GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 26-07-2012, 15:28
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007
Προεπιλογή Απάντηση: Λεφτά ...... υπάρχουν ;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
που βρισκεις το κακο να κοπουν οι συνταξεις των 2200ε? Ξερεις οτι ουδεποτε ο εργαζομενος που παιρνει αυτην την συνταξη πληρωσε το αναλογουν για να την παρει? Απο τα 1500ε και πανωοι συνταξεις ειναι ολες επιδοτουμενες....με δανεικα.
Που βρισκεις το κακο να μην παρει επιδομα ανεργιας, επιδομα τεκνως κ.λ.π. επιδοματα ενας ο οποιος εχει τρεςι πολυκατοικιες τις οποιες νοικιαζει?
Σε 5 χρονια οποταν κι οπου να ξαναδουλεψω συμπληρωνω 35 χρονια και στα 60 μου μπορω να βγω στην συνταξη. Με τα σημερινα μειωμενα δεδομενα θα παρω 1500ε απο το ΙΚΑ και 700 απο το ΤΑΝΠΥ (ναυτιλιακων)...πιστευεις οτι εχω πληρωσει το ποσο της συνταξης των 2200ε που θα παιρνω για τα υπολοιπα 20 χρονια της ζωης μου μετα τα 60? Στο ικα πληρωνα 300ε (ανωτατη κλιμακα) και στο Τανπυ 220 (ανωτατη κλιμακα) τα τελευταια 10-12 χρονια και πολυ λιγοτερα τα προηγουμενα.

Δεν τελειωνει....μεχρι να βγουμε απο την κριση θα μας φτασει...σε αλλους θα περισσεψει κι ολας.....μετα θα τα ξαναμαζεψουμε οσοι εχουν μυαλο.

Παχυλοι μισθοι, παχυλες συνταξεις, μαυρα, ασπρα κ.λ.π. Πιστευεις οτι το 20χρονο που δεν εχει δουλεψει ποτε του οδηγει smart με γραμματιο και διασκεδαζει στο θησειο, Γλυφαδα κια αλλου εχει δικες του οικονομιες? Δεν ειανι λιγα τα 20 χρονα και μεχρι τα 25χρονα.......
Οσοι απο τους μεγαλυτερους ειχαν μυαλο βαζανε στην ακρη οι υπολοιποι....μπαινουν οι ιδιοι στην ακρη αλλα ειναι λιγοι απο οτι φαινεται.

αν γεμιζε μονον το Σ/Κ θα ειχες δικιο (εν μερει), καθε μερα ομως το ιδιο βιολι γινεται....καθε βραδυ παω την βολτιτσα μου με την μηχανη και καθεβραδυ μια απο τα ιδια γινεται.......ψαχνω να κατσω για καφε των 4ε+!!! Α, και μην ξεχνας, τα φερρυ γευγουν τιγκα καθημερινως και γυρνανε αδεια.......η αθηνα δεν ειανι γεματη.

Για ποτο καθομαι κι εξω απο το μαγαζι οποταν δεν χρειαζεται να κλεισω τραπεζι, για φαι ομως πρέπει να κατσω καπου.
Αν τα μαγαζια δεν εχουν τραπεζι/α για 5 ατομα τα οποια θα αφησουν το λιγοτερο μια 200αρα τοτε...........αλλα δεν προλαβα να πω τα ατομα σε κανενα απο αυτα!!!!
Γιωργο...
επαναλλαμβανομαστε...Δυστηχως...

να ρωτησω κατι απλο...
κρινεις συνεχως απο τις αποσπασματικες σου εμπειριες...
δλδ πηρες σε 5 εστιατορια και σου ειπαν οτι ειναι γεματα (αν και σε καποια απο αυτα επαναλλαμβανω οτι παω και το πολυ να περιμενω λιγο στο μπαρ για να κατσω ειτε ειμαστε 2 ειτε 4 ειτε 6 ατομα για φαι οχι ποτο)...

δλδ το οτι εχουν πληροτητα να πουμε 100 με 150 ατομα το καθενα δλδ περιπου στα 700ατομα συνολο αυτο μας κανει ολους πλουσιους...

λες περνας απο το Θησειο και το βλεπεις γεματο χωρις να ξερεις τι λογαριασμο εχει ο καθενας στο τραπεζι και φυσικα να μην υπολογισουμε το σουλατσο (γιατι πλεον πολυς κοσμος βγαινει για σουλατσο και μονο)...

δλδ ποσα ατομα μπορει να καθησει το θησειο...2000ατομα 3000ατομα...και αμεσως συνεπαγεται οτι ολοι ειμαστε πλουσιοι...!!!

Ζουμε σε μια πολη των 5εκατομυριων ανθρωπων...και περνοντας ενα στατιστικο δειγμα περιπου στο 0,1% αμεσως εβγαλες το συμπερασμα οτι ολοι ειμαστε πλουσιοι...

Τοτε και εγω απο το παραδειγμα σου (προσωπικα σε εσενα αναφερομαι) θα πω οτι οι ανεργοι στην Ελλαδα δεν εχουν αναγκη απο επιδοματα γιατι παιζουν στο χρηματιστηριο και βγαζουν πολλες χιλιαδες ευρω...γιατι ολοι τους οταν δουλευανε επερναν 4000€/μηνα (οχι απο την αρχη αλλα μετα απο καποια χρονια προυπηρεσιας)...γιατι ολοι τους εχουν ιδιοκτητο σπιτι που δεν το χρωστανε και για το οποιο κληρονομησανε / βρηκανε τα λεφτα και αρα μπορουνε να κανει και το κουμαντο του για ωρα αναγκης...γιατι ολων τα παιδια πηγαινουν σε ιδιωτικο σχολειο (ασχετως αν το πληρωνουν οι ιδιοι οι βοηθανε οι γονεις τους)...και γιατι ολοι τους ενω ειναι ανεργοι μπορουν και πανε και τρωνε σε ακριβα εστιατορια...των 40€ το κεφαλι...!!!
Ποσο δικαιο ειναι αυτο...???

και στην Εκαλη αμα πας...και στο κεφαλαρι αμα πας τα μαγαζια θα ειναι γεματα...και μαλιστα θα ακουσεις κουβεντες για διακοπες και ποσο κανει το νεο πορσε...

για πηγαινει και λιγο παραπερα να ακουσεις κοσμο να μετραει το ευρω για να τα βγαλει πλεον περα...

θα συμφωνησω οτι υπαρχει λιπος...αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι για αυτο το λιπος πρεπει ολοι να ειμαστε ενοχοι που το εχουμε...!!!
θα συμφωνησω οτι καποιοι οχι ολοι χαλαγανε περισσοτερα απο οσα βγαζανε...
θα συμφωνησω οτι καποιοι περνανε δανεια για να πανε διακοπες...
θα συμφωνησω οτι και να μην αλλαζει καποιος αυτοκινητο καθε 3 χρονια δεν εγινε και τιποτα...

ο παππους μου, μου ελεγε...

ο χορτατος παιδι μου τον νηστικο δεν τον πιστευει...

Τελικα Ποσο δικαιο ειχε...!!!

Last edited by asotosios; 26-07-2012 at 15:30.
Reply With Quote
Παλιό 26-07-2012, 16:28
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Και γιατί το όποιο λίπος πρέπει σώνει και καλά να πάει στην τσέπη των απανταχού ρότσιλντ;!
Reply With Quote
Παλιό 26-07-2012, 17:22
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Γιατί μου έχετε άγχος. Από αρχές Αυγούστου θα είμαι Πρέβεζα.

