GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
  #1  
Παλιό 22-07-2012, 01:17
philipe Ο/Η philipe βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: POROS
Μoto: GS 1200R
Μηνύματα: 130
Angry ΣΥΡΙΖΑ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΚΚΕ = μια γροθιά/μια αγκαλιά

Διαβάζοντας κανείς το χιουμοριστικό ποστ της "αδελφοποίησης" των δυο παιδιών, αλλά και το παρακάτω, βλέπει ποιοί είναι αδέρφια και ενάντια στη νομιμότητα(στο δίκαιο άνοιγμα της πόρτας σε όποιον θέλει να δουλέψει)


KKE-ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θέλουν να κλείσει η Χαλυβουργία.


2012-07-20 14:41:44

Παρά την απόφαση της δικαιοσύνης ,πως οι εννιάμηνες κινητοποιήσεις ήταν παράνομες,παρά το εργατικό δίκαιο που λέει πως το δικαίωμα στην απεργία είναι ιερό, αλλά εξίσου ιερό είναι το δικαίωμα στην εργασία,ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επιμένουν να εμποδίζουν την λειτουργία του εργοστασίου.Το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ καλούν κόσμο έξω από την πύλη της Χαλυβουργίας προκειμένου να εμποδίσουν την είσοδο σε αυτούς που αγωνιούν για το μέλλον της οικογένειάς τους και θέλουν να δουλέψουν και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

"Η Χρυσή Αυγή αναγνωρίζει τα δίκαια αιτήματα των απεργών και των απολυμένων της Χαλυβουργίας Ελλάδος. Καλεί την εργοδοσία να επιλύσει τα προβλήματα των εργαζομένων και την κυβέρνηση να πιέσει προς την κατεύθυνση αυτή, ώστε το εργοστάσιο να ξεκινήσει πάλι να λειτουργεί και να παράγει.

Οι Έλληνες εργάτες δεν καπελώνονται από κανένα κομματικό χώρο. Η λήψη οποιουδήποτε κατασταλτικού μέτρου εναντίον τους είναι απαράδεκτη και η όποια εξέλιξη προς αυτήν την κατεύθυνση θα βαραίνει τη μνημονιακή συγκυβέρνηση."

Να θυμήσουμε πως πάρα πολλοί εργαζόμενοι ,όλους αυτούς τους μήνες θέλανε να γυρίσουν στη δουλειά τους αλλά δεν μπορούσαν.Οι ίδιοι ,προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαΐ για την οικογένειά τους και ένα μικρό οικονομικό βοήθημα ,από αυτά που ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ δίναμε τόσο καιρό,αναγκάζονταν από συνδικαλιστές να υπογράφουν "πιστοποιητικό φρονημότητας"(διαβάστε εδώ).

Να θυμήσουμε επίσης ,πως την δεκαετία του '80 ανάλογη στάση συνδικαλιστών του ΚΚΕ οδήγησε στο κλείσιμο μεγάλων βιομηχανιών της χώρας όπως η Πειραϊκή Πατραϊκή και η PIRELLI.

Θα μας πείτε τώρα:"Και τι θα γίνει;όποτε απειλεί ο εργοδότης πως θα κλείσει το μαγαζί οι εργαζόμενοι θα σκύβουν το κεφάλι;" Όχι.Αλλά κάθε αγώνας πρέπει να έχει και ένα μέτρο.Πρέπει να ξέρουμε που πρέπει να φτάνουμε.Οι εργαζόμενοι στην Χαλυβουργία έχουν δείξει την δύναμή τους.Ανά πάσα στιγμή μπορούν να ξανακλείσουν την πύλη.Ας σκεφτούν λοιπόν αυτοί που τους προτρέπουν να χάσουν την δουλειά τους,αν αξίζει για τα μικροκομματικά τους συμφέροντα,να βρεθούν τόσοι άνθρωποι στον δρόμο και να κλείσει μια ακόμη βαριά βιομηχανική μονάδα της χώρας.

Αυτή τη στιγμή οι απεργοί μαζί με οργανωμένα μέλη του ΠΑΜΕ και του ΣΥΡΙΖΑ έχουν συγκεντρωθεί έξω από την πύλη της Χαλυβουργίας και έχουν κλείσει το ρεύμα εξόδου της Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου,επιτρέποντας την κυκλοφορία σε μία μόνο λωρίδα από τις τέσσερις ,προκαλώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα όχι μόνο στην πριοχή του Ασπροπύργου αλλά σε όλο σχεδόν το λεκανοπέδιο ,εξαιτίας της εκτροπής που πραγματοποιεί η τροχαία προς Αττική οδό.Δηλαδή χιλιάδες άλλοι εργαζόμενοι δεν μπορούν να πάνε στις δουλειές τους απρόσκοπτα και αναγκάζονται να πληρώνουν και διόδια στην Αττική οδό προκειμένου να αποφύγουν το μποτιλιάρισμα στην περιοχή της Χαλυβουργικής.
planet-greece
Reply With Quote
  #2  
Παλιό 22-07-2012, 01:30
philipe Ο/Η philipe βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: POROS
Μoto: GS 1200R
Μηνύματα: 130
Προεπιλογή Απάντηση: ΣΥΡΙΖΑ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΚΚΕ = μια γροθιά/μια αγκαλιά

Και άλλο ένα που βρήκα από το ΒΗΜΑ αυτή τη φορά.


