![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
επαναλλαμβανομαστε...Δυστηχως... να ρωτησω κατι απλο... κρινεις συνεχως απο τις αποσπασματικες σου εμπειριες... δλδ πηρες σε 5 εστιατορια και σου ειπαν οτι ειναι γεματα (αν και σε καποια απο αυτα επαναλλαμβανω οτι παω και το πολυ να περιμενω λιγο στο μπαρ για να κατσω ειτε ειμαστε 2 ειτε 4 ειτε 6 ατομα για φαι οχι ποτο)... δλδ το οτι εχουν πληροτητα να πουμε 100 με 150 ατομα το καθενα δλδ περιπου στα 700ατομα συνολο αυτο μας κανει ολους πλουσιους... λες περνας απο το Θησειο και το βλεπεις γεματο χωρις να ξερεις τι λογαριασμο εχει ο καθενας στο τραπεζι και φυσικα να μην υπολογισουμε το σουλατσο (γιατι πλεον πολυς κοσμος βγαινει για σουλατσο και μονο)... δλδ ποσα ατομα μπορει να καθησει το θησειο...2000ατομα 3000ατομα...και αμεσως συνεπαγεται οτι ολοι ειμαστε πλουσιοι...!!! Ζουμε σε μια πολη των 5εκατομυριων ανθρωπων...και περνοντας ενα στατιστικο δειγμα περιπου στο 0,1% αμεσως εβγαλες το συμπερασμα οτι ολοι ειμαστε πλουσιοι... Τοτε και εγω απο το παραδειγμα σου (προσωπικα σε εσενα αναφερομαι) θα πω οτι οι ανεργοι στην Ελλαδα δεν εχουν αναγκη απο επιδοματα γιατι παιζουν στο χρηματιστηριο και βγαζουν πολλες χιλιαδες ευρω...γιατι ολοι τους οταν δουλευανε επερναν 4000€/μηνα (οχι απο την αρχη αλλα μετα απο καποια χρονια προυπηρεσιας)...γιατι ολοι τους εχουν ιδιοκτητο σπιτι που δεν το χρωστανε και για το οποιο κληρονομησανε / βρηκανε τα λεφτα και αρα μπορουνε να κανει και το κουμαντο του για ωρα αναγκης...γιατι ολων τα παιδια πηγαινουν σε ιδιωτικο σχολειο (ασχετως αν το πληρωνουν οι ιδιοι οι βοηθανε οι γονεις τους)...και γιατι ολοι τους ενω ειναι ανεργοι μπορουν και πανε και τρωνε σε ακριβα εστιατορια...των 40€ το κεφαλι...!!! Ποσο δικαιο ειναι αυτο...??? και στην Εκαλη αμα πας...και στο κεφαλαρι αμα πας τα μαγαζια θα ειναι γεματα...και μαλιστα θα ακουσεις κουβεντες για διακοπες και ποσο κανει το νεο πορσε... για πηγαινει και λιγο παραπερα να ακουσεις κοσμο να μετραει το ευρω για να τα βγαλει πλεον περα... θα συμφωνησω οτι υπαρχει λιπος...αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι για αυτο το λιπος πρεπει ολοι να ειμαστε ενοχοι που το εχουμε...!!! θα συμφωνησω οτι καποιοι οχι ολοι χαλαγανε περισσοτερα απο οσα βγαζανε... θα συμφωνησω οτι καποιοι περνανε δανεια για να πανε διακοπες... θα συμφωνησω οτι και να μην αλλαζει καποιος αυτοκινητο καθε 3 χρονια δεν εγινε και τιποτα... ο παππους μου, μου ελεγε... ο χορτατος παιδι μου τον νηστικο δεν τον πιστευει... Τελικα Ποσο δικαιο ειχε...!!! ![]() Last edited by asotosios; 26-07-2012 at 15:30. |
|
|||
|
|||
![]()
Και γιατί το όποιο λίπος πρέπει σώνει και καλά να πάει στην τσέπη των απανταχού ρότσιλντ;!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Το κρέας επειδή είναι ακριβό έχω 120kg Agriogoyroyno Temahismeno. ![]() |
|
|||||||||||
|
