![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οι συνδικαλιστες των κομματων...........εκτος του ΚΚΕ, οι χειροτεροι συνδικαλιστες ειναι αυτοι των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ
![]() αυτων που ψηφιζεις...... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αστα ρε Κωστα Πειραιωτης ειμαι, εκει γεννηθηκα-μεγαλωσα-δουλεψα-διασκεδασα-πηδηξα......... Στο Μικρολιμανο ξερω τον καθε ταβερνιαρη και τι βρακι φοραει, ξερεις ποσου ξενους Καπετανιους και στελεχη εταιρειων ταισα εκει και στην Φρεατυδα τα 30 τελευταια χρονια? Σιγα που ψυχοραγει το Μικρολιμανο.........μια ανασα μονον ξαποσταινει και ξανα προς την δοξα τραβα!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εχεις καιρο να κατεβεις.........
εγω ζω εδω και βλεπω καθε μερα ............μην εισαι στενομυαλος ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Παω τωρα στην ''κακη'' περιοχη της Σαλαμινας εκει που ο κοσμος πειναει, αλλα αυριο το βραδυ πεινασμενοι και χορτατοι θα πληρωνουμε 50-60ε για 4 πιατα και 3 μπυρες(!!!) ![]() Στενομυαλός εγω? εισαι σιγουρος οτι δεν χρειαζεσαι μικροτερο νουμερο κρανος? ![]() Last edited by GeorgeP; 27-07-2012 at 19:08. |
|
|||
|
|||
![]()
Στην Καλντέρα της Σαντορίνης,
στις αρχές Ιουλίου, οικογενειακοί φίλοι με 3 παιδιά, έπρεπε να πληρώσουν πάνω από 1300 € τη νύχτα! Η διαθεσιμότητα ήταν εξαιρετικά περιορισμένη και τελικά προτίμησαν να πάνε στην Ίο, με αρκετά λογικότερες τιμές ! Πάμε και στη Σκαφιδιά Ηλείας ! Το Aldemar, ιδανικό για οικογένειες, ζητά 200 € τη νύχτα, με περιορισμένη διαθεσιμότητα ! Φυσικά και υπάρχουν φθηνότερο προορισμοί ! Φυσικά και οι συγκεκριμένοι, δεν απευθύνονται σε όλους ! Αλλά σε τέτοια περίοδο κρίσης που διανύουμε, θα περίμενα μια λογικότερη τιμολογιακή πολιτική ! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το Αλδεμαρ περυσι ηταν στα 300-400ε.......πηγαινε ο αδερφος μου και γιαυτο το ξερω.......υπαρχει βελτιωση ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο,
σαν επαγγελματίας του κέντρου των Αθηνών, πλέον της 25ετίας, σε διαβεβαιώ ότι τέτοια οικονομική κρίση, δεν έχουν ξαναδεί τα ματάκια μου ! Την καθημερινή σπατάλη ορισμένων δεν χωράει ο νους μου ! Λες και ζουν σε άλλη χώρα ή έχουν εξασφαλισμένα εισοδήματα ... Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]()
... και εν κατακλείδι !
Γιατί για χάρη ορισμένων βολεμένων να την πληρώνουν οι περισσότεροι ... Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το πρόβλημα με τα καταλύματα, είναι ο Αύγουστος....τους υπόλοιπους μήνες, βρίσκεις λογικές τιμές... ![]() Στα σκάφη αναψυχής είναι πολυ μειωμένες οι τιμές.....σε σχέση με αλλα χρόνια |
|
|||
|
|||
![]()
Τα 1300 € τη νύχτα στις αρχές Ιουλίου,
δεν είναι Αύγουστος ... Το ερώτημά μου είναι, γιατί τόσος κόσμος συνεχίζει και ζει σπάταλα και σε βάρος ποιών ; Sent by Arkas via Tapatalk ! |
![]() |
|
|