ΒΗΜΑτοδότης: Ο Κασιδιάρης, το ΠΑΜΕ και η Χρυσή Αυγή

Το «παλιοκουμμούνι» που εκτόξευσε ο κ. Ηλ. Κασιδιάρης προς την κυρία Λιάνα Κανέλη λίγο πριν αρχίσει να την γρονθοκοπεί σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση έχει την ιστορία του. Πριν από λίγους μήνες, μία ομάδα «ένστολων» (δηλαδή κοντοκουρεμένων και με μαύρα μπλουζάκια) Χρυσαυγιτών επισκεπτόταν την Ελληνική Χαλυβουργία, για να συμπαρασταθεί «ηθικά και υλικά», όπως είπαν, στους απεργούς του ΠΑΜΕ. Ήταν η απεργία των απεργιών, στην Ελληνική Χαλυβουργία η οποία διήρκεσε περίπου έξι μήνες και οι Χρυσαυγίτες προσκόμισαν στους απεργούς κούτες με τρόφιμα (ορισμένοι είπαν ότι έδωσαν και χρήματα, αλλά αυτό ελέγχεται)...


***


Επικεφαλής των «λεβεντόπαιδων με τα μαύρα μπλουζάκια» ήταν ο κ. Κασιδιάρης, ο οποίος παρουσιάστηκε στους απεργούς της Χαλυβουργίας ως «γεωπόνος- στέλεχος της Χρυσής Αυγής» και όχι μόνον άκουσε και κατέγραψε τα αιτήματα των απεργών, αλλά τους έβγαλε και λόγο. Βεβαίως δεν τους αποκάλεσε τότε «παλιοκουμούνια», αλλά «συντρόφους» που αγωνίζονται για τα δίκαιά τους. Άσχετα τι έλεγε αργότερα όταν τον ρωτούσαν οι Χρυσαυγίτες σε ποιους έβγαλε λόγο.
www.tovima.gr
Reply With Quote
  #3  
Παλιό 22-07-2012, 23:00
philipe Ο/Η philipe βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: POROS
Μoto: GS 1200R
Μηνύματα: 130
Προεπιλογή Απάντηση: ΣΥΡΙΖΑ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΚΚΕ = μια γροθιά/μια αγκαλιά

Και να συμπληρώσω κάτι καλό που μόλις διάβασα που δείχνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε το ποσοστό ρεκόρ μαζεύοντας όλα τα φιντάνια τους Πασόκους.



Κινητοποιήσεις και πούλμαν και στο ΣΥΡΙΖΑ; Πράκτοράς μου στη Λακωνία με πληροφόρησε ότι στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον κ. Αλ. Τσίπρα παρατήρησε ορισμένα πούλμαν που έφθασαν λίγο πριν από την εκδήλωση στη Σπάρτη. Είναι δυνατόν, σκέφτηκα, να χρησιμοποιεί και ο ΣΥΡΙΖΑ τις μεθόδους της ΝΔ και του ΠαΣοΚ που μετέφεραν οπαδούς από πόλη σε πόλη για να φαίνονται πολλοί στην τηλεόραση; Αμέσως όμως την αμφιβολία αυτή διέλυσε ο πράκτοράς μου λέγοντάς ότι πρώτον ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται μεγάλο κόμμα και δεύτερο τις κινητοποιήσεις οπαδών ανέλαβε ένας παλαιο_πασόκος εξπέρ στις κομματικές συγκεντρώσεις που προσχώρησε στο ΣΥΡΙΖΑ.www.tovima.gr

ερε γλέντια
Reply With Quote
  #4  
Παλιό 22-07-2012, 23:50
Major_Goose Ο/Η Major_Goose βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: AGIA PARASKEYH - ATHENS - GREECE
Μoto: R 1150 GS ADVE
Μηνύματα: 734
Προεπιλογή Απάντηση: ΣΥΡΙΖΑ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΚΚΕ = μια γροθιά/μια αγκαλιά

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από philipe Εμφάνιση μηνυμάτων
Είναι δυνατόν, σκέφτηκα, να χρησιμοποιεί και ο ΣΥΡΙΖΑ τις μεθόδους της ΝΔ και του ΠαΣοΚ που μετέφεραν οπαδούς από πόλη σε πόλη για να φαίνονται πολλοί στην τηλεόραση;
Αν είχες ακούσει σε πρόσφατη συνέντευξη του Τσίπριζα ποιον είχε ως πρότυπο απο την ελληνική πολιτική σκηνή ...η απάντηση είναι προφανής ..απορώ που δεν επανεμφανίστηκε και ο Μάγος Μπιρσίμ !!
Reply With Quote
Απάντηση


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:41.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!