GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Φροντίδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
  #1  
Παλιό 05-08-2012, 18:15
arnhths Ο/Η arnhths βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2012
Περιοχή: ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ
Μoto: GS 1200
Μηνύματα: 106
Προεπιλογή Απάντηση: ΝΕΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ - BMWART SERVICE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
Τον Νίκο τον εκτιμώ πολύ ως μάστορα (όπως και τον Θανάση). Όμως εκείνος είναι που μου είχε γκρινιάξει επειδή είχε σκάσει το μπροστινό μου αμορτισέρ επειδή... πήγα χώμα (!!!) και ότι δεν ξέρει αν μου ξανασυμβεί αν θα το καλύψει (τότε) η εγγύηση. Ο Δουνάκης (τότε αφεντικό του) είπε βέβαια ότι και 10 φορές να το έσκαγα 10 φορές θα το άλλαζαν.

Να τα λέμε όλα. Σαν μηχανικό ξαναλέω τον πάω.

Καλές δουλειές του εύχομαι, εύχομαι να πάρει και επίσημου σέρβις "ετικέτα", απλά να θυμάται να είναι ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ πρώτα (από εκεί παίρνει τα λεφτά του) και μετά δίπλα στην εταιρία.
Μη σου φαίνεται παράξενο... Προσωπικά επειδή την αγόρασα στο Βέλγιο (όχι BMW κατάστημα) μετά τη συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου όπου κατέγραφε τη χρήση που θα κάνω, κατέληξε ο computer στο R 1200 GS. Υπόψη ότι είχα δηλώσει και επιβεβαιώσει ότι πάνω από 3 χλμ. που πιθανόν θα τύχουν στο ταξίδι μου δεν σκοπεύω να τη χρησιμοποιήσω για χωμάτινες αποδράσεις.

Μετά, όταν στα ταξίδια μου στην Ευρώπη (ασφάλτινα φυσικά), είδα αποκλειστικά και μόνο απλές GS και μόνο 1 ADV στην Αυστρία στα τελευταία 5 χρ.,... με συνενοχή σκέφτηκα ότι το ίδιο ερωτηματολόγιο είχαν συμπληρώσει.

Άλλα έχουμε εμείς στο μυαλό μας (όταν ερχόμαστε εδώ και θέλουμε να πάμε trainnig με το Μανιάτη)....... και άλλα το εργοστάσιο

Last edited by arnhths; 05-08-2012 at 18:17.
Reply With Quote
Απάντηση


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:00.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!