|||||||||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Επισης οταν αυτο που λες ειναι καθημερινο φαινομενο δεν μπορω να πιστεψω οτι καθε μερα πανε οι ιδιοι και οι ιδιοι.....θα ειχαν βαρεθει και θα ερχοταν μια ημερα που δεν θα υπηρχε ψυχη. Το kitchen Bar δεν παιρνει 150 ατομα αλλα πανω απο 700 και ειναι καθε μερα, επαναλαμβανω καθε μερα γεματο. Εχθες μανι μανι ρωτα να σου πουν.....και μην ξεχνας οτι ηταν γεματο οχι για καφε ουτε για χυμους αλλα για φαγητο αφου μετα της 21¨00 δεν σερβιρει ουτε καφε ουτε χυμο. Φανταζομαι γνωριζεις ποσο στοιχιζει το ατομο για φαι στο συγκεκριμενο. Α, και δεν ηταν ολοι οι θαμωνες απο την εκαλη αλλα και απο τον πειραια, την καλλιθεα κ.λ.π. Απόσπασμα:
Επισης δεν μιλαω για σουλατσο, μιλαω για γεματα τραπεζια......συν τον κοσμο που σουλατσαρει. Απόσπασμα:
το στατιστικο δειγμα του 0,1% προστιθεμενο με το αναλογο στατιστικο δειγμα του Πειραια (κι εκει το αδιαχωρητο) της Ν.σμυρνης, της Γλυφαδας, της Κηφισιας, της Κυψελης φτανεις σε ενα ααααααλλο ποσοστο.. Ο φριτς μιλαει για την Κυψελη, εχεις παει να δεις τι γινεται στην Φωκιωνως Νεγρη στην Κυψελη? πηγαινε οποιαδηποτε ημερα μετα της 2030 κι αμα βρεις να κατσεις εγω θα κατσω να με......χειροτονησεις διακο!!!!! Δεν ειναι μονο το Θησειο λοιπον..........ουτε η συνοικια παιζει καποιον ρολο.......και δεν ειναι τα 5εκ των κατοικων που γεμιζουν τα μαγαζια αυτα........ειναι 5εκ ανθρωποι που μοιραζονται σε ολη την αθηνα....ειναι 5εκ ανθρωποι που δεν πεινανε.......τουλαχιστον οι περισσοτεροι. Απόσπασμα:
Επισης οι ανεργοι ανεξαρτητως μισθου με καταθεσεις 50000, 100000......και βαλε (τα ποσα στην τυχη) ΟΧΙ δεν πρέπει να λαμβανουν κανενος ειδους επιδομα. Οσο για τους ανεργους που τρωνε με 40ε το κεφαλι σημερα να ξερεις οτι εκαναν τα κουμαντα τους πριν την κριση και δεν ξοδευαν τα πολλα που επαιρναν εδω κι εκει. Ετσι σημερα μπορουν να δινουν 40ε το κεφαλι μια στο τοσο. Επισης να ξερεις οτι στα ιδια εστιατορια ετρωγαν και οι εργαζομενοι των 700ε!!!!!! Με δανεικα!!!!!! Ας εβαζαν τα δανεικα στην ακρη λοιπον για να εχουν σημερα να ζησουν........ Αυτο ναι ειναι δικαιο................. Δεν μπορει Ευγενιε εκει που τρωει με 40ε+ το κεφαλι ο με μισθο 4000ε να τρωει και ο με μισθο 700ε. Δεν ειανι ολοι ισοι κι ομοιοι πουθενα στον κοσμο, πως να το κανουμε δηλαδη......... Εκτος κι αν το παμε κατα Σοβιετ μερια που ολοι ετρωγαν στα ιδια σημεια με 1$ ....αλλα εκει ουτε BMW ουτε βαραντερο.......ειχαν λεει ισοτητα προς την φτωχεια ομως μερια ετσι? Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αν εννοεις τους αλλους ναι υπαρχουν και αυτοι, παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν......ελαφρως αυξημενοι σημερα αλλα μονον ελαφρως. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Τους παραπανω δανειοδοτουμενους καλοπερασακηδες ¨η αυτους που δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα απο την γεννηση τους? Σιγουρα οχι τους πρωτους................ |
|
|||
|
|||
![]()
Το μόνο σίγουρο είναι ότι λεφτά ακόμα υπάρχουν.από πολλούς.
