GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 14-07-2012, 00:36
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: Κλήση για θόρυβο εξατμισης 450 Ευρω;;;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gandreas Εμφάνιση μηνυμάτων
άσχετο αλλά τρελένομαι όταν βλέπω Ζετά στο φανάρι και τον πιτσιρικά να σταματάει δίπλα του χωρίς κράνος χωρίς κανένα φόβο οτι θα τον γράψουν και ΚΑΝΕΝΑ σεβασμό.
μόλις πριν 4 ώρες το έβλεπα μπροστά μου... αλλά με ένα γκρουπ από το άλλο γράμμα πως τους λένε

μάλιστα πρόσεξα δυο πράγματα, πρώτα το δικάβαλο ξεκράνωτο και θορυβώδες παπί με νεαρούς επάνω ακριβώς δίπλα τους (παιρνόντας φυσικά τη διπλή διαχωριστική όπως όλοι μας για να έρθει δίπλα τους)... και δεύτερο ότι σε μια από τις μηχανές (τι γράμμα είπαμε;...) η πίσω ήταν κοπέλα όπου παρατήρησα ότι τα μπράτσα της ήταν σαν τον καρπό μου (χωρίς ΚΑΜΙΑ υπερβολή)... αναρωτήθηκα τι ακριβώς μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή
Reply With Quote
Παλιό 14-07-2012, 01:59
jarhead Ο/Η jarhead βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW 1200 GS '05

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
μόλις πριν 4 ώρες το έβλεπα μπροστά μου... αλλά με ένα γκρουπ από το άλλο γράμμα πως τους λένε

μάλιστα πρόσεξα δυο πράγματα, πρώτα το δικάβαλο ξεκράνωτο και θορυβώδες παπί με νεαρούς επάνω ακριβώς δίπλα τους (παιρνόντας φυσικά τη διπλή διαχωριστική όπως όλοι μας για να έρθει δίπλα τους)... και δεύτερο ότι σε μια από τις μηχανές (τι γράμμα είπαμε;...) η πίσω ήταν κοπέλα όπου παρατήρησα ότι τα μπράτσα της ήταν σαν τον καρπό μου (χωρίς ΚΑΜΙΑ υπερβολή)... αναρωτήθηκα τι ακριβώς μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή
Εδω ανοιγεις ενα αλλο μεγαλο θεμα...καλα το ειπαν παραπανω...παω να φερω πατατακια και να γεμισω πορτοκαλαδα
Reply With Quote
Παλιό 14-07-2012, 02:49
Senior Member

Χαχαχαχα. Γράψε εσύ και εγώ πάω για ύπνο και θα σε διαβάσω το πρωί.
Reply With Quote
Παλιό 14-07-2012, 09:30
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
συμφωνώ μαζί σου πάντως

να σε ρωτήσω κάτι άλλο ως πρώτο χέρι;

γιατί δεν κόβεις 80 κλήσεις την μέρα κάθε μέρα; (δεν μιλάω για μοτό τώρα, μιλάω γενικώς - παπάκια με τα μαλλιά κοκόρι και την βγαλμένη εξάτμιση, gsάδες και βαρκαντερίστες με τζόκεϊ, αυτοκινητιστές με το κινητό στο αυτί και ένα χέρι για τιμόνι ΚΑΙ ταχύτητες, φορτηγά με λιωμένα λάστιχα ή που έχουν πιάσει την αριστερή και προσπερνάνε αβέρτα, μέχρι και για τους πεζούς που περνάνε με κόκκινο σε διάβαση ή εκεί που δεν έχει διάβαση σε κεντρικό - που και γι' αυτά υπάρχει κλήση που είχε γίνει μόδα για κάνα δίμηνο και τέλος)

μην μου πεις ότι δεν έχεις ευκαιρίες να το κάνεις

δεν αφήνει η διοίκηση;
θα σε κοροϊδεύουν στην υπηρεσία;
τι;
φοβάστε την... κατακραυγή;

(θέλω τόσο την απάντηση που αν δεν δεις το post μου εδώ, θα ανοίξω άλλο thread)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paramedic Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε μου σε όσα έχεις πει είμαι μαζί σου και επικροτώ την σωστή συμπεριφορά.
Ειμαι υπερμαχος του εξοπλισμού και της σωστής συμπεριφοράς στον δρόμο για να πηγαίνουμε όλοι στις δουλειές μας και στα σπίτι μας σώοι.
Κάποιες ερώτησεις μόνο θα ήθελα να κάνω:
Εχεις γράψει ποτέ συνάδελφο που δεν φόραγε ζώνη στο περιπολικό?
Μπορώ εγώ να καταγγείλω αστυνομικό που βλέπω να περνάει κόκκινο(χωρίς σειρήνα κλπ)?
Μπορώ να καταγγείλω αστυνομικό που δεν φοράει ζώνη? Και αν τον καταγγείλω υπάρχει ποτέ τρόπος να βρώ το δίκιο μου?
Μπορώ να καταγγείλω αστυνομικό που είναι με το πολιτικό του μηχανάκι αλλα με την στολή ΔΙΑΣ και φεύγει με σούζα απο το φανάρι?
Μπορώ να βγάλω φωτογραφία αστυνομικό που είναι πάνω στο χρέπι παπί του με στολή και φυσικά χωρίς εξοπλισμο και με αυτή να τον καταγγείλω?
Μπορώ όλα αυτά να τα κάνω και σε πολίτη(πείτε με και ρουφιάνο δεν με νοιάζει εχω καει και το ρωτάω)?
Εσυ προσωπικά εχεις πληρώσει ποτέ κλήση? Η συνάδελφος σου? Εστω και για παράνομο παρκάρισμα?(μην μου πεις δεν εχεις εσυ η συνάδελφος παρκαρει ποτέ παράνομα-εγώ που σου λέω προσπαθώ να είμαι απόλυτα νόμιμος δεν πρόσεξα πινακίδα απαγόρευσης σταύθμευσης και πήρα κλήση για παράνομη στάθμευση).

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΙoannisPanagiotidis Εμφάνιση μηνυμάτων
χεχε!!!....ψυχραιμια παιδες!!!!

...φυσικα και ειναι θεμα παιδείας! ... ολοι σε αυτο το συστημα θυματα ειμαστε!...και αυτοι που δεν εφαρμοζουν το νόμο ...και οι εκεινοι που πρεπει να φροντισουν για την εφαρμογη!...Τεραστια τα κενα απ τη πλευρα του κρατικου μηχανισμου!...τεραστια τα κενα στο σύστημα διαπαιδαγώγησης και φυσικα σε ολο το χωρο του οδικου δικτυου!
...ολοι ηρωες ειναι στην Ελλαδα!...καθε μερα μια μαχη για την επιβίωση !

...ψυχραιμια και υπομονη!!!!

Ellines kouragio...

Μάστωρα Αλκίνοε καλά σου έκαναν και σε έβαλαν στην άκρη για κράνος - θόρυβο κλπ.

Αν πληρώσεις το πρόστιμο μία - δύο - τρεις...

κάποια στιγμή θα τσούξει και θα κυκλοφορείς 'σωστά'

Και αν έχεις και παιδάκι(α), θα τους ευγνωμονείς κιόλας.

Ωραίο thread.
Reply With Quote
Παλιό 14-07-2012, 13:15
Alkinoos Ο/Η Alkinoos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: BMW R1200GS Adventure
Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Μάστορα Αλκίνοε καλά σου έκαναν και σε έβαλαν στην άκρη για κράνος - θόρυβο κλπ.

Αν πληρώσεις το πρόστιμο μία - δύο - τρεις...

κάποια στιγμή θα τσούξει και θα κυκλοφορείς 'σωστά'

Και αν έχεις και παιδάκι(α), θα τους ευγνωμονείς κιόλας.

Ωραίο thread.
Επειδη σε γενικές γραμμές κυκλοφορω σωστά, ούτε που θυμάμαι την τελευταία φορα που με έγραψαν. Με σταματούν για έλεγχο αρκετα συχνά το τελευταίο διάστημα (ΔΙΑΣ συνήθως) κ δεν με έχουν γράψει ποτε.

Αυτη την φορα δεν με σταμάτησαν για έλεγχο. Με σταμάτησαν για να με γράψουν. Τέλεια κ παύλα.
Ούτε καν ταυτότητα δε μου ζήτησαν.
Ηταν τόσο βιαστικοι να με γράψουν που μου κατάσχεσαν φωτοτυπία της άδειας. Όχι απλα δεν παρατηρησαν ότι μπροστα τους είχαν μια απλη κολα Α4 αλλα δεν μπήκαν στο κόπο να κοιτάξουν ότι η άδεια έγραφε "χρωμα ασήμι" ενω η μηχανη είναι μπλε!!! (τα DB όμως τα βρήκαν οι τσακαλοι που ήταν γραμμένα).

