε μια φορα το καναμε και εγινε σαλος...Για οσους γνωριζουν στην αρχη τα Ζ καθοταν επι της Αγ.Δημητριου για την φυλαξη του Τουρκικου προξενειου, μια μερα λοιπον σαν επικεφαλης (αρχαιοτερος) ειπα...μαγκες οτι χαζογκομενα περναει με κινητο στην ακρη...Πιστεψε με το μπλοκακι ειχε τελειωσει σε 1,5 ωρα....Μετα απο κανεναν μηνα μας πηραν απο εκει...Λες να ητανε τυχαιο? Μπορει και να ητανε...μπορει και να βρεθηκανε και 2-3 που κανανε παραπονα και να μας πηραν για αυτο...Σε μιλαω σαν Ζ εμεις κοβουμε κλησεις αφου τον μετρησουμε τον αλλον και δουμε συμπεριφορα απεναντι μας...Αμα το παιζει τρελιτσα εμεις ειμαστε ποιο χαζοι απο αυτον...
Reply With Quote
Παλιό 13-07-2012, 16:04
Senior Member

Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jarhead;723682ς
Ετσι κι αλλιως οπως ειπε και ο Αλκινοος Μαλακα θα με πεις...
Ποτε δεν είπα ότι ο αστυνομος είχε άδικο που με έγραψε ούτε του είπα πως να κάνει τη δουλεια του ούτε αντέδρασα ασχημα ούτε τον εβρισα ούτε τίποτα.
Έχω την στοιχειώδη μόρφωση παιδεία κ ωριμότητα να καταλαβαίνω απο μόνος μου ότι είμαι λάθος κ το δέχθηκα.

Το ######ς παει στο γεγονός ότι ενω μου είπε ρητά πως μου την χαρίζει για το κράνος, σήμερα το πρωι που διάβασα την κλιση στο φως συνηδειτοποιησα πως με έγραψε κ για κράνος.
Ε ναι, σορρυ κιόλας αλλα για μένα αυτός ο άνθρωπος είναι ######ς, δεν έχει μπέσα κ τα παντελόνια τα φοράει γιατι στην υπηρεσία δε μπορει να παει με τη φούστα.
Αισθάνθηκα ότι συνηδειτα με κοροϊδεψε στα μούτρα μου.
Reply With Quote
Παλιό 13-07-2012, 16:14
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ

Απόσπασμα:
Ασε μια φορα το καναμε και εγινε σαλος...Για οσους γνωριζουν στην αρχη τα Ζ καθοταν επι της Αγ.Δημητριου για την φυλαξη του Τουρκικου προξενειου, μια μερα λοιπον σαν επικεφαλης (αρχαιοτερος) ειπα...μαγκες οτι χαζογκομενα περναει με κινητο στην ακρη...Πιστεψε με το μπλοκακι ειχε τελειωσει σε 1,5 ωρα....Μετα απο κανεναν μηνα μας πηραν απο εκει...Λες να ητανε τυχαιο? Μπορει και να ητανε...μπορει και να βρεθηκανε και 2-3 που κανανε παραπονα και να μας πηραν για αυτο...Σε μιλαω σαν Ζ εμεις κοβουμε κλησεις αφου τον μετρησουμε τον αλλον και δουμε συμπεριφορα απεναντι μας...Αμα το παιζει τρελιτσα εμεις ειμαστε ποιο χαζοι απο αυτον...

Bασιζόμενος στη συμπεριφορά μου, δε με έχουν γράψει παρά μόνο 1 φορά!!!
Παραβάσεις που κάνω, δεν λέγονται....
Ταχύτητα, διπλή γραμμή τα έχω ψωμοτύρι
Βάλε κι ότι κάνω πάνω από 50.000 το χρόνο επί 24 χρόνια με δίπλωμα.... δεν έπρεπε να έχω φράγκο από τα πρόστιμα. Κυρίως με το αυτοκίνητο, με τη μηχανή δεν με σταμάτησαν ποτέ για παράβαση (καθότι κρανομένος και μπουφανάτος πάντα). Μόνο για έλεγχο με σταματάνε που και που , και το χαίρομαι ιδιαίτερα!
Τη φορά που με έγραψαν τους δικαιολογώ, γιατί τους πέρασα στον Παντελεήμονα με το STi , νύχτα με καμιά 200αρα και τα "είδαν όλα". Άναψαν ότι είχαν και δεν είχαν μόλις βγήκαμε στην ευθεία της Κατερίνης, πριν τα διόδια και σταμάτησα. Είχα κόψει και πήγαινα 80-100 στην ευθεία.Δεν έχει γούστο εκεί Στο στροφιλίκι Τέμπη - Παντελεήμονα πήγαινα "τάπα"

Η συμπεριφορά πάντως, είναι πάνω απ' όλα. Και με τη μηχανή, σταματάω και σβήνω - βγάζω τα κλειδιά αμέσως, πριν πλησιάσουν. Οπότε με βλέπουν θετικά και φεύγω "κύριος"
Μόνο τα στημένα - μόνιμα ραντάρ δεν γλιτώνω
Reply With Quote
Παλιό 13-07-2012, 16:18
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos Εμφάνιση μηνυμάτων
Κ εγω στη πλάκα το πήρα κ ανάλογα απάντησα! Απλα τυγχάνει όντως να φοράω σαγιοναρες συχνά όταν κυκλοφορω με το gs.
Aυτο μου φάνηκε αστείο κ αυτο σχολιασα. Δεν τίθεται θέμα παρεξηγησεως φίλε μου!
Ωραία χαίρομαι.

