GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Κόσμος

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 25-07-2012, 14:24
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250
Προεπιλογή Απάντηση: Συνελήφθη αυτός που έβαλε την Ιρλανδία στο μνημόνιο

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων

Αστα Σταυρο, τα βλεπουμε αλλιως τα πραγματα, εγω δεν εξαιρω τον εαυτον μου απο την σημερινη κατασταση διοτι ημουν μερος της και επωφεληθηκα απο αυτην. Σημερα το πληρωνω.....

To πληρώνουμε δυσανάλογα με τα λάθη μας, αυτοί που πρέπει πραγματικά να πληρώσουν μας κάνουν και μαθήματα ηθικής και πολιτικής.
Reply With Quote
Παλιό 25-07-2012, 14:29
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
To πληρώνουμε δυσανάλογα με τα λάθη μας, αυτοί που πρέπει πραγματικά να πληρώσουν μας κάνουν και μαθήματα ηθικής και πολιτικής.
το λαθος δεν εχει μετρο ρε Σταυρο..........
ο ενας πεφτει απο την μοτοσυκλετα του στην ιδια στροφη με τα ιδια κμ με ενανν αλλον και σκοτωνεται και ο αλλος σηκωνεται και ξεσκονιζεται........

απλα πραγματα......
Reply With Quote
Παλιό 25-07-2012, 14:43
tsak8 Ο/Η tsak8 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS '05

Αυτο με την «κρατική» ΤτΕ μην το πεις παραέξω πάντως
Reply With Quote
Παλιό 25-07-2012, 14:49
MARK Ο/Η MARK βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Μoto: GS 1200R ADVENTURE

Στο Ελλαδιστάν τους ψάχνουμε
Reply With Quote
Παλιό 25-07-2012, 15:13
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007

Απόσπασμα:
το λαθος δεν εχει μετρο ρε Σταυρο..........
ο ενας πεφτει απο την μοτοσυκλετα του στην ιδια στροφη με τα ιδια κμ με ενανν αλλον και σκοτωνεται και ο αλλος σηκωνεται και ξεσκονιζεται........

απλα πραγματα......
Γιωργο...ακομα και στον φονο ελαφρυντικα αναγνωριζονται...

το θεμα ειναι οτι πληρωνουμε και πολλοι που ΔΕΝ φταιμε...οπως εχω ξαναπει...οποιος εκανε "λαθη" και βγηκε και απο πανω ευνοημενος καλα κανει και εχει τυψεις και καλως κανει και θεωρει οτι πληρωνει για τα λαθη του...γιατι υπαρχουν και αυτοι και που φαγανε καλα και το παιζουν και θυγμενοι απο πανω...!!!

δυστηχως ομως καποιοι πληρωνουμε και για τα λαθη αλλων...

Οσο για την Κρατικη ΤτΕ ξερω και ενα αλλο με τον Τοτο αλλα δεν ειναι εδω τοπικ χιουμορ...
Reply With Quote
Παλιό 25-07-2012, 16:25
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsak8 Εμφάνιση μηνυμάτων
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios Εμφάνιση μηνυμάτων
.....................
Οσο για την Κρατικη ΤτΕ ξερω και ενα αλλο με τον Τοτο αλλα δεν ειναι εδω τοπικ χιουμορ...
Οποιος μου βρει που εχω γραψει, σε αυτο το νημα ¨η αλλου, οτι η ΤτΕ ειναι κρατικη στις επομενες εκλογες θα ψηφισω ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτο!!!!!

Βρε πατε με τα καλα σας? ποιος ειπε οτι η ΤτΕ και οποιαδηποτε κεντρικη τραπεζα οποιουδηποτε κρατους ειναι κρατικη?

Αν δεν ξερουμε ποια ειναι η διαφορα μιας Κεντρικης Τραπεζας ενος κρατους με μια αμιγως ιδιωτικη τραπεζα μεσα σε αυτο το κρατος τοτε δεν μπορουμε να συζηταμε περι οικονομικων θεματων...και να με συγχωρειτε, δεν θελεω να προσβαλλω κανεναν.

Εδω θα βρειτε τι ειναι και τι κανει η ΤτΕ οπως και ολες οι Κεντρικες τραπεζες των κρατων μελων την ευρωζωνης......και αν μου βρειτε τι σχεση εχει:
''Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι αρμόδια για την εφαρμογή της νομισματικής πολιτικής του Ευρωσυστήματος στην Ελλάδα και τη διαφύλαξη της σταθερότητας του ελληνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος...........Κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων της, έχει κατοχυρωθεί η θεσμική, προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία της, αλλά και η άσκηση δημοκρατικού ελέγχου εκ μέρους της Βουλής.''

...με την οποιαδηποτε αλλη ιδιωτικη τραπεζα (Eurobank, alpha, ΕΤΕ, πειραιαως κ.λ.π.) κερδιζει λουκουμι Συριανο!!!

Επισης, αν μου βρειτε τι σχεση εχει το:
''Η Τράπεζα της Ελλάδος, όπως και οι υπόλοιπες Κεντρικές Τράπεζες της Ευρωζώνης, είναι οι αποκλειστικοί μέτοχοι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Η Τράπεζα της Ελλάδος είχε το 2004 το 1,8974% των μετοχών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
.................................................................................................................................................................
Η Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία είναι Ανώνυμη Εταιρεία, έχει ειδικά προνόμια, ειδικές αρμοδιότητες αλλά και περιορισμούς, όπως ότι δεν μπορεί να λειτουργεί ως εμπορική τράπεζα και το ποσοστό του Ελληνικού κράτους στην μετοχική της σύνθεση δεν μπορεί να υπερβαίνει το 35% όπως ορίζεται στο καταστατικό της.'' (απο εδω.)
...........με την οποιαδηποτε αλλη ιδιωτικη τραπεζα θα σας κερναω καφεδες μεχρι τελους του 2012!!!!!

Εσεις ακουτε ''τραπεζα'' και ολες τις βαζετε στο ιδιο τσουβαλι.....δεν ειναι ετσι!
Reply With Quote
Παλιό 25-07-2012, 17:24
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007

Απόσπασμα:
δεν θελω να προσβαλλω κανεναν.
εμενα με προσβαλλες παρτο πισω...
Reply With Quote
Παλιό 26-07-2012, 02:10
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από stukas Εμφάνιση μηνυμάτων
ναι,ναι γιατι αυτοι,με τους πολιτικους,ως γνωστον δεν εχουν καμια σχεση,συνηθως μεταξυ των...Sorry φιλε Γιωργο αλλα δεν κρατηθηκα,να μην παρατηρησω κατι τοσο οφθαλμοφανες...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Άσε μας ρε Γιώργο πρωί, πρωί, οι δικοί μας πολιτικοί δεν συνομωτούσαν για να κρύψουν τα ελλείματα μαζί με τους τραπεζίτες...;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsak8 Εμφάνιση μηνυμάτων

Απύθμενη υπομονή. Μπράβο σας.

Εγώ πάλι, δεν έχω με αυτόν τον τύπο.

Ποτέ δεν έχω υπονοήσει ή έχω πει κάτι από αυτά που προσπαθεί να με ‘ερμηνεύσει’ ο GeorgeP.

Όταν θέλω να υπονοήσω ή αν πω ή να γράψω κάτι, δεν χρειάζομαι μεταφραστές.

Πόσο μάλλον όψιμους κολοτούμπες, που μέχρι και πριν λίγο καιρό τα εύρισκαν όλα ρόδινα με τους πολιτικούς και τους τραπεζίτες, απορούσαν γιατί διαμαρτύρονταν οι ηλικιωμένοι για την μείωση των συντάξεων τους και συνεχίζουν να βρίσκουν τους αυτοκτονούντες, αδύναμα ανθρωπάκια.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης