![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα σε όλους,
Εαν έχει ανοιχθεί ήδη το θέμα, πείτε μου σας παρακαλώ που να πάω. Εαν όχι, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Εχεις βάλει κανείς σωληνάκια υψηλής στο BMW R1150GS ABS μοντ.2003 ? Υπάρχει κάπου άκρη να τα αγοράσω και εαν ναι από που και πόσο κάνουν ? Μη μου πείτε για Brake-Shop μόνο... Τσάμπα να μου τα βάλει δεν πάω....! ! ! Ευχαριστώ. |
|
|
|||
|
|||
|
Μπορείς και να τα 'φτιάξεις' μόνος σου...αν πιάνει λίγο το χέρι σου και έχεις μερικά εργαλεία...
Απλά βγάλε τα μαμά από τη μοτό και πήγαινε τα να σου φτιάξουν τα ίδια με σωληνάκια υψηλής... Έτσι το έκανα σε ένα φίλο πριν κανά 6μηνο σε R1150GS/01 και το αποτέλεσμα ήταν άριστο και λειτουργικά και αισθητικά, το δε κόστος στο 1/3..... |
|
|
|||
|
|||
|
εγώ τα πήρα από την μακαν αλλά δεν θυμαμαι ποσων ήταν έτοιμα και δεν χρειάστηκα τπτ έξτρα ήταν όλα μέσα.....
Last edited by commander; 24-07-2012 at 10:19. |
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,
Για να πειραματιστώ μόνος.... δεν παίζει. Της ΜΑΚΑΝ ξέρουμε τι μάρκα είναι γιατί ψάχνω για GOODRIDGE. Goodridge Motorcycle Brake Lines Kit for BMW R1150GS ABS** 99-02 (Standard Front - Zinc Plated) [BW1150-5FP] Παίζει η περίπτωση ομαδικής παραγγελίας από κάπου ή όχι.... Ευχαριστώ... |
|
|
|||
|
|||
|
τα είχα αλλάξει στον ακατανόμαστο που αποφεύγεις και για να έχεις εικόνα του κόστους, μου άλλαξε και τα εμπρός και τα πίσω σε κόστος που έδινε η BMW μόνο για τα μπροστινά.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγω πρόσφατα άλλαξα στο 1150 '01 με abs.
Ειχα παρατηρησει να αλλαζει η συμπεριφορα στο εμπρός φρένο και ετσι προληπτικά παρήγγηλα goodridge απο το ebay. Το κόστος ήταν γύρω στα 150 ευρώ ( με τα μεταφορικά). Τελικά την μέρα που τα παρέλαβα, έσκασε το παλιό σωληνάκι... ![]() Λίγο πάνω απο τη γέφυρα. Ευτυχώς ημουν με χαμηλή ταχύτητα... Τα νέα σωληνάκια τα εβαλα με 50 ευρώ στον μηχανικο μου με αλλαγή και εξαέρωση σε όλα τα υγρα εντός και εκτός μονάδας abs
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά τα βρήκα,
Ο κωδικός τους ειναι.... R1150GS ABS** 99-02 BW1150-5F £114.95 Από τον επίσημο κατάλογο της Goodridge Products - Τα παραγγέλνω μέσω του Δ. Μπαξεβάνη που είναι ο αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και είναι και φίλος. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Και εγω απο ενα γρηγορο ψαξημο που ειχα κανει αυτο ειδα.
Απο 150-200 περιπου για την αγορα τους. Σε εμενα που ειμαι εκτος Αθηνών 150 στην πόρτα μου είναι καλή τιμή. Να επισημανω οτι για τα goodridge (και για τις αλλς εταιριες φανταζομαι) μπορεις να ζητησεις και αλλαγή χρώματος ή τροποποίηση στο μήκος του πάνω τμήματος αν χρειάζεται λόγω αποστατών. |
![]() |
|
|