Χωρίς παρεξήγηση και πάλι όμως, να σου πω ότι η τελευταία σου απάντηση είχε ΠΑΡΑ πολλά παρεξηγήσιμα σημεία.
Τώρα ή το ξέρεις και κάνεις πλάκα ή το ξέρεις και τα λες για να προκαλέσεις (!?) ή δεν το καταλαβαίνεις και πιστεύεις ότι αυτά που έγραψες είναι απόλυτα νορμάλ "μοτοσυκλετιστικά" πράγματα.

...για το οποίο θα διαφωνήσω και πάλι χωρίς παρεξήγηση.

ΠΡΟΣΕΧΕ δεν λέω πουθενά ότι δεν έχω κάνει κάτι από αυτά (ή και όλα) ποτέ - δεν λέω καθόλου αυτό.
Από εκεί και πέρα άλλο η "λαδιά" η σπάνια που θα προκαλέσει την τύχη μας (και δυστυχώς και των άλλων γύρω μας), που ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι μέρος της ανθρώπινης (και ειδικά... Ελληνικής) μας φύσης, άλλο να το θεωρείς φυσιολογική καθημερινότητα που θα πρέπει να το βλέπουμε και εμείς σαν να "μην έγινε και τίποτα μωρέ".

Ελπίζω να μην κάνεις και συνδυασμούς. (πχ. γκαζιές με την ανοιχτή, χωρίς κράνος, με σαγιονάρες, την ώρα που τελικιάζεις κέντρο και κατεβαίνοντας νότια και φυσικά μετά από... ποτάκια)

(πάντως είναι λίγο βλακεία αυτά που συζητάμε εδώ, στη σκιά του άλλου thread με τον τύπο που χτύπησε τα παιδάκια)

Last edited by NLS; 13-07-2012 at 16:20.
Reply With Quote
Παλιό 13-07-2012, 16:19
jarhead Ο/Η jarhead βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW 1200 GS '05

Απόσπασμα:
συμφωνώ μαζί σου πάντως

γιατί δεν κόβεις 80 κλήσεις την μέρα κάθε μέρα; (δεν μιλάω για μοτό τώρα, μιλάω γενικώς - παπάκια με τα μαλλιά κοκόρι και την βγαλμένη εξάτμιση, gsάδες και βαρκαντερίστες με τζόκεϊ, αυτοκινητιστές με το κινητό στο αυτί και ένα χέρι για τιμόνι ΚΑΙ ταχύτητες, φορτηγά με λιωμένα λάστιχα ή που έχουν πιάσει την αριστερή και προσπερνάνε αβέρτα, μέχρι και για τους πεζούς που περνάνε με κόκκινο σε διάβαση ή εκεί που δεν έχει διάβαση σε κεντρικό - που και γι' αυτά υπάρχει κλήση που είχε γίνει μόδα για κάνα δίμηνο και τέλος)

δεν αφήνει η διοίκηση;
τι;
φοβάστε την... κατακραυγή;

(θέλω τόσο την απάντηση που αν δεν δεις το post μου εδώ, θα ανοίξω άλλο thread)
Εγω παντως θελω ειλικρινα να γραψω ποδηλατες που νομιζουν οτι το κοκκινο δεν ισχυει για αυτους και το περνανε αερα πατερα θετοντας σε κινδυνο και τους εαυτους τους και τους αλλους!!!
Reply With Quote
Παλιό 13-07-2012, 16:29
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ

Απόσπασμα:
Εγω παντως θελω ειλικρινα να γραψω ποδηλατες που νομιζουν οτι το κοκκινο δεν ισχυει για αυτους και το περνανε αερα πατερα θετοντας σε κινδυνο και τους εαυτους τους και τους αλλους!!!
Θα μπορούσες να το κάνεις αυτό;
Δεν απαιτείται δίπλωμα. Πώς θα βεβαίωνες κλήση;
Ρωτάω γιατί δεν ξέρω. Όχι από "εξυπνάδα". Στην Πολωνία πάντως παραλίγο να μου δώσουν κλήση ενώ πέρασα κόκκινο όντας πεζός!!!!
Τους εξήγησα ότι δεν ερχόταν αυτ/το, ήταν έρημος ο δρόμος , αλλά επέμεναν. Μετά τους είπα ότι είμαι Έλληνας και στη χώρα μου δεν ισχύει κάτι ανάλογο, οπότε μου τη χάρισαν
Την άλλη μέρα, που είχε κόσμο, διαπίστωσα ότι ούτε οι πεζοί περνάνε με κόκκινο! Στέκονται ακίνητοι, σε άδειους δρόμους, μέχρι να ανάψει ο "γρηγόρης"
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης