![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ..........ΜΕΣΑΙΩΝΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΑΟΙ ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ.....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλα οτι χειρότερο εχω δει.....καμία ιστορία,κανένα ενδιαφέρον.....εχασα κ τον ολυμπιακό για να δώ αυτη την λαλακια.το είδα όλο μονο κ μονο για να δώ την φλόγα.......
Αααα το μονο που μου άρεσε ήταν η φάση με τον μιστερ μπιν που ειχε γέλιο κατα τα αλλα άστα κ βραστα Sent from Me using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Τρεις ώρες για να μας πουν ότι δημιούργησαν βιομηχανία κ τραγουδιστές. Κ εμείς σε τρεις ώρες δώσαμε την κεντρική ιδέα του πολιτισμού
|
|
|
|||
|
|||
|
Τον οποίο βέβαια έχουμε ξεσκίσει...... αλλά σίγουρα η τελετή του 2004 ήταν καταπληκτική..... καθένας ότι έχει, τι να έδειχναν οι Αγγλοι, τα Ελγίνεια, τις μούμιες;
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Που αν το καλοσκεφτείς έδειχνε ότι πρέπει να "κλέψεις", να βγάλεις τους αγκώνες για να κερδίσεις.... Αν ήταν χιουμοριστικό, ήταν μόνο για Αγγλους, αν δεν ήταν ακόμη χειρότερα για τα μηνύματα που περνάει.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Sent from Me using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Α δεν το είδα αυτό, ψιλοκοίταγα διότι από το λίγο που είδα στις αρχές δε μου κίνησε το ενδιαφέρον. |
|
|
|||
|
|||
|
Eγω παλι ημουνα Χαλκιδικη για μπανιο....μαλλον ημουνα ο καλυτερος της παρεας!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
![]() |
|