Όλοι οι καλοί χωράμε. Όσες ημέρες θέλετε και ότι ώρα μπορείτε. Μόνος μου θα είμαι λόγω πεθεράς που θα αναγκάσει τη γυναίκα μου να παραμείνει Αθήνα.
Το κρέας επειδή είναι ακριβό έχω 120kg Agriogoyroyno Temahismeno.

Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή φίλοι......................

Reply With Quote
Παλιό 26-07-2012, 17:25
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιωργο...
επαναλλαμβανομαστε...Δυστηχως...

να ρωτησω κατι απλο...
κρινεις συνεχως απο τις αποσπασματικες σου εμπειριες...
δλδ πηρες σε 5 εστιατορια και σου ειπαν οτι ειναι γεματα (αν και σε καποια απο αυτα επαναλλαμβανω οτι παω και το πολυ να περιμενω λιγο στο μπαρ για να κατσω ειτε ειμαστε 2 ειτε 4 ειτε 6 ατομα για φαι οχι ποτο)...
και το οτι περιμενεις στο μπαρ σε εναν κοσμο που ''πειναει'' και τον τρωει η ''ανεχεια'' εξαιτιας της οποιας αυτοκτονει ενιοτε σημαινει πολλα..................κανονικα δεν επρεπε να περιμενεις, επρεπε να σου κανουν τεμεναδες που μπηκες σε ενα μαγαζι με αδεια τραπεζια.

Απόσπασμα:
δλδ το οτι εχουν πληροτητα να πουμε 100 με 150 ατομα το καθενα δλδ περιπου στα 700ατομα συνολο αυτο μας κανει ολους πλουσιους...
Πλουσιους οχι αλλα δεν πειναμε κι ολας............
Επισης οταν αυτο που λες ειναι καθημερινο φαινομενο δεν μπορω να πιστεψω οτι καθε μερα πανε οι ιδιοι και οι ιδιοι.....θα ειχαν βαρεθει και θα ερχοταν μια ημερα που δεν θα υπηρχε ψυχη.
Το kitchen Bar δεν παιρνει 150 ατομα αλλα πανω απο 700 και ειναι καθε μερα, επαναλαμβανω καθε μερα γεματο. Εχθες μανι μανι ρωτα να σου πουν.....και μην ξεχνας οτι ηταν γεματο οχι για καφε ουτε για χυμους αλλα για φαγητο αφου μετα της 21¨00 δεν σερβιρει ουτε καφε ουτε χυμο. Φανταζομαι γνωριζεις ποσο στοιχιζει το ατομο για φαι στο συγκεκριμενο.
Α, και δεν ηταν ολοι οι θαμωνες απο την εκαλη αλλα και απο τον πειραια, την καλλιθεα κ.λ.π.

Απόσπασμα:
λες περνας απο το Θησειο και το βλεπεις γεματο χωρις να ξερεις τι λογαριασμο εχει ο καθενας στο τραπεζι και φυσικα να μην υπολογισουμε το σουλατσο (γιατι πλεον πολυς κοσμος βγαινει για σουλατσο και μονο)...
Αν για δυο σαλατες και μια μπυρα των 330μλ πληρωνω 20,20ε και για εναν καφε 4ε τοτε ολα τα τραπεζια που ειναι γεματα 7 ημερες την εβδομαδα μετα της 21¨00 μπορω να φανταστω. Αν συνυπολογισεις την αναμονη για τραπεζι απο τον τοσο κοσμο που κανει σουλατσο τοτε το καθε τραπεζι απο της 2100 μεχρι της 0200 δεν πρεπει να πεφτει κατω απο 100-120ε και λιγα λεω.
Επισης δεν μιλαω για σουλατσο, μιλαω για γεματα τραπεζια......συν τον κοσμο που σουλατσαρει.

Απόσπασμα:
δλδ ποσα ατομα μπορει να καθησει το θησειο...2000ατομα 3000ατομα...και αμεσως συνεπαγεται οτι ολοι ειμαστε πλουσιοι...!!!

Ζουμε σε μια πολη των 5εκατομυριων ανθρωπων...και περνοντας ενα στατιστικο δειγμα περιπου στο 0,1% αμεσως εβγαλες το συμπερασμα οτι ολοι ειμαστε πλουσιοι...
καλα θα αστειευεσαι βεβαια......2000-3000 ειναι η κατα την στιγμην εκεινη η καθημενοι για βαλε ποσοι εναλασσονται απο της 8-9 το βραδυ μεχρις της 2 το πρωι.
το στατιστικο δειγμα του 0,1% προστιθεμενο με το αναλογο στατιστικο δειγμα του Πειραια (κι εκει το αδιαχωρητο) της Ν.σμυρνης, της Γλυφαδας, της Κηφισιας, της Κυψελης φτανεις σε ενα ααααααλλο ποσοστο..
Ο φριτς μιλαει για την Κυψελη, εχεις παει να δεις τι γινεται στην Φωκιωνως Νεγρη στην Κυψελη? πηγαινε οποιαδηποτε ημερα μετα της 2030 κι αμα βρεις να κατσεις εγω θα κατσω να με......χειροτονησεις διακο!!!!!
Δεν ειναι μονο το Θησειο λοιπον..........ουτε η συνοικια παιζει καποιον ρολο.......και δεν ειναι τα 5εκ των κατοικων που γεμιζουν τα μαγαζια αυτα........ειναι 5εκ ανθρωποι που μοιραζονται σε ολη την αθηνα....ειναι 5εκ ανθρωποι που δεν πεινανε.......τουλαχιστον οι περισσοτεροι.

Απόσπασμα:
Τοτε και εγω απο το παραδειγμα σου (προσωπικα σε εσενα αναφερομαι) θα πω οτι οι ανεργοι στην Ελλαδα δεν εχουν αναγκη απο επιδοματα γιατι παιζουν στο χρηματιστηριο και βγαζουν πολλες χιλιαδες ευρω...γιατι ολοι τους οταν δουλευανε επερναν 4000€/μηνα (οχι απο την αρχη αλλα μετα απο καποια χρονια προυπηρεσιας)...γιατι ολοι τους εχουν ιδιοκτητο σπιτι που δεν το χρωστανε και για το οποιο κληρονομησανε / βρηκανε τα λεφτα και αρα μπορουνε να κανει και το κουμαντο του για ωρα αναγκης...γιατι ολων τα παιδια πηγαινουν σε ιδιωτικο σχολειο (ασχετως αν το πληρωνουν οι ιδιοι οι βοηθανε οι γονεις τους)...και γιατι ολοι τους ενω ειναι ανεργοι μπορουν και πανε και τρωνε σε ακριβα εστιατορια...των 40€ το κεφαλι...!!!
Ποσο δικαιο ειναι αυτο...???
οι ανεργοι καθε μισθου (οχι μονον των 4000, 10,000..... και των 700) πρέπει να ειναι δικαιουχοι των διαφορων επιδοματων. Οι ανεργοι ομως των 350-Χ μισθου οι οποιοι εχουν σπιτια που νοικιαζουν, ειναι ιδιοκτητες αδειων ταχι (ναι υπαρχουν και τετοιοι) εχουν μετοχες σε κερδοφορες εταιρειες απο τις οποιες παιρνουν μερισματα κ.λ.π ΟΧΙ δεν ειναι δικαιουχοι κανενος επιδοματος.
Επισης οι ανεργοι ανεξαρτητως μισθου με καταθεσεις 50000, 100000......και βαλε (τα ποσα στην τυχη) ΟΧΙ δεν πρέπει να λαμβανουν κανενος ειδους επιδομα.

Οσο για τους ανεργους που τρωνε με 40ε το κεφαλι σημερα να ξερεις οτι εκαναν τα κουμαντα τους πριν την κριση και δεν ξοδευαν τα πολλα που επαιρναν εδω κι εκει. Ετσι σημερα μπορουν να δινουν 40ε το κεφαλι μια στο τοσο.
Επισης να ξερεις οτι στα ιδια εστιατορια ετρωγαν και οι εργαζομενοι των 700ε!!!!!! Με δανεικα!!!!!! Ας εβαζαν τα δανεικα στην ακρη λοιπον για να εχουν σημερα να ζησουν........
Αυτο ναι ειναι δικαιο.................

Δεν μπορει Ευγενιε εκει που τρωει με 40ε+ το κεφαλι ο με μισθο 4000ε να τρωει και ο με μισθο 700ε.
Δεν ειανι ολοι ισοι κι ομοιοι πουθενα στον κοσμο, πως να το κανουμε δηλαδη.........
Εκτος κι αν το παμε κατα Σοβιετ μερια που ολοι ετρωγαν στα ιδια σημεια με 1$ ....αλλα εκει ουτε BMW ουτε βαραντερο.......ειχαν λεει ισοτητα προς την φτωχεια ομως μερια ετσι?

Απόσπασμα:
και στην Εκαλη αμα πας...και στο κεφαλαρι αμα πας τα μαγαζια θα ειναι γεματα...και μαλιστα θα ακουσεις κουβεντες για διακοπες..........
Τα μαγαζια οπως προειπα ειναι γεματα σε ολες τις συνοικιες και οι συζητησεις για διακοπες δεν μενουν μονον στις συζητησεις....πανε διακοπες!!! και η Κυψελη, και το Παγκρατι και το Περαμα και η Εκαλη....και οι περισσοτεροι. Τα καραβια φευγουν γεματα και η Εθνικη (λαμιας και Κορινθου) παρασκευη 1600-1900 δεν περναει ουτε ποδηλατο. Και μην μου πεις οτι ο κοσμος σχολαει και παει στα σπιτια του...εκτος κι αν εννοεις τα εξοχικα του.....διοτι την Δευτερα - Πεμπτη αυτες τις ωρες τις περιδιαβαινω με 140κμ!

Απόσπασμα:
για πηγαινει και λιγο παραπερα να ακουσεις κοσμο να μετραει το ευρω για να τα βγαλει πλεον περα.............
Φανταζομαι δεν εννοεις κατι φιλους οι οποιοι ολιμερις κλαιγονται και μετρανε τα ευρο τους και πληρωνουν την μπυρα των 330μλ 6ε επαναλαμβανομενα επι 2-3 φορες....ετσι δεν ειναι?
Αν εννοεις τους αλλους ναι υπαρχουν και αυτοι, παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν......ελαφρως αυξημενοι σημερα αλλα μονον ελαφρως.

Απόσπασμα:
θα συμφωνησω οτι υπαρχει λιπος...αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι για αυτο το λιπος πρεπει ολοι να ειμαστε ενοχοι που το εχουμε...!!!.............
κανενας ενοχος............αλλα να μην κλαιγομαστε κι ολας.

Απόσπασμα:
θα συμφωνησω οτι καποιοι οχι ολοι χαλαγανε περισσοτερα απο οσα βγαζανε...
Αυτοι πραγματικα μετρανε το ευρο τους αλλα δεν τους φταιει κανεις......ομως ολοι πληρωνουμε και γιαυτους....δεν θα τους λυπηθω και να με συγχωρεις.

Απόσπασμα:
θα συμφωνησω οτι καποιοι περνανε δανεια για να πανε διακοπες...
Αυτους τους εχω ξεγραψει απο συμπολιτες μου διοτι εμμεσως πλην σαφως πληρωνουμε τα σπασμενα τους......και δεν ειανι λιγοι ετσι?

Απόσπασμα:
ο παππους μου, μου ελεγε...

ο χορτατος παιδι μου τον νηστικο δεν τον πιστευει...

