![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Last edited by aeriko; 23-07-2012 at 20:59. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ναι, μπορεί. Original, αλλά από "παράλληλη" αγορά. Συνήθως όμως δεν υπάρχουν τα τελευταία μοντέλα, όπως και ανταλλακτικά... Αλλά όχι χωρίς παραστατικά. Ακόμα και οι "παράλληλοι" έχουν τιμολόγια. Τώρα αν γίνεται και κάτι άλλο, τελείως "μαύρο", θα σε γελάσω. |
|
|||
|
|||
![]()
Παραδειγμα ασχετο βεβαια αλλα παρομοιο οσον αναφορα την τιμη....ASUS NETBOOK 10.1
διαφορα 50 ευρω απο το εξωτερικο σε σχεση με εδω.Το ιδιο ακριβως με την ιδια παγκοσμια εγγυηση....Να αφαιρεσω και τα ταχυδρομικα μηπως? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() αλλά τώρα αφήσαμε τους Έλληνες και πιάσαμε τους... Ιταλούς; ποιούς, τους Ιταλούς; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως χτες πήγα στο Σχολαρχείο στην πλάκα μετά από τουλάχιστον 10 χρόνια που είχα να πάω. 56 ευρώ έγραφε τα 10 πιάτα για 4 άτομα, μαζί το ποτό του καθενός, 56 πληρώσαμε. Και ας είχαμε πάρει και μια μπύρα παραπάνω.
Να τα λέμε και αυτά. (πάντως τα κολοκυθάκια τα τηγανητά ήταν κΩλοκυθάκια τηγανητά) |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ σωστά έπραξες
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά άλλο ταβέρνα, άλλο χασαποταβέρνα και άλλο restaurant
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν νομίζω κανένα από τα παραπάνω να ήταν το Βαρούλκο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Άμα τους ακούσεις είναι οι πρώτοι που φωνάζουν για την κρίση στη Χώρα μας και την κατάντια μας και μετά αφού σε φεσώσουν δεν κόβουν ούτε 1 απόδειξη οι απατεώνες.
![]() 2 μισθωτοί 8000Ε φόρο πληρώσαμε φέτος,χώρια τα χαράτσια. Βρέστε μου έναν που να πλήρωσε φόρο και κλέβουν και το ΦΠΑ. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μιας και εχουμε αρκετους εμπορους εδω μεσα...θα ηθελα να κανω την ερωτηση γενοκοτερη για τον κλαδο τους εμποριου στην Ελλαδα...
ειναι λογικο π.χ ενα φιλτρο για το αυτοκινητο ΚΝ, πριν 2 χρονια...να το αγορασω απο φυσικο καταστημα (μεσω ιντερνετ) στην Αγγλια με επισημη αντιπροσωπεια της εν λογο εταιριας...στα 40ευρω με τα μεταφορικα ενω την ιδια στιγμη στην Ελλαδα σε αντιστοιχο φυσικο μαγαζι να μου ζητανε 120€...??? δεν ειμαι εμπορος και δεν μπορω να ξερω τα κρυφα κοστη (νοικια, αντιπροσωπειας κτλ κτλ) αλλα αυτη η διαφορα ειναι εξωπραγματικη...!!! ΑΝ μου ζηταγε ας πουμε 50€ θα το ειχα παρει απο τον ιδιο ωστε να μην προβω σε παραγγελια απο το εξωτερικο... αναρωτιεμαι και αυτος με τα 40€ εβγαλε ενα λογικο κερδος (εβγαλε ισως και απο τα μεταφορικα ενα μικρο κερδος...ΙΣΩΣ) ωστε να καλυψει εξοδα ενος φυσικου καταστηματος κτλ κτλ... οποτε αυτο αυτοματως με κανει να πιστευω οτι ο εν λογω Ελληνας εμπορος παει να βγαλει απο ενα φιλτρο χρυσο...συν οτι και αλλα πραγματα που πουλαει...δεν σκεφτηκα να τα παρω μιας και θεωρησα οτι και εκει θα με κλεψει...εχασε δλδ εναν πελατη...που στον συγκεκριμενο χωρο δινιτικα εχασε και παραπανω πελατες...μιας και εγω θα ελεγα σε φιλους και γνωστους οτι ο συγκεκριμενος πουλαει σε καλες τιμες...!!! |
![]() |
|
|