![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
To πληρώνουμε δυσανάλογα με τα λάθη μας, αυτοί που πρέπει πραγματικά να πληρώσουν μας κάνουν και μαθήματα ηθικής και πολιτικής. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ο ενας πεφτει απο την μοτοσυκλετα του στην ιδια στροφη με τα ιδια κμ με ενανν αλλον και σκοτωνεται και ο αλλος σηκωνεται και ξεσκονιζεται........ απλα πραγματα...... |
|
|
|||
|
|||
|
Αυτο με την «κρατική» ΤτΕ μην το πεις παραέξω πάντως
|
|
|
|||
|
|||
|
Στο Ελλαδιστάν τους ψάχνουμε ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
το θεμα ειναι οτι πληρωνουμε και πολλοι που ΔΕΝ φταιμε...οπως εχω ξαναπει...οποιος εκανε "λαθη" και βγηκε και απο πανω ευνοημενος καλα κανει και εχει τυψεις και καλως κανει και θεωρει οτι πληρωνει για τα λαθη του...γιατι υπαρχουν και αυτοι και που φαγανε καλα και το παιζουν και θυγμενοι απο πανω...!!! δυστηχως ομως καποιοι πληρωνουμε και για τα λαθη αλλων... Οσο για την Κρατικη ΤτΕ ξερω και ενα αλλο με τον Τοτο αλλα δεν ειναι εδω τοπικ χιουμορ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Βρε πατε με τα καλα σας? ποιος ειπε οτι η ΤτΕ και οποιαδηποτε κεντρικη τραπεζα οποιουδηποτε κρατους ειναι κρατικη? Αν δεν ξερουμε ποια ειναι η διαφορα μιας Κεντρικης Τραπεζας ενος κρατους με μια αμιγως ιδιωτικη τραπεζα μεσα σε αυτο το κρατος τοτε δεν μπορουμε να συζηταμε περι οικονομικων θεματων...και να με συγχωρειτε, δεν θελεω να προσβαλλω κανεναν. Εδω θα βρειτε τι ειναι και τι κανει η ΤτΕ οπως και ολες οι Κεντρικες τραπεζες των κρατων μελων την ευρωζωνης......και αν μου βρειτε τι σχεση εχει: ''Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι αρμόδια για την εφαρμογή της νομισματικής πολιτικής του Ευρωσυστήματος στην Ελλάδα και τη διαφύλαξη της σταθερότητας του ελληνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος...........Κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων της, έχει κατοχυρωθεί η θεσμική, προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία της, αλλά και η άσκηση δημοκρατικού ελέγχου εκ μέρους της Βουλής.'' ...με την οποιαδηποτε αλλη ιδιωτικη τραπεζα (Eurobank, alpha, ΕΤΕ, πειραιαως κ.λ.π.) κερδιζει λουκουμι Συριανο!!! Επισης, αν μου βρειτε τι σχεση εχει το: ''Η Τράπεζα της Ελλάδος, όπως και οι υπόλοιπες Κεντρικές Τράπεζες της Ευρωζώνης, είναι οι αποκλειστικοί μέτοχοι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Η Τράπεζα της Ελλάδος είχε το 2004 το 1,8974% των μετοχών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. ................................................................................................................................................................. Η Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία είναι Ανώνυμη Εταιρεία, έχει ειδικά προνόμια, ειδικές αρμοδιότητες αλλά και περιορισμούς, όπως ότι δεν μπορεί να λειτουργεί ως εμπορική τράπεζα και το ποσοστό του Ελληνικού κράτους στην μετοχική της σύνθεση δεν μπορεί να υπερβαίνει το 35% όπως ορίζεται στο καταστατικό της.'' (απο εδω.) ...........με την οποιαδηποτε αλλη ιδιωτικη τραπεζα θα σας κερναω καφεδες μεχρι τελους του 2012!!!!! Εσεις ακουτε ''τραπεζα'' και ολες τις βαζετε στο ιδιο τσουβαλι.....δεν ειναι ετσι! |
|
|
|||
|
|||
|
εμενα με προσβαλλες παρτο πισω...
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απύθμενη υπομονή. Μπράβο σας. ![]() Εγώ πάλι, δεν έχω με αυτόν τον τύπο. Ποτέ δεν έχω υπονοήσει ή έχω πει κάτι από αυτά που προσπαθεί να με ‘ερμηνεύσει’ ο GeorgeP. Όταν θέλω να υπονοήσω ή αν πω ή να γράψω κάτι, δεν χρειάζομαι μεταφραστές. Πόσο μάλλον όψιμους κολοτούμπες, που μέχρι και πριν λίγο καιρό τα εύρισκαν όλα ρόδινα με τους πολιτικούς και τους τραπεζίτες, απορούσαν γιατί διαμαρτύρονταν οι ηλικιωμένοι για την μείωση των συντάξεων τους και συνεχίζουν να βρίσκουν τους αυτοκτονούντες, αδύναμα ανθρωπάκια. |
![]() |
|
|