Τελικα Ποσο δικαιο ειχε...!!!
ο παππους σου ηταν σοφος και καλα ελεγε....εσυ ομως καταλαβαινεις ποιους νηστικους εννοουσε?
Τους παραπανω δανειοδοτουμενους καλοπερασακηδες ¨η αυτους που δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα απο την γεννηση τους?
Σιγουρα οχι τους πρωτους................
Reply With Quote
Παλιό 26-07-2012, 20:13
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600
Προεπιλογή

Το μόνο σίγουρο είναι ότι λεφτά ακόμα υπάρχουν.από πολλούς.
Δεν θέλει και πολύ να φανεί αυτό,ακόμα και μέσα από forums με ταξιδιωτικά,μέσα από forums αυτοκίνητων κι αλλά πολλά,πάρα πολλά.
Την υγειά μας να χουμε τουλάχιστον να χαιρόμαστε για όσο μπορούμε.

send from my Samsung GS-III white beast
Reply With Quote
Παλιό 27-07-2012, 03:48
arnhths Ο/Η arnhths βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2012
Περιοχή: ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ
Μoto: GS 1200

Ρε συ Γιώργη,

σε διαβάζω ανελλιπώς και ακόμα έχω ανατρέξει και παραθέσεις σου παλαιότερες από μένα ως μέλος........

έχεις ένα φιλοσοφικό ταλέντο που θα σου επέτρεπε στην αρχαία εποχή να ιδρύσεις σχολή εφάμιλλη της Περιπατητικής (πολύ μπλα-μπλα για το τίποτα).

Ξεκινάς από μία συνεχώς μεταβαλλόμενη σταθερά, μπριζάροντας το συνομιλητή σου να βρει επιχειρήματα να σε αντικρούσει γιατί η άποψή σου κραυγάζει σε μας τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς ότι δεν είναι σωστή, δια μέσω αυτής της συζήτησης αποπροσανατολίζεις το θέμα σε σχέση μαυτό που ξεκίνησες γιατί πάντα σχεδόν θα καταλήξεις ηττημένος,.... αλλά ο συνομιλητής μπαίνει στο παιχνίδι έκων-άκων οδηγούμενος από το παγίως cool ύφος σου και αγωνίζεται να προσαρμοστεί στο νέο θέμα που τον μετέφερες!

Μάλλον δεν το κάνεις εσκεμμένα αλλά από εκκεντρικότητα και την απόλαυση των ψηγμάτων ικανοποίησης ότι μπορείς να μανιπουλάρεις οποιαδήποτε κατάσταση και that's ok w me.

Αν δεν υπήρχαν κραυγαλέα "δια ταύτα" όπου αυτοαναιρέθηκες να σε χαρακτηρίζουν σαν συμπεράσματα σε διδαχές όπως:
- Το ΠΑΣΟΚ που υποστήριζες και έγινες όψιμος πολέμιός του.
- Το Γιωργάκη που μέχρι και το δημοψήφισμα που εξήγγειλε υποστήριζες και μετά την έκανες κλωθογυριστή.
- Την αύξηση του τζίρου των super market σαν ένδειξη ότι δεν υπάρχει κρίση.
- Τώρα πάλι προσπαθείς να μας δείξεις ότι ο κόσμος έχει λεφτά για ξόδεμα....

