![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Παίζετε με τον πόνο μας βραδιάτικα,
με μια ορφανή σαλάτα την έβγαλα..... ![]() Να περνάτε καλά Γιαννάκο και να μου φιλήσεις στις κουτέλες όλα τα φιλαράκια !!!!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ρε παιδιά ... καφεδοσυνάντηση είναι αυτή, με τέτοιο γλέντι τρικούβερτο ???
Μήπως είχατε γάμο και μας το κρύβατε ???
|
|||
|
|||
|
Ασε τώρα τα παγωτά με τα γαλακτομπούρεκα
![]() ![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
Καλο μας ξημέρωμα Ήταν μια πανέμορφη βραδιά προς τιμή του Αργύρη και της οικογένειας του
Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά του φόρουμ για την παρουσία τους Και στην άλλη βόλτα με το καλο κοπέλια |
|
|
|||
|
|||
|
Πού να κοιμηθείς μετά από τέτοιο "καφέ"; Προσπαθώ -μάταια- ακόμα να χωνέψω...
Ευτύχη και Γιάννα εγώ και η Αγγελίνα σας ευχαριστούμε για την υπέροχη βραδιά! Καλό ξημέρωμα σε όλους και να κάνουμε σύντομα το "Eftixis camping party"! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο παιδιά κρίμα που δεν βόλεψε να είμαι κάτω.Σε άλλο καφεδάκι....
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ευτύχη και Γιάννα ευχαριστούμε πολύ για την τόσο όμορφη βραδιά που μας χαρίσατε. Ήταν όλα περισσότερο από τέλεια, να είστε καλά.
Αργύρη και Φωτεινή χαρήκαμε όλοι μας που σας είδαμε, να μας ξανάρθετε σύντομα και καλή αντάμωση. Πολύ ευχάριστη έκπληξη ο guest star Γιάννης – spitiko. Και στην επόμενη με το καλό. |
|
|
|||
|
|||
|
μπράβο κοπέλια...μπράβο και στο Ευτύχη και όσους βοήθησαν και εφτιαξαν τέτοια την κατάσταση.......
|
|
|
|||
|
|||
|
Επέστρεψα στην βάση μετά τον χθεσινό καφέ.
Ειμαι γεμάτος σε ολα, ειχα διπλούς οικοδεσπότες Γιάννα, Ευτυχη, Αργύρη, Φωτηνη, και πολλούς παλαιούς και νέους φίλους, να είστε ολοι καλα και να ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ. Last edited by spitiko; 02-08-2012 at 11:53. |
![]() |
|
|