![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
για τις σαγιονάρες εγώ έκανα βέβαια πλάκα (δεν νομίζω να χρειαζόταν να το πω αλλά τέσπα)
από εκεί και πέρα στην δική σου απάντηση πραγματικά δεν ξέρω που υπάρχει χιούμορ και που τα λες σοβαρά, οπότε δεν λέω τίποτα Last edited by NLS; 13-07-2012 at 15:49. |
|
|||
|
|||
![]()
@ IoannisPanagiotidis
Θα τα πληρώσω. Δε θα κάτσω κ να σκάσω για 225 Ευρω. Όπως ολοι μας, έχω πολυ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθω. Κ ναι, χθες βράδυ ευχαριστηθηκα βόλτα έστω κ χωρίς να τρέχω κ χωρίς κράνος κ ας χρεώθηκα κ μια κλίση. |
|
|||
|
|||
![]()
συμφωνώ μαζί σου πάντως
να σε ρωτήσω κάτι άλλο ως πρώτο χέρι; γιατί δεν κόβεις 80 κλήσεις την μέρα κάθε μέρα; (δεν μιλάω για μοτό τώρα, μιλάω γενικώς - παπάκια με τα μαλλιά κοκόρι και την βγαλμένη εξάτμιση, gsάδες και βαρκαντερίστες με τζόκεϊ, αυτοκινητιστές με το κινητό στο αυτί και ένα χέρι για τιμόνι ΚΑΙ ταχύτητες, φορτηγά με λιωμένα λάστιχα ή που έχουν πιάσει την αριστερή και προσπερνάνε αβέρτα, μέχρι και για τους πεζούς που περνάνε με κόκκινο σε διάβαση ή εκεί που δεν έχει διάβαση σε κεντρικό - που και γι' αυτά υπάρχει κλήση που είχε γίνει μόδα για κάνα δίμηνο και τέλος) μην μου πεις ότι δεν έχεις ευκαιρίες να το κάνεις δεν αφήνει η διοίκηση; θα σε κοροϊδεύουν στην υπηρεσία; τι; φοβάστε την... κατακραυγή; (θέλω τόσο την απάντηση που αν δεν δεις το post μου εδώ, θα ανοίξω άλλο thread) Last edited by NLS; 13-07-2012 at 15:56. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κ εγω στη πλάκα το πήρα κ ανάλογα απάντησα! Απλα τυγχάνει όντως να φοράω σαγιοναρες συχνά όταν κυκλοφορω με το gs. Aυτο μου φάνηκε αστείο κ αυτο σχολιασα. Δεν τίθεται θέμα παρεξηγησεως φίλε μου! |
|
|||
|
|||
![]()
Ασε μια φορα το καναμε και εγινε σαλος...Για οσους γνωριζουν στην αρχη τα Ζ καθοταν επι της Αγ.Δημητριου για την φυλαξη του Τουρκικου προξενειου, μια μερα λοιπον σαν επικεφαλης (αρχαιοτερος) ειπα...μαγκες οτι χαζογκομενα περναει με κινητο στην ακρη...Πιστεψε με το μπλοκακι ειχε τελειωσει σε 1,5 ωρα....Μετα απο κανεναν μηνα μας πηραν απο εκει...Λες να ητανε τυχαιο? Μπορει και να ητανε...μπορει και να βρεθηκανε και 2-3 που κανανε παραπονα και να μας πηραν για αυτο...Σε μιλαω σαν Ζ εμεις κοβουμε κλησεις αφου τον μετρησουμε τον αλλον και δουμε συμπεριφορα απεναντι μας...Αμα το παιζει τρελιτσα εμεις ειμαστε ποιο χαζοι απο αυτον...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έχω την στοιχειώδη μόρφωση παιδεία κ ωριμότητα να καταλαβαίνω απο μόνος μου ότι είμαι λάθος κ το δέχθηκα. Το ######ς παει στο γεγονός ότι ενω μου είπε ρητά πως μου την χαρίζει για το κράνος, σήμερα το πρωι που διάβασα την κλιση στο φως συνηδειτοποιησα πως με έγραψε κ για κράνος. Ε ναι, σορρυ κιόλας αλλα για μένα αυτός ο άνθρωπος είναι ######ς, δεν έχει μπέσα κ τα παντελόνια τα φοράει γιατι στην υπηρεσία δε μπορει να παει με τη φούστα. Αισθάνθηκα ότι συνηδειτα με κοροϊδεψε στα μούτρα μου. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Bασιζόμενος στη συμπεριφορά μου, δε με έχουν γράψει παρά μόνο 1 φορά!!! Παραβάσεις που κάνω, δεν λέγονται.... ![]() Ταχύτητα, διπλή γραμμή τα έχω ψωμοτύρι ![]() Βάλε κι ότι κάνω πάνω από 50.000 το χρόνο επί 24 χρόνια με δίπλωμα.... δεν έπρεπε να έχω φράγκο από τα πρόστιμα. Κυρίως με το αυτοκίνητο, με τη μηχανή δεν με σταμάτησαν ποτέ για παράβαση (καθότι κρανομένος και μπουφανάτος πάντα). Μόνο για έλεγχο με σταματάνε που και που , και το χαίρομαι ιδιαίτερα! Τη φορά που με έγραψαν τους δικαιολογώ, γιατί τους πέρασα στον Παντελεήμονα με το STi , νύχτα με καμιά 200αρα και τα "είδαν όλα". Άναψαν ότι είχαν και δεν είχαν μόλις βγήκαμε στην ευθεία της Κατερίνης, πριν τα διόδια και σταμάτησα. Είχα κόψει και πήγαινα 80-100 στην ευθεία.Δεν έχει γούστο εκεί ![]() ![]() Η συμπεριφορά πάντως, είναι πάνω απ' όλα. Και με τη μηχανή, σταματάω και σβήνω - βγάζω τα κλειδιά αμέσως, πριν πλησιάσουν. Οπότε με βλέπουν θετικά και φεύγω "κύριος" ![]() Μόνο τα στημένα - μόνιμα ραντάρ δεν γλιτώνω ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χωρίς παρεξήγηση και πάλι όμως, να σου πω ότι η τελευταία σου απάντηση είχε ΠΑΡΑ πολλά παρεξηγήσιμα σημεία. Τώρα ή το ξέρεις και κάνεις πλάκα ή το ξέρεις και τα λες για να προκαλέσεις (!?) ή δεν το καταλαβαίνεις και πιστεύεις ότι αυτά που έγραψες είναι απόλυτα νορμάλ "μοτοσυκλετιστικά" πράγματα. ...για το οποίο θα διαφωνήσω και πάλι χωρίς παρεξήγηση. ΠΡΟΣΕΧΕ δεν λέω πουθενά ότι δεν έχω κάνει κάτι από αυτά (ή και όλα) ποτέ - δεν λέω καθόλου αυτό. Από εκεί και πέρα άλλο η "λαδιά" η σπάνια που θα προκαλέσει την τύχη μας (και δυστυχώς και των άλλων γύρω μας), που ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι μέρος της ανθρώπινης (και ειδικά... Ελληνικής) μας φύσης, άλλο να το θεωρείς φυσιολογική καθημερινότητα που θα πρέπει να το βλέπουμε και εμείς σαν να "μην έγινε και τίποτα μωρέ". Ελπίζω να μην κάνεις και συνδυασμούς. (πχ. γκαζιές με την ανοιχτή, χωρίς κράνος, με σαγιονάρες, την ώρα που τελικιάζεις κέντρο και κατεβαίνοντας νότια και φυσικά μετά από... ποτάκια) ![]() (πάντως είναι λίγο βλακεία αυτά που συζητάμε εδώ, στη σκιά του άλλου thread με τον τύπο που χτύπησε τα παιδάκια) Last edited by NLS; 13-07-2012 at 16:20. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν απαιτείται δίπλωμα. Πώς θα βεβαίωνες κλήση; Ρωτάω γιατί δεν ξέρω. Όχι από "εξυπνάδα". Στην Πολωνία πάντως παραλίγο να μου δώσουν κλήση ενώ πέρασα κόκκινο όντας πεζός!!!! ![]() Τους εξήγησα ότι δεν ερχόταν αυτ/το, ήταν έρημος ο δρόμος , αλλά επέμεναν. Μετά τους είπα ότι είμαι Έλληνας και στη χώρα μου δεν ισχύει κάτι ανάλογο, οπότε μου τη χάρισαν ![]() Την άλλη μέρα, που είχε κόσμο, διαπίστωσα ότι ούτε οι πεζοί περνάνε με κόκκινο! Στέκονται ακίνητοι, σε άδειους δρόμους, μέχρι να ανάψει ο "γρηγόρης" ![]() |
![]() |
|
|