Ε, και;

και τα έτοιμα κάποτε τελειώνουν (απαράβατος νόμος)

ή μήπως θες να μας πεις ότι δεν υπάρχει κρίση (τόχεις πει στο παρελθόν κι αυτό).
Αν δεν υπάρχει γιατί ένα τόσο έμπειρο και ικανό στέλεχος σαν και σένα δεν βρίσκει δουλειά και παίρνουν το συνταξιούχο; (Χέστηκε ο εφοπλιστής αν σου πληρώνει €770 ασφάλεια ΙΚΑ και ξέρω γω + μισθό)

Υ.Γ. Τον τρέλανες τον asotosios, ο άνθρωπος (φοβερή πένα, μιά κλάση πάνω απ όλους) ξεκινά με συγκροτημένη σκέψη και λογικά επιχειρήματα και στη πορεία προσπαθεί να αποδείξει τα αυταπόδειχτα

Διευκρινίζω άλλη μιά φορά ότι μου είσαι συμπαθής και μαρέσει να σε διαβάζω
Reply With Quote
Παλιό 27-07-2012, 07:53
Major_Goose Ο/Η Major_Goose βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: AGIA PARASKEYH - ATHENS - GREECE
Μoto: R 1150 GS ADVE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
.
Το κρέας επειδή είναι ακριβό έχω 120kg Agriogoyroyno Temahismeno.

Βρε μπας και είναι εισαγωγής και το γράφεις με αγγλικούς χαρακτήρες ?

120 κιλά βρε αθεόφοβε , αυτό δεν είναι αγριογούρουνο, το κοπάδι που κυνηγούσε ο Οβελίξ είναι !!!!!!!

Reply With Quote
Παλιό 27-07-2012, 07:56
Major_Goose Ο/Η Major_Goose βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: AGIA PARASKEYH - ATHENS - GREECE
Μoto: R 1150 GS ADVE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas Εμφάνιση μηνυμάτων
Η πλατεία Καλλιθέας,
συγκρίνεται με το Μονακό και το Σαιντ Μόριτζ ;
Φίλε τιμολογιακά συγκρίνεται ....Σε καφετέρια όνομα και μη χωριό της πλατείας Κύπρου, το καφεδάκι ήταν ενα ευρώπουλο πιο ακριβό απο το Kitchen Bar . Με σερβιτόρα top model μεν , με ανάλογη ανάλαφρη περιβολή, , αλλά και καφέ ...σχεδόν χάλια ....

Προφανώς ήταν η πρώτη και τελευταία μου εμφάνιση εκεί .....
Reply With Quote
Παλιό 27-07-2012, 11:16
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Major_Goose Εμφάνιση μηνυμάτων
Βρε μπας και είναι εισαγωγής και το γράφεις με αγγλικούς χαρακτήρες ?

120 κιλά βρε αθεόφοβε , αυτό δεν είναι αγριογούρουνο, το κοπάδι που κυνηγούσε ο Οβελίξ είναι !!!!!!!

Το χωριό μου είναι γεμάτο από αυτού του είδους τα ζωντανά. Τα ένα το είχαμε πάρει τον Φεβρουάριο και το δεύτερο Μάρτιο που το είχα κτυπήσει μόνος μου.
Να μην ξεχνάς ότι στα χωριά μας την κατοχή ενώ στις πόλεις ο κόσμος λιμοκτονούσε και πέθαινε από την πείνα επέζησε με τα σπουργίτια τις καραβίδες και τα αγριογούρουνα.
Ο καταψύκτης μου όπως και σχεδόν το σύνολο των χωριανών είναι γεμάτος. Και θέλω να το πιστέψεις αυτό. Τον Μάρτιο ο Σύλλογος του χωριού ( Είμαι και Γραμματέας) μοίρασε σε όλες τις οικογένειες πάνω από 50 kg Κρέας……………………………..
Reply With Quote
Παλιό 27-07-2012, 11:59
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Major_Goose Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε τιμολογιακά συγκρίνεται ....Σε καφετέρια όνομα και μη χωριό της πλατείας Κύπρου, το καφεδάκι ήταν ενα ευρώπουλο πιο ακριβό απο το Kitchen Bar . Με σερβιτόρα top model μεν , με ανάλογη ανάλαφρη περιβολή, , αλλά και καφέ ...σχεδόν χάλια ....

Προφανώς ήταν η πρώτη και τελευταία μου εμφάνιση εκεί .....
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης