![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Χρειάζομαι λίγη βοήθεια. Από σήμερα το πρωί όταν μιζάρω ακούγεται ένας μεταλλικός θόρυβος. Πήγα στον εξουσιοδοτημένο στον Αγ Στέφανο μια που ήμουν δίπλα για να το ακούσει και μου λέει μίζα.
Το θέμα είναι ότι 23/7 φεύγω για 7 ημέρες βουνό και μέχρι τότε δε το αναλαμβάνει. Οι ερωτήσεις : 1. Ξέρετε πως γλειτωνω τα 500 ευρώ που μου είπε ότι κοστίζει ή καινούρια; 2. Ξέρετε κανέναν ηλεκτρολόγο που μπορει να ασχοληθεί με το θέμα; 3. Παίζει μήπως καμία μεταχειρισμένη; 4. Από 1150 που βρήκα μεταχειρισμένη ταιριάζει; Δυστυχώς το eBay δεν αποτελεί επιλογή λόγω χρόνου. Παρακαλώ τη βοήθειά σας παιδια... |
|
|||
|
|||
![]()
Α. Ξέχασα. Έχω ένα 1100 GS.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κοιταξες στο car.gr για καμία μεταχειρησμενη;
|
|
|||
|
|||
![]()
Κάτι είπε για κόμπλερ. Αυτο πάλι τι είναι;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Το κομπλερ είναι αυτό που πετάγεται έξω το γρανάζι της μίζας και κάνει την ζεύξη με το πλατό και δίνει την εκκίνηση......στο Καρ ψάξε ,έχει κάποιες ........
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Eνταξει ειναι αλλα στο συγκεκριμενο να του πεις να στην στειλει και μετα θα πληρωθει! Γιατι πεστου οι μαγκιες μαθαινονται γρηγορα κι οι πελατες ειναι πιο υποψιασμενοι ενημερωμενοι και ενωμενοι απο οτι παλιοτερα!! Και να στη στειλει αμεσως κι οχι σε ενα μηνα.. Κι αμα σε ρωτησει ποιος τα λεει αυτα πες του ενας απο τη Θεσσαλονικη που τον δουλευες εναμιση μηνα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μμμμμμμμ......
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
έκανες μήπως και 'σει κάτι με το παλικάρι από τα Χανιά..??????ρωτώ απλά,εγώ δεν έχω κάνει τπτ αλλά θα ήθελα στο μέλλον να κάνω για να ξέρω να κινηθώ.......Όχι ότι δεν πιστεύω τον φίλο και συντοπίτη Πασχάλη αλλά μια δεύτερη γνώμη ποτέ δεν είναι κακή......
![]() |
![]() |
|
|