Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS
Τον Νίκο τον εκτιμώ πολύ ως μάστορα (όπως και τον Θανάση). Όμως εκείνος είναι που μου είχε γκρινιάξει επειδή είχε σκάσει το μπροστινό μου αμορτισέρ επειδή... πήγα χώμα (!!!) και ότι δεν ξέρει αν μου ξανασυμβεί αν θα το καλύψει (τότε) η εγγύηση. Ο Δουνάκης (τότε αφεντικό του) είπε βέβαια ότι και 10 φορές να το έσκαγα 10 φορές θα το άλλαζαν.
Να τα λέμε όλα. Σαν μηχανικό ξαναλέω τον πάω.
Καλές δουλειές του εύχομαι, εύχομαι να πάρει και επίσημου σέρβις "ετικέτα", απλά να θυμάται να είναι ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ πρώτα (από εκεί παίρνει τα λεφτά του) και μετά δίπλα στην εταιρία.
|
Μη σου φαίνεται παράξενο... Προσωπικά επειδή την αγόρασα στο Βέλγιο (όχι BMW κατάστημα) μετά τη συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου όπου κατέγραφε τη χρήση που θα κάνω, κατέληξε ο computer στο R 1200 GS. Υπόψη ότι είχα δηλώσει και επιβεβαιώσει ότι πάνω από 3 χλμ. που πιθανόν θα τύχουν στο ταξίδι μου δεν σκοπεύω να τη χρησιμοποιήσω για χωμάτινες αποδράσεις.
Μετά, όταν στα ταξίδια μου στην Ευρώπη (ασφάλτινα φυσικά), είδα αποκλειστικά και μόνο απλές GS και μόνο 1 ADV στην Αυστρία στα τελευταία 5 χρ.,... με συνενοχή σκέφτηκα ότι το ίδιο ερωτηματολόγιο είχαν συμπληρώσει.
Άλλα έχουμε εμείς στο μυαλό μας (όταν ερχόμαστε εδώ και θέλουμε να πάμε trainnig με το Μανιάτη)....... και άλλα το εργοστάσιο