![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα!!εφτασε κ εμενα η ωρα για το σερβις των 30000.....
Νικο παρακαλω για τις ενεργειες σου!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων, |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Νίκο,
ενδιαφέρομαι για service 30.000 Κm. Σου στέλνω pm άμεσα. Ευχαριστώ πολύ |
|
|||
|
|||
![]()
Νικο καλημερα, ελεγχος φωτων και αλλαγη λαδιων. Ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστώ πολύ Νίκο. Σήμερα το πρωί έκανα το service.... Εξαιρετική εξυπηρέτηση ο Θανάσης, πολύ καλές τιμές και με την εκπτωση... ακόμη πιο super. Τέλεια ΟΛΑ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν ήρθε η σειρά μου πάλι και είναι και... επείγουσα (θα ήθελα να είναι έτοιμο για να πεταχτώ μέχρι την Πάτρα το ΣΚ για δουλειά).
Νομίζω τα 50000 θα κάνω τώρα. ![]() Επειδή μάλιστα είμαι πηγμένος ενώ σκόπευα να τους πάω λάδια κλπ. θα... αφεθώ πάνω τους. Νίκο θα σου στείλω PM τώρα. |
|
|||
|
|||
![]()
εφτασε η ωρα και για τα δικα μου 50000km
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν είναι εύκολο να ενημερωθεί και για εμένα το μαγαζί. Λάδια, φίλτρο, καμία ρύθμιση και κάτι αλλα ψιλολόγια.
1100 Gs, Σταυρούλιας Παντελής. Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]() Η εταιρία ενημερώθηκε ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πάρε το δικό μου ραντεβού.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ποιον ακριβώς αναφέρεσαι; Δε θα με χαλούσε εμένα πάντως ένα ραντεβού την Τετάρτη...
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 21:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 11:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 11:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 00:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 11:39 |