![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Πασχάλη, μπορείς να ανεβασεις καμμια φωτογραφία; |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑλησπέρα σε όλους...τις τελευταίες μέρες και η δική μου "χοντρούλα" έχει αρχίζει να δακρύζει κάθε μέρα και πιο πολύ...είναι φανερό ότι χάνει από τον γωνιακό ταχύσύνδεσμο...γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω ταχύσύνδεσμο αρσενικό και θηλυκό αλλά όχι της μαμάς αλλά προτιμότερο μεταλλικό για σιγουριά....
|
|
|||
|
|||
![]()
Η χοντρούλα μου είναι η adventure του 2007...
|
|
|||
|
|||
![]()
δες το λινκ που σηκωσα...αυτο που ξεκινησε ο frits...
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν μένεις μόνιμα στην όμορφη Νάξο, τότε τα πράγματα είναι παρα πολυ απλά!
Κατεβαινεις στον Πειραιά μια μέρα και βρίσκεις μαγαζι με ναυτιλιακά (κατα προτίμηση). Εχε μαζί σου τα δείγματα απο την μπουμπου σου και ολα θα γίνουν ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Νικολα την εχω για κολλημα και παει πλεον στιον παγκο αναπληρωματικη.. Ας ειναι καλα ο george 81.. ![]() Μολις επιστρεψει θα ανεβασω φωτο.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οκ, περιμένουμε !!! Ψυχαρα ο Γιωργαρας έτσι ![]() Last edited by BOXER; 18-07-2012 at 23:56. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Εφτασα με συνοδεια και υποδοχη ως VIP παρελαβα ολοκαινουργια αντλια με κουβεντουλα και βοηθεια απο το φιλο Σωκρατη και εκανα την ορεινη Ροδοπη με σκηνακι με δυο αντλιες!! Και απο τεχνικες πληροφοριες....... σαν τους καταρρακτες της Βαρβαρας!(στο Παρανεστι) Τι αλλο να ζητησει κανεις? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
γιατί δεν βρίσκω το λινκ?βοηθήστε με...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα: