![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μακάρι να μπορούσα να βρω αρχη και τέλος......σε αυτα που γράφεις Όλα αυτα που συζητάμε εδω, θα πρέπει να γίνουν με προγραμμα και σταδιακά, ώστε να προλάβει η αγορα και ο κόσμος να προσαρμοστει ![]() Εμένα με απασχολεί η αγορα.....γιατι εκει είναι το μεγάλο πρόβλημα το δικο μας και του κράτους, αφού έχει σταματήσει να εισπράττει Θα το καταλάβεις....όταν με το καλο ξεκινήσεις με το ταξί, ότι θα λείπουν όλα αυτα τα χρήματα που κόβουν απο όλους μας....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εκατσα 2 ημερες με τον εκμισθωτη τον Ιουνιο και κατω απο 140 δεν επεσε σε καμια!!!! Ολο απλωμενα χερια συν κατι αεροδρομια απομσυνεργαζομενα γραφεια τα οποια θα μου περασει εμενα συν τα δικα μου γραφεια βεβαια. Γραψαμε 320κμ σε δυο ημερες. το ταξι δεν πειναει Κωστα αρκει να....δουλευεις. Δεν βγαζει κι αυτα που εβγαζε βεβαια αλλα, δεν πειναει. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
καλή τύχη και προσεκτικά φίλε. αν μπορείς δούλεψε ραδιοταξί κατά κύριο λόγο κι ότι πετύχεις στο δρόμο. και προσοχή σε κάτι ΚΤΕΛ κι όπου λυμαίνονται "μαφίες" τις πιάτσες... στην πέφτουν για πλάκα οι άλλοι... αν και θα φάνε ταυλί με το που θα πάνε όλα τα ΚΤΕΛ στο Βοτανικό. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εαν κανεις 120 ευρω τζιρο...........εισαι ΜΕΣΑ με τα τσαρουχια εαν δεν κανεις 15 ευρω την ωρα........κλαφτα γεωργιε το ταξι......δυστυχως πειναει και η αθηνα εγινε μια μεγαλη πιατσα παντου ειναι σταματημενα.......... ![]() το ξερεις, οτι σου ευχομαι να πας καλα στο καινουργιο σου ξεκινημα ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Mόνο μην πεις σε κανένα συνταξιούχο επιβάτη ότι καλά κάνουν που του μειώνουν τη σύνταξη γιατί σε βλέπω θύμα επίθεσης.... ![]() Καλές δουλειές.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
A !!! και στις πιάτσες λίγα λόγια, γιατί δεν είναι φόρουμ εκεί, βαράνε..!!!
![]() Να σε δω τι θα κάνεις στην πρώτη απεργία των ταξιτζήδων....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ποιά απεργία!!!!!!!!!!!!! Τώρα τα ταξί δέν βγάζουν καθαρά ούτε 500€ το μήνα. Πάνε οι εποχές που έκλεβαν τον κόσμο. Όπως έστρωσαν έτσι θα κοιμηθούνε. Ο μάκγας να ούμε ο άπλυτος ο αξύριστος και μονίμως το δεξί δάχτυλο στο αριστερό ρουθούνι τέλειωσε και μαζί τους και αυτό το επάγγελμα...................
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιατί σε βαράνε όλοι ρε Γιώργη????...
Καλές δουλειές στο ταξί, με όλη μου την καρδιά. (Όχι ρε πoύστη μου, άλλος ένας ταρίφας που θα τα ξέρει ΟΛΑ.)
|
![]() |
|
|