Ακόμα θεωρείς ότι έκαναν σωστα τη δουλεια τους;
Αν ήταν κλεμμένη η μηχανη;;;
Αν εγω ήμουν κάποιος άλλος απο αυτο που νόμιζαν ότι είμαι;

Εγω πιστεύω ότι απλα έπρεπε να γεμίσουν το μπλοκακι τους.

Καλός η κακός με έγραψαν.
Σε καμμιά περίπτωση δε μπορω να πω στον Χ, Ψ αστυνομικό πως να κάνει την δουλεια του.
Αυτο έκρινε πως έπρεπε να κάνει κ αυτο έκανε. Το δέχθηκα κ απ´οσα διάβασα εδω, δεν γλυτωνω, θα πληρώσω.

Εξάλλου αν διαβάσεις το νήμα απο την αρχή, δεν κλαφτικα σαν τον Βασιλακη τον Καηλα ούτε κατηγόρησα η εβρισα το όργανο που με έγραψε.

Ελπίζω όμως ο γιος του-αδερφοσ του-πατερασ του, καποιοσ κοντα του τελοσ παντων, να είναι άνεργος, να μην εχει ουτε ταμειο ανεργιασ, να χρωσταει σε οποιον μιλαει ελληνικα, να μην εχει στον ηλιο μοιρα, να μην εχει ουτε κλωστη να ραψει τις κάλτσες του, να έχει μηχανάκι κ να τον γράψουν ανάλογα ώστε να καταλάβει ότι τα 450 που απλόχερα μοιράζει είναι πλέον ο βασικός μισθός στη χώρα που εργάζεται κ ότι αυτα τα ποσα για κλίσεις ανοικουν στη σφαίρα της φαντασίας πλέον.

Το παραπάνω το λέω χωρίς ίχνος κακιας αλλα είναι ο μόνος τρόπος για να καταλάβει τι συμβαίνει γύρω του.
Reply With Quote
Παλιό 14-07-2012, 13:53
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδη σε γενικές γραμμές κυκλοφορω σωστά, ούτε που θυμάμαι την τελευταία φορα που με έγραψαν. Με σταματούν για έλεγχο αρκετα συχνά το τελευταίο διάστημα (ΔΙΑΣ συνήθως) κ δεν με έχουν γράψει ποτε.

Αυτη την φορα δεν με σταμάτησαν για έλεγχο. Με σταμάτησαν για να με γράψουν. Τέλεια κ παύλα.
Ούτε καν ταυτότητα δε μου ζήτησαν.
Ηταν τόσο βιαστικοι να με γράψουν που μου κατάσχεσαν φωτοτυπία της άδειας. Όχι απλα δεν παρατηρησαν ότι μπροστα τους είχαν μια απλη κολα Α4 αλλα δεν μπήκαν στο κόπο να κοιτάξουν ότι η άδεια έγραφε "χρωμα ασήμι" ενω η μηχανη είναι μπλε!!! (τα DB όμως τα βρήκαν οι τσακαλοι που ήταν γραμμένα).

Ακόμα θεωρείς ότι έκαναν σωστα τη δουλεια τους;
Αν ήταν κλεμμένη η μηχανη;;;
Αν εγω ήμουν κάποιος άλλος απο αυτο που νόμιζαν ότι είμαι;

Εγω πιστεύω ότι απλα έπρεπε να γεμίσουν το μπλοκακι τους.

Καλός η κακός με έγραψαν.
Σε καμμιά περίπτωση δε μπορω να πω στον Χ, Ψ αστυνομικό πως να κάνει την δουλεια του.
Αυτο έκρινε πως έπρεπε να κάνει κ αυτο έκανε. Το δέχθηκα κ απ´οσα διάβασα εδω, δεν γλυτωνω, θα πληρώσω.

Εξάλλου αν διαβάσεις το νήμα απο την αρχή, δεν κλαφτικα σαν τον Βασιλακη τον Καηλα ούτε κατηγόρησα η εβρισα το όργανο που με έγραψε.

Ελπίζω όμως ο γιος του-αδερφοσ του-πατερασ του, καποιοσ κοντα του τελοσ παντων, να είναι άνεργος, να μην εχει ουτε ταμειο ανεργιασ, να χρωσταει σε οποιον μιλαει ελληνικα, να μην εχει στον ηλιο μοιρα, να μην εχει ουτε κλωστη να ραψει τις κάλτσες του, να έχει μηχανάκι κ να τον γράψουν ανάλογα ώστε να καταλάβει ότι τα 450 που απλόχερα μοιράζει είναι πλέον ο βασικός μισθός στη χώρα που εργάζεται κ ότι αυτα τα ποσα για κλίσεις ανοικουν στη σφαίρα της φαντασίας πλέον.

Το παραπάνω το λέω χωρίς ίχνος κακιας αλλα είναι ο μόνος τρόπος για να καταλάβει τι συμβαίνει γύρω του.
Tα παρακατω τα γραφω αποποιοντας την ιδιοτητα μου ως αστυνομικου...καλα ειναι πως τα λες αλλα οπως παντα ως ΕΛΛΗΝΕΣ ενω ειμαστε αψογοι στο να διαπιστωνουμε τα προβληματα και να κλαιγομαστε για την οικονομικη κατασταση του καθενος ειμαστε ανικανοι η ανημποροι(κατα την αποψη μου τιποτα απο τα 2) να δωσουμε λυση.Οπως και το οτι ο καθενας μας μετα την κληση ως ειδημονας επι του θεματος αρχιζει τις εξυπναδες...και αυτο, και δεν ειδε εκεινο και και και...Πρεπει επιτελους να καταλαβουμε ως ατομα τοσο ως μοναδα οσο και σαν κοινωνια οτι ειναι ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ....να παραβιαζεις το κοκκινο, να εχεις ανοικτη εξατμιση και να περνας βραδυατικα μεσα απο κατοικημενη περιοχη, να κανεις αυτοσχεδιους αγωνες βαζοντας σε κινδυνο ολους τους υπολοιπους....και και και....ΝLS ΞΥΠΝΗΣΕς Η ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ?

Αντι λοιπον για ολα τα κακα του κοσμου να φταιει το κρατος και τα εκτελεστικα οργανα του ας σκεφτουμε πρωτα εαν φταιμε εμεις....ΤΙ ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ ΕΕΕΕΕ?????
Reply With Quote
Παλιό 14-07-2012, 14:00
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gandreas Εμφάνιση μηνυμάτων
άσχετο αλλά τρελένομαι όταν βλέπω Ζετά στο φανάρι και τον πιτσιρικά να σταματάει δίπλα του χωρίς κράνος χωρίς κανένα φόβο οτι θα τον γράψουν και ΚΑΝΕΝΑ σεβασμό.
Δεν ειναι θεμα σεβασμου....Περι ηλιθιοτητας προκειται και μαγκιας(δηθεν).Μια φορα ειμασταν σταματημενοι μαζι με μια Δρια ΥΑΤ...περναει ο καγκουρας με την κοπελιτσα απο πισω και ριχνει μια ξερογκαζια και καλα....2 φαναρια ποιο κατω ηταν ενα ζευγος δικο μας....Αποτελεσμα τα ΔΕΟΝΤΑ!!!
Reply With Quote
Παλιό 14-07-2012, 14:05
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jarhead Εμφάνιση μηνυμάτων
....

Αντι λοιπον για ολα τα κακα του κοσμου να φταιει το κρατος και τα εκτελεστικα οργανα του ας σκεφτουμε πρωτα εαν φταιμε εμεις....ΤΙ ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ ΕΕΕΕΕ?????
Reply With Quote
Παλιό 14-07-2012, 14:14
Senior Member

Λες πολλά σωστά Αλκίνοε, αλλά έχω δυο ενστάσεις.

1) Ο μπάτσος δεν φταίει που το πρόστιμο είναι 450 (για την ακρίβεια 225).

2) Όλοι μας ξέρουμε πόσο κάνει αυτό το πρόστιμο ΑΝ μας σταματήσουν (είτε θέλουν να μαζέψουν κλήσεις, είτε πράγματι ένιωσαν ότι έπιασαν τον εγκληματία).

