![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μπα! πως το έπαθαν οι γαλονάδες;!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως έχω μία απορία,
πως γίνεται να διαφύγεις με κλεμμένο αυτοκίνητο από την Κυψέλη ενώ προηγουμένως έχεις ρίξει κατά ριπάς σε αστυνομικούς... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+1200 ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν καταλαβες....οι της εκπαιδευσης του δωσαν συνγχαρητηρια....Ο Δκτης του ουτε που τον πηρε τηλ να δει αν ειναι καλα...Τους ειπαν μονο αν θελουν να μιλησουν με κανενα ψυχολογο και παπαριες....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
δεν νομιζω σε καμμια αλλη περιπτωση να ξεφυγει καποιος, ειδικα με αμαξι |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ο ληστής τους περίμενε. Αντί να κοιτάξει να την κοπανήσει όσο πιο γρήγορα μπορούσε ![]() ![]() ![]() Α ξέχασα.Και άνετος μάλιστα.Λες και ήξερε ποιοί θα έρθουν και ήθελε να τους καθαρίσει. (λες να του είχαν δώσει καμιά κλήση για κράνος οι συγκεκριμένοι και τους την έστησε;;; ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο που θα ήθελα να πω είναι ότι οι αστυνομικοι γενικά δουλεύουν με κάποιον τροπο βάση της εκπαίδευσης που έχουν κάνει. Επομένως ας μην σχολιάζουμε με ειρωνία τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν την δουλεια τους με τα λιγότερα μέσα που τους παρέχει το κράτος και πάνω απο όλα βάζουν σε κίνδυνο τη ζωής τους υπέρ της προστασίας όλων μας. επομένως σχόλια του τύπου τους περίμεναν στη γωνία γιατι τους έγραψαν πριν είναι για μένα απαράδεκτα. Αν είμασταν εσείς στη θέση των αστυνομικών τη συγκεκριμένη στιγμή νομίζω θα κάνατε το ίδιο. Δηλαδή θα είχατε πάνω απο όλα την προστασία του κόσμου.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Για τον ληστή μιλάω οτι δήθεν τους περίμενε κρυμένος στην γωνία και μάλιστα ΑΝΕΤΟΣ. Αλλά αν πάλι κατάλαβα λάθος, όπως λέει το παλικάρι παραπάνω, ζητάω συγνώμη. Αν μπορεί ας διευκρινήσει.Αν όχι, ολα ![]() |
![]() |
|
|