Δεν θέλει και πολύ να φανεί αυτό,ακόμα και μέσα από forums με ταξιδιωτικά,μέσα από forums αυτοκίνητων κι αλλά πολλά,πάρα πολλά. Την υγειά μας να χουμε τουλάχιστον να χαιρόμαστε για όσο μπορούμε. send from my Samsung GS-III white beast |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε συ Γιώργη,
σε διαβάζω ανελλιπώς και ακόμα έχω ανατρέξει και παραθέσεις σου παλαιότερες από μένα ως μέλος........ έχεις ένα φιλοσοφικό ταλέντο που θα σου επέτρεπε στην αρχαία εποχή να ιδρύσεις σχολή εφάμιλλη της Περιπατητικής (πολύ μπλα-μπλα για το τίποτα). Ξεκινάς από μία συνεχώς μεταβαλλόμενη σταθερά, μπριζάροντας το συνομιλητή σου να βρει επιχειρήματα να σε αντικρούσει γιατί η άποψή σου κραυγάζει σε μας τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς ότι δεν είναι σωστή, δια μέσω αυτής της συζήτησης αποπροσανατολίζεις το θέμα σε σχέση μαυτό που ξεκίνησες γιατί πάντα σχεδόν θα καταλήξεις ηττημένος,.... αλλά ο συνομιλητής μπαίνει στο παιχνίδι έκων-άκων οδηγούμενος από το παγίως cool ύφος σου και αγωνίζεται να προσαρμοστεί στο νέο θέμα που τον μετέφερες! Μάλλον δεν το κάνεις εσκεμμένα αλλά από εκκεντρικότητα και την απόλαυση των ψηγμάτων ικανοποίησης ότι μπορείς να μανιπουλάρεις οποιαδήποτε κατάσταση και that's ok w me. Αν δεν υπήρχαν κραυγαλέα "δια ταύτα" όπου αυτοαναιρέθηκες να σε χαρακτηρίζουν σαν συμπεράσματα σε διδαχές όπως: - Το ΠΑΣΟΚ που υποστήριζες και έγινες όψιμος πολέμιός του. - Το Γιωργάκη που μέχρι και το δημοψήφισμα που εξήγγειλε υποστήριζες και μετά την έκανες κλωθογυριστή. - Την αύξηση του τζίρου των super market σαν ένδειξη ότι δεν υπάρχει κρίση. - Τώρα πάλι προσπαθείς να μας δείξεις ότι ο κόσμος έχει λεφτά για ξόδεμα.... Ε, και; και τα έτοιμα κάποτε τελειώνουν (απαράβατος νόμος) ή μήπως θες να μας πεις ότι δεν υπάρχει κρίση (τόχεις πει στο παρελθόν κι αυτό). Αν δεν υπάρχει γιατί ένα τόσο έμπειρο και ικανό στέλεχος σαν και σένα δεν βρίσκει δουλειά και παίρνουν το συνταξιούχο; (Χέστηκε ο εφοπλιστής αν σου πληρώνει €770 ασφάλεια ΙΚΑ και ξέρω γω + μισθό) Υ.Γ. Τον τρέλανες τον asotosios, ο άνθρωπος (φοβερή πένα, μιά κλάση πάνω απ όλους) ξεκινά με συγκροτημένη σκέψη και λογικά επιχειρήματα και στη πορεία προσπαθεί να αποδείξει τα αυταπόδειχτα ![]() Διευκρινίζω άλλη μιά φορά ότι μου είσαι συμπαθής και μαρέσει να σε διαβάζω ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
120 κιλά βρε αθεόφοβε , αυτό δεν είναι αγριογούρουνο, το κοπάδι που κυνηγούσε ο Οβελίξ είναι !!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Προφανώς ήταν η πρώτη και τελευταία μου εμφάνιση εκεί ..... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το χωριό μου είναι γεμάτο από αυτού του είδους τα ζωντανά. Τα ένα το είχαμε πάρει τον Φεβρουάριο και το δεύτερο Μάρτιο που το είχα κτυπήσει μόνος μου. Να μην ξεχνάς ότι στα χωριά μας την κατοχή ενώ στις πόλεις ο κόσμος λιμοκτονούσε και πέθαινε από την πείνα επέζησε με τα σπουργίτια τις καραβίδες και τα αγριογούρουνα. Ο καταψύκτης μου όπως και σχεδόν το σύνολο των χωριανών είναι γεμάτος. Και θέλω να το πιστέψεις αυτό. Τον Μάρτιο ο Σύλλογος του χωριού ( Είμαι και Γραμματέας) μοίρασε σε όλες τις οικογένειες πάνω από 50 kg Κρέας…………………………….. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|