Οπότε μπορεί να πει κανείς, γιατί ο τύπος να "καταλάβει τι συμβαίνει γύρω του" (λες και αυτοί ζούνε σε κάνα παλάτι με μαχαραγιάδες) και να μην κάνει τη δουλειά που καλώς ή κακώς τον διέταξαν ή έννιωθε ότι έτσι πρέπει να κάνει και να μην πει κανείς ας πρόσεχες εσύ που ξέρεις τους (σκ*το)κανόνες.

Είναι περίπου σαν αυτό που λέω με τους δρόμους. Ναι οι δρόμοι είναι μαύρα χάλια. Κακή σήμανση, οδόστρωμα, λάθος κλήσεις τι να πρωτοπιάσεις. Γιατί όμως φταίει ο δρόμος που εσύ δεν μπορείς να πας προσαρμοσμένος στις συνθήκες; Αν δεν τον ξέρεις κακώς τρέχεις, αν τον ξέρεις τότε θα έπρεπε να ξέρεις μέχρι που σε παίρνει.
Κατάλαβες την αντιστοιχία υποθέτω. Δεν μας φταίει κάτι άλλο πάντα. Φταίμε και εμείς ε.

Θα ήθελα να μου σχολιάσεις και αυτό που έγραψα πιο πάνω...
Έγραψα:
Απόσπασμα:
Ωραία χαίρομαι.

Χωρίς παρεξήγηση και πάλι όμως, να σου πω ότι η τελευταία σου απάντηση είχε ΠΑΡΑ πολλά παρεξηγήσιμα σημεία.
Τώρα ή το ξέρεις και κάνεις πλάκα ή το ξέρεις και τα λες για να προκαλέσεις (!?) ή δεν το καταλαβαίνεις και πιστεύεις ότι αυτά που έγραψες είναι απόλυτα νορμάλ "μοτοσυκλετιστικά" πράγματα.

...για το οποίο θα διαφωνήσω και πάλι χωρίς παρεξήγηση.

ΠΡΟΣΕΧΕ δεν λέω πουθενά ότι δεν έχω κάνει κάτι από αυτά (ή και όλα) ποτέ - δεν λέω καθόλου αυτό.
Από εκεί και πέρα άλλο η "λαδιά" η σπάνια που θα προκαλέσει την τύχη μας (και δυστυχώς και των άλλων γύρω μας), που ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι μέρος της ανθρώπινης (και ειδικά... Ελληνικής) μας φύσης, άλλο να το θεωρείς φυσιολογική καθημερινότητα που θα πρέπει να το βλέπουμε και εμείς σαν να "μην έγινε και τίποτα μωρέ".

Ελπίζω να μην κάνεις και συνδυασμούς. (πχ. γκαζιές με την ανοιχτή, χωρίς κράνος, με σαγιονάρες, την ώρα που τελικιάζεις κέντρο και κατεβαίνοντας νότια και φυσικά μετά από... ποτάκια)

(πάντως είναι λίγο βλακεία αυτά που συζητάμε εδώ, στη σκιά του άλλου thread με τον τύπο που χτύπησε τα παιδάκια)
Αυτό το είχα γράψει όταν διάβασα αυτά (που είδα το γράφεις χωρίς να σε φαίνεται να σε αγγίζει κάτι "στραβό" σε αυτά):

Απόσπασμα:
Τις σαγιοναρες που τις μαντεψατε ρε τσακαλια;;;
Με είδατε πουθενα;;;
Η αλήθεια είναι πως δε φοραγα σαγιοναρες χθες βράδυ αλλα γενικός (κακός βέβαια) το κανω που κ που.

Για εμένα ήταν πολυ καλύτερα που δεν φοραγα κράνος χθες βράδυ.
Αν φοραγα μπορει να έκανα "αλλα" πράματα.
Λίγο πριν φύγω ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω μάχιμος με μπουφάν κράνος παντελόνι κ μόνος μου φυσικα για ολυμπιακο χωριό, κέντρο, συγκρού, παραλιακή μέχρι Ribas κ ξανα πάλι πίσω μέσω βουλιαγμενης, καρεα κλπ.
Παντού τερμα γκάζι μέχρι να τελειώσει η βενζίνη.
Τελευταία στιγμη μίλησα με το κολλητο μου κ μου πρότεινε χαλαρη βολτιτσα δικαβαλος με ηρεμία κ κουβέντα να περάσει η ώρα κ αργότερα βγαίναμε κ για ένα ποτο.

Το αστείο είναι ότι σταματησαμε στο island κ κάναμε κουβέντα να αραξουμε για ποτο κ δεν μείναμε γιατι θα "χαλαγαμε πολλα λεφτα"!!!
Που να ξέραμε πως παρακάτω θα τα πληρωναμε δίπλα βραδυατικο!!!!
Κ στο φιναλε η γκρίνια της γυναίκας...
-Καλα να παθεις που πας κ κανεις βλακείες με τους φίλους σου, κ πλήρωνε τώρα κ μπουρ μπουρ μπουρ όλο το βράδυ.
Το χειρότερο απ´ολα!!!
Απόσπασμα:
Κ εγω στη πλάκα το πήρα κ ανάλογα απάντησα! Απλα τυγχάνει όντως να φοράω σαγιοναρες συχνά όταν κυκλοφορω με το gs.
Aυτο μου φάνηκε αστείο κ αυτο σχολιασα. Δεν τίθεται θέμα παρεξηγησεως φίλε μου!
Δεν είμαι κάνας άγιος έτσι; Δεν είμαι κανένας "φύτουλας των μοτό" που όταν πάω για βενζίνη φοράω τριβάλιτσο, φουλ εξάρτηση κλπ. Ούτε στο παίζω μεγάλος δικαστής! Απλά προσπαθώ να καταλάβω αν αυτά που γράφεις ότι κάνεις δεν πιστεύεις ότι χρειάζονται καμία... αλλαγή. Και δεν εννοώ για να γλυτώνεις την γκρίνια της γυναίκας σου.
Reply With Quote
Παλιό 14-07-2012, 14:16
Alkinoos Ο/Η Alkinoos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: BMW R1200GS Adventure
Προεπιλογή

Είπα πουθενα ότι ΔΕΝ έφταιξα;
Έφταιξα, με έγραψαν κ αυτο ήταν.
Οι οποίες απορίες μου λύθηκαν απο την πρώτη κιόλας σελίδα.
Εγω για τα DB ρώτησα, την διαδικασία, αν υπάρχει τρόπος να το αποφύγω κλπ.
ΌΛΑ απαντηθηκαν κ ευχαριστω όλους όσους ασχολήθηκαν.

Τα φταίω, δε φταίω, κ λοιπές εξυπνάδες κ όλα τα υπόλοιπα σχόλια όπως τα δικα μου αλλα κ τα δικα σου ανοίκουν στην κατηγορία "κουβέντα να γίνεται".
Απο μόνος σου μπορείς να δεις τι έχει υποθει στο νήμα κ πόσο έχουμε ξεφύγει ολοι μας.
Άλλος λέει για σαγιοναρες, άλλος για το ηθικό της υπόθεσης, άλλος για το αν ήταν "μπατσος" στη θέση μου τι θα γινόταν κ αλλα πολλα σχετικα κ άσχετα.

Εγω πιστεύω ότι πέρα απο το αρχικό ποστ έχει γίνει κ συνεχίζεται να γίνεται μια πολυ υγιείς κουβέντα γύρω απο το θέμα κλίσεις κ πρόστιμα κ εν τελεί αυτο είναι κ που θα μείνει σε όλους όσους συμμετέχουν.

Και επίσης, επιμένω ότι τα πρόστιμα θα πρέπει να αναθεωρήθουν ανάλογα με τους μισθούς της χώρας η ακόμα καλύτερα να υπολογίζονται βάση εισοδήματος ξεχωριστά για τον κάθε έναν.
Δεν είναι το ίδιο να φαει την 500αρα ο ντελιβερας που μοίραζε σουβλάκια ξεκρανωτος με παπακι-ερείπιο, που του βγαίνει η πίστη ολοι μέρα για 40 Ευρω (κ αν) με το να την φαει ο Κασιδοκωστας που πήγε Παρασκευή βράδυ με το porche στο Island κ έκανε 40 χιλιαρικα λογαριασμό σε σαμπάνιες.
Στα παπαριά του για 500 Ευρω. Το πολυ πολυ να αφήσει κ αμάξι δώρο στους αστυνομικούς κ να φύγει με σοφερ.
Αν όμως ήταν βάση εισοδήματος κ του τραβάγανε κανα γαζί 50-60 χιλιαρικα ίσως κ να την άκουγε λίγο κ να έδινε σημασία.
Δε ξέρω αν καταλαβαίνεται τι θέλω να πω.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης