![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Τελικά μαζί μας σε Guest Star εμφάνιση ο ![]() Α λ έ κ ο ς ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αντε με το καλο να τις παρεις και καλοταξιδες ......
προσεξε μονο με τα τσιπουρα το φαι και το χαβαλε .... μην τις ξεχασεις εκει ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Με το καλό Γιάννη καλοτάξιδες!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να είστε καλά παιδιά
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό να φτάσεις να τις παραλάβεις να τις βρέξεις με τσιπουράκι και μεζεδάκια και με το καλό να γυρίσεις με ασφάλεια φίλε μου
![]() ΨιλοΣπάμ...ξέρει κανείς που βρήκε ο Αλέκος της φωτό τα προστατευτικά κυλίνδρων με το κίτρινο λόγκο , καθώς και τι κράνος είναι το κιτρινόμαυρο που φοράει , γιατί ......ενδιαφέρομαι !!! |
|
|||
|
|||
![]()
ΨιλοΣπάμ...ξέρει κανείς που βρήκε ο Αλέκος της φωτό τα προστατευτικά κυλίνδρων με το κίτρινο λόγκο , καθώς και τι κράνος είναι το κιτρινόμαυρο που φοράει , γιατί ......ενδιαφέρομαι !!![/QUOTE]
Καλησπερα φιλε μου Τα προστατευτικα των κυλινδρων ειναι τα δικα της,απλα ειναι βαμμενα με ηλεκτροστατικη βαφη,και τα logos ειναι απο τον ενα και μοναδικο Ευτυχη (του Βυρωνα)!!! ![]() Το κρανος ειναι το Ν103 της Nolan με intercom. |
|
|||
|
|||
![]() Να είσαι καλά Κώστα.Τα logo στους κυλίνδρους τα φτιάχνει ο Ευτύχης ο δικός μας με τα αυτοκόλλητα.Το κράνος του Αλέκου είναι νομίζω Nolan.Για περισσότερες πληροφορίες όμως καλύτερα μίλα με τον Αλέκο.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα προστατευτικα των κυλινδρων ειναι τα δικα της,απλα ειναι βαμμενα με ηλεκτροστατικη βαφη,και τα logos ειναι απο τον ενα και μοναδικο Ευτυχη (του Βυρωνα)!!! ![]() Το κρανος ειναι το Ν103 της Nolan με intercom.[/QUOTE] Με πρόλαβες θηρίο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό νε μας έρθετε παλικάρια !!!!
|
![]() |
|
|