![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μεγαλο service στα 30,000χλμ αλυσιδα γραναζια ντιντ, ζελατινα φαμπρι υπαρχει κ η μαμα, ακτινικι τρομπα βασεισ για σαμαρια μανιταρια σε ψαλιδι και πιρουνι λαστιχα καινουρια bridgestone 003 κ δινεται μαζι αλλο ενα ζευγαρι bridgestone BT 023 σε αριστη κατασταση!
χλμ 35600 |
|
|||
|
|||
![]()
ΜΕΓΑΛΕ καλησπερα καταρχας καλη πωληση και κατα δευτερο οταν μπαινεις σε ενα φορουμ περνας απο το καλως ηρθατε καλοσωριζεις το φορουμ,σε καλοσωριζουν και μετα βαζεις την αγγελια σου.........
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΚΟ ΑΜΠΕΛΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.... ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΑΞΕ ...................................................................................... |
|
|||
|
|||
![]()
Αυστηρό ακούστηκε αυτό...
Εμένα πιο περίεργη μου φαίνεται η ανταλλαγή που ζητάει. Αν γίνει πείτε μου θέλω να είμαι από μια μεριά να τη δω. Να μου πεις, όλα γίνονται ε; |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
με 9,000 ερω κ την ανταλλαγή
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρονολογία του adve δεν μας είπε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και τι έξτρα θέλει
και πόσα χρήματα θέλει... να πάρει ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί ξεφτιλίζεις την αγγελία?
Αν ζητάει ένα παλιό adv δεν μπορεί να το ανταλάξει? Και ο φίλος πρέπει να διαβάσει τους όρους του φόρουμ και εσύ να μην προσβάλεις τους άλλους. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν προσβάλω κανέναν.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να θέλει να πουλήσει την (μια χαρά) μηχανή του. Την ανταλλαγή που ζητάει (εξ ου και το χιούμορ), πραγματικά πολύ θέλω να την δω. Αν γίνει (όχι σε μάντρα), παρακαλώ πολύ να μας το πει. |
|
|||
|
|||
![]()
Ανταλλασω τη FAZER με ενα LAZER
![]() ![]() |